- 21 Kasım 2017
- 29.490
- 128.961
- 598
Onun pek bir işi yok ama halleri yoksa ayrı tabii. Biberi zaten hazır çektiriyorlar, bize sadece tepside balkonda kurutması kalıyor. Ara ara karıştır bitti gitti.İkiside halsiz eee bende çocukluyum.
Ondan.
Öyle olunca tabi haklı olarak hazır alabilirlerGeçmiş olsun. Ben Urfa’da yaşadım. Tüm evlerin balkonu yazın, biber, patlıcan, salçalarla doluydu. Oralarda çok yaygın
Evet inşallah..Artık bebeyi büyütünce sende yaparsın
Umut ne kadarlık olduEvet inşallah..
Abi makarna hazır alınan bir şeydir çünkü. Canım makarna çekti der evdeki makarnayı suya koyar haşlarsın. Dur bi makarna hamuru yoğurayım da keseyim demezsin.Ben makarna, tartolet yapınca öyle demiyordun?
Ben hazır sevmeeeyyyruummAbi makarna hazır alınan bir şeydir çünkü. Canım makarna çekti der evdeki makarnayı suya koyar haşlarsın. Dur bi makarna hamuru yoğurayım da keseyim demezsin.
11 aylık.Umut ne kadarlık oldu
Maşallah yaşına az kalmış.31 ekimde doğum günüsü umutun
Dişleri geç kalmış gibi doktora gittiniz mi11 aylık.
Sünneti 8 aylıkken oldu.
Şuan dişi beklim.
Daha diş çıkmadı
Konsept düşündün müüüüğğ31 ekimde doğum günüsü umutun
Benim balkonda öyleÖyle olunca tabi haklı olarak hazır alabilirlerGeçmiş olsun. Ben Urfa’da yaşadım. Tüm evlerin balkonu yazın, biber, patlıcan, salçalarla doluydu. Oralarda çok yaygın
Bende domates salçası istiyorum ama toz çok bizim buradaOnun pek bir işi yok ama halleri yoksa ayrı tabii. Biberi zaten hazır çektiriyorlar, bize sadece tepside balkonda kurutması kalıyor. Ara ara karıştır bitti gitti.
Maşallah yaşına az kalmış.
Dişleri geç kalmış gibi doktora gittiniz mi
Konsept düşündün müüüüğğ
Maşallah Nevoş. Ağız tadıyla tüketin inşallahBenim balkonda öyle
Hayırlısı olsun. Umarım kendine göre bir iş bulurAz kaldı evet 1 yaşa
Hep bu eşimin yoğunluğundan dolayı gidemedik.
Araba hep ondaydı babası bile bir yere gidemiyordu . Çok acil durum mecburi anlarda görümcemin arabasını alırlardı .market araba vermiyor .
Siparişleri öyle dağıtıyordu. Zaten bugün işten ayrıldı bıraktı.
hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlısı olsun. Umarım kendine göre bir iş bulur
Amin canımMaşallah Nevoş. Ağız tadıyla tüketin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?