Kış Masalı (ATV)

ali murat hediyeyle evlendiğinde hediye başkasına aşıkmış ikiside sevmeden evlenmişler birbirlerini hediyenin sevdiğide çıkar ilerleyen bölümlerde hediyede çok donuk bir kadın ayrıca hayat onu donuklaştırmış yaşadıklarından olsa gerek

11. BÖLÜM ÖZETı

Hastaneye gelen Ali Murat, Esmer'e çocuğuyla ilgili kendisine bir gerilim yaşatmamalarını, tek isteğinin oğlunu gürültüsüz patırtısız görmek olduğunu söyler. Artık kendisinin sonsuza kadar yeğeninin karısı olarak kalacağını söyleyip Esmer'i şaşırtır.

Hediye ise evi terk edip bir otele yerleşmiştir. Derin bir depresyondadır. Ali Murat karısının bu durumunu duyunca yanına gidip evine geri dönmesi için ikna etmeye çalışır ama Hediye artık kendi hayatını kurma konusunda çok kararlıdır.

Figen ise Ömer'i düşürdüğü durumdan pişman olmuş, kendisini affettirebilmek için varını yoğunu vermeye hazır olduğunu söyler. Ömer önüne serilen bu fırsatı sonuna kadar sömürerek Figen'den intikamını almaya kararlıdır.

Kudret torunlarına Ali Murat'ı şirkete ortak etme kararının tartışmaya açık bir konu olmadığını, bu konuda kararının kesin olduğunu, Kulova ve Elbeyli'lerin topluca bulunacağı büyük bir yemek düzenleyip bu kararını tüm aileyle paylaşacağını bildirir.

dizii başlarken final mi yazdıı yoksa benmii yanlışş gördüümm akannehir akannehir

dizii başlarken final mi yazdıı yoksa benmii yanlışş gördüümm akannehir akannehir

evet ya final yazdi

unutulmazi bitirselermis
niye kis masalini bitiriyorlarki...

finalse eger herhalde ali murat ölücek cünkü kaza geciriyor

esmerde nasil üzüldü senin sevdan bu kadarmis derken

final olmasına çok üzüldüm ya...

konuları demekki bütün sırları buyüzden erken çıkardılar.final diye,belkide bu kadar çabuk ilerlemeyecekti..

çok gereksiz dizilerde var onlarıda kaldırsınlar bari..saatini ayarlayamadılar bu dizinin reytinleri düştü..

evet ya final yazdi

unutulmazi bitirselermis
niye kis masalini bitiriyorlarki...

finalse eger herhalde ali murat ölücek cünkü kaza geciriyor

esmerde nasil üzüldü senin sevdan bu kadarmis derken

bencede keşke unutulmazı biterselerdi.aimecim

kış masalı daha güzel bir diziydi..

ali murat sanırım ölcek dizide başrol oyuncusu ölünce devam edemez zaten..

inan çok üzüldüm final olmasına:gitme:

izlerken bitmesin deyip duruyorum....
bitmesin ya... yanlislikla yazmis olamazlar mi
atvnin sayfasinda yazmiyor final diye....
ne sacma bisey fragmanlardada final yazmadi hic

nerde diyor silacim....???sitede mi yaziyor öyle???
cünkü dizideki finaz yazisi kalkti bi bastan gösterdiler azicik....
ya hata olsun hata ....
öfff atvden nefret ediyorum....
kac tane diziyi mahvettiler böyle ya....
bitiriyorsun madem ali murati öldürme niye öldürüyorsun

bu atv ye sinir oluyorum ya..
böyle güzel dizileri birden bire bitiriyolar..
bu işte bişey var anlamdım gitti.cemal hünal diziden çıkmış olabilir yada diziyi başka kanlada oynatıcaklarrrrr..bitmesini istemiyorummmmmmm...

Bugün dizinin finali yapıldı.
Ama tam anlamıyla finale de benzemiyordu izleyenler bilir.
Dizinin devam etmesi konusunda bayramdan sonra karar verilecekmiş.
Dizinin arkasında durduğumuzu hep birlikte gösterelim arkadaşlar

http://www.mostproduction.com/iletisim.aspx

Yukarıdaki yazdığım linkten mail atın mutlaka!..
Mümkünse telefon açın yoğun talebi görünce tepkisiz kalmayacaklardır.
ızlenildiklerini bilirlerse devam eder hep birlikte kış masalını kışa çıkaralım.

canimm nerden aldin sen bu bilgileri:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…