- 28 Ekim 2022
- 9.984
- 29.380
- 478
- 29
Ellerine sağlık Seda sağlıkla tüketinDomatesleri yemeklik olarak doğrayıp poşetleyip buzluğa koydum.
Biz konserve yapmıyoruz.
Pek.
Haşlanmış nohut hep koyuyorum.
Bezelye var.
birde doğranmış kırmızı biber yeşil biber var.
Salçayı zeytinyağını aldık .
Baharatlar var.
Turşu önceden basıldı.
Baharatları kendiniz mi yapıyorsunuz?Domatesleri yemeklik olarak doğrayıp poşetleyip buzluğa koydum.
Biz konserve yapmıyoruz.
Pek.
Haşlanmış nohut hep koyuyorum.
Bezelye var.
birde doğranmış kırmızı biber yeşil biber var.
Salçayı zeytinyağını aldık .
Baharatlar var.
Turşu önceden basıldı.
Evet teşekkürler..Ellerine sağlık Seda sağlıkla tüketin
Baharatları da yapmışsınız maşallah ne güzel
Turşu ben daha yapmadım.Bizim burada daha erken
Aslında pulbiber,tozbiber bizde yapsakBaharatları kendiniz mi yapıyorsunuz?
Naneyi kırmızı toz biberi evet. Birde tarhın vardı. Bazen çorbalara ve şu peynirli acılı böreğin içini hazırlarken koyuyoruz .Baharatları kendiniz mi yapıyorsunuz?
KuşumAslında pulbiber,tozbiber bizde yapsak
Sumak falan,kekik,nane,reyhan kurutuyorum sadece
Annem nane kurutup verdi bir kavanoz. Diğerlerini hazır alıyoruzAslında pulbiber,tozbiber bizde yapsak
Sumak falan,kekik,nane,reyhan kurutuyorum sadece
Anladım. Afiyetle tüketinNaneyi kırmızı toz biberi evet. Birde tarhın vardı. Bazen çorbalara ve şu peynirli acılı böreğin içini hazırlarken koyuyoruz .
Fırıncıda pişen börek.
Teşekkürler inşallah.Anladım. Afiyetle tüketin
Maydanozu hiç duymadım.Annem nane kurutup verdi bir kavanoz. Diğerlerini hazır alıyoruzSizin oralarda iklimde müsait. Maydonoz bile kurutuyorlar
Sizin ailede kimse kış hazırlığı ile ilgilenmiyor galiba SedaKurutmalık dolma için onlar hazır alındı.
Annemde hazır aldı.
Kaynanamda hazır aldı.
Kayınvalidem sumak, nane ve pul biberini kendisi yapar.
Sedoş sizinkiler azıcık tembel mi ne? Antep’te her balkonda tepsilerde salça, iplerde kurutmalıklar asılı. En zahmetsiz işler.Kurutmalık dolma için onlar hazır alındı.
Annemde hazır aldı.
Kaynanamda hazır aldı.
Salçayı zaten annem yıllardır hazır alıyor omzunda yırtık var.Sizin ailede kimse kış hazırlığı ile ilgilenmiyor galiba SedaSalçayı da hazır almışsınız
İkiside halsiz eee bende çocukluyum.Sedoş sizinkiler azıcık tembel mi ne? Antep’te her balkonda tepsilerde salça, iplerde kurutmalıklar asılı. En zahmetsiz işler.
Ben makarna, tartolet yapınca öyle demiyordun?Kayınvalidem sumak, nane ve pul biberini kendisi yapar.
Öyle olunca tabi haklı olarak hazır alabilirlerSalçayı zaten annem yıllardır hazır alıyor omzunda yırtık var.
Kaynanamda sonradan ayağında kireçlenme sıvı kaybı çıktı.
Oda hazır alıyor.
önceden beri hazır alırlarmış.
Artık bebeyi büyütünce sende yaparsınİkiside halsiz eee bende çocukluyum.
Ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?