Kış Masalı (ATV)

Kizlar bunu ben yaptim nasil olmus????
Ilk forum imzam :))))

olmuş olmasınada bu sapuk yerine masum olsaymış daha güzel olurmus
salak alii murat bi uçkuruna sahip çıkamıyo hem evli hemde 2 kızı var :mymeka:klava:

akşamki bölüm güzeldi olan son dakka dilbere oldu yazık oldu kara incire

Dilber ölecek galiba ya vurulduğu an mamukla göz göze bakıştılar ya ahaaa dedim kadın teslim ediyo ruhunu senağlama Ölmesin ama o ya neydi o yengenin adı onunla kapışırlar arada

Ama o yenge bile ne kadar üzüldü dilberin vurulduguna degil mi?
Ben aksam dedim he tamam simdi Kudret baba söyliyecek Ali Muratin oglu oldugunu...
Hala niye susuyorlarsa...
Ali Murat kendi öz yegenini vuracak kadar gözü dönmüs degildir herhalde...
Söylense hersey daha kolay olacak....
Hic degilse bazi seyleri kabullenmek daha kolay olur...
Ama dizinin heyecani gider o zamanda.

9.bölüm neydi öyle ya..konu nerden nereye geldi..10bölümü merakla bekliyorum..

sanırım kudret baba açıklar ali muratın oğlu olduğunu.şikayetlerini almasını ister ailesinden..çünkü ali muratı hapiste tutmazlar gibime geliyor..

esmerde ali muratın .mahsunun amcasını olduğunu öğrendiğinde bence mahsunu bırakması gerekir..

10 Bölüm fragmani

[Youtube]e9coDz6MzxI[/Youtube]

10. BÖLÜM ÖZETİ
Kulova konağında çıkan kargaşada Mamuk'un elini kana bulamasını engellemek isteyen Dilber arada kalmış ve Mamuk'un silahından çıkan kurşunla ağır yaranmıştır. Mamuk ve Ali Murat gözaltına alınmış, yan yana nezarete atılmışlardır. Reyhan ise hastanede sevdiği adamın karısının tekrar sağlığına kavuşması için gözyaşı dökmektedir.

Azize oğlunu kurtarabilmek için Kudret'i ailesine Ali Murat'ın kendi oğlu olduğunu açıklamaktan başka çare kalmadığına ikna eder. Kudret bütün ailesini toplar ve yıllardır gizlenen gerçeği açıklayarak torunlarından amcalarına karşı olan şikayetlerini geri almalarını rica eder.

Kucağındaki bebeğin babasının kocasının öz amcası olduğunu öğrenmesi Esmer için dayanılması çok zor bir şoktur. Ne yapacağını bilemez bir halde bebeğini de alır gizlice konaktan kaçar ve köydeki evlerine sığınır. Masum bir yandan en büyük düşmanının amcası çıkması gerçeğiyle, bir yandan da tam kavuştum dediği anda Esmer'ini kaybetmenin acısıyla baş etmeye çalışmak zorunda kalmıştır.

ali murat ..kudret babayı gerçek babası olduğunu öğrenince ne yapacak acaba..

Ben hayatımda bu kadar çabuk sırların ortaya çıktığı bir dizi görmedim valla süper bayıltmadan herkes herşeyi öğreniyor..Bu dizinin en çok o özelliğini seviorum nerdeyse bizle beraber öğrenio karakterler sırları :)))

Masum adı gibi masum gerçekten ya...Çok acıdım haline , kızın Erbeyli'yi sevdiğini bie bile ne fedakarlıklar yapıyor.Erbeylinin annesinde de maşallah bir ayak üstünde kırk yalan, ama işte yatsıya kadar, her şey ortaya çıkıyor, o en büyük yalandan sonra bu intihar numarası ve hastalık palavrası solda sıfır kaldı ama...Kızı da ne kadar soğukkanlılıkla söyledi öyle "Anne senden hoşlanmıyorum" Bravo valla kıza...

valla helal teyzeme ben bile yuttum hap içtiğini boş kapsül içeceği hiç aklıma gelmemişti :)

dizi de konular çok çabuk işliyor ama buna rağmen her hafta heyecanla bekleniyor bir sonraki hafta..
sadece düşüncem dizinin çabuk sona ermesi.inşallah bitirmrzler...

masum a çok yazıkya öyle birini bulmuş esmerde mırın kırın ediyor ali murat gibi bencil egoist birini unutamıyor sevmek ne demek emekmi yoksa sadece emeksiz seven birimi

masum a çok yazıkya öyle birini bulmuş esmerde mırın kırın ediyor ali murat gibi bencil egoist birini unutamıyor sevmek ne demek emekmi yoksa sadece emeksiz seven birimi

harika bir dizi süper duygular ama ali murat esmer birleşmeli eğer masum amcasının karısına el uzatırsa ve esmer de ali muradı silerse onla olursa dizinin hiç bi anlamı kalmaz

şarkı süper bence
kış masalı sezen aksu

Bir Su damlası ürperir tenimde
Bir temas hatılarım ta eskiden
Gözlerimi unuturum masallarda ağlayamam ki ben
Su gibi çırılçıplak ve aydınlık
Saz gibi durdum şiddetin önünde
Sevgiyi bilmiyorlar bilmiyorlar
Söyleyemem ki ben
Yabanım, sevgilim, esmerim, sebebim
Bir Gün bir kış masalında sevip yitirdiğim
Şimdi artık korkudan şarkılar mırıldanan
Öpüşünle yaralı bir kız çocuğuyum ben.
Her sözüm mühürlenmiş, kilitlenmiş
Bin öpücükten, bin dokunuştan
Uyumasam da canımın çığlığını
Susturamam ki ben

Kış masalı sözü

Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah!
Bir Baktım Delikanım Yerde…
Ardından Bakıp çekerken Ah…!
Bir yılan zehrindeymiş deva derde.
Akşam indi Gözlerime…
Dağ Rüzgarları gibi Esmer…
Kekik kokulu siyah perçemine
sürdüm yüzümü gülümsedi keder

Yaralı Ceylanım, Kırılgan Dalım…
Boyun eymezim yabanımi isyankarım…
Nefesin Kesik Kesik, nefesimde…
Bir Kızıl Gonca ıslak dudakların
Kayısı tadı fışkıran teninde
Tutuşur elim sedef teninde
Uyandım koynunda ilk gençliğime
ele geçmezim, kekliğim, kısrağım.
BU SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

MASUM ÇOK MASUM :asigim:1111111111111
O KADIN TAM Bı ŞEYTAN BEN BıLE ÖLCEK SANDIM (Kı BEN DıZıLERı ıLK BÖLÜMÜNDEN ıTıBAREN NE OLCANI SÖYLERıM BENı BıLE ŞAŞIRTTI PES)klava:22222222222222
ELBEYLı ANASINA BıLE DUR DıYEMıYO SEVDıĞıNı ALAMIYO ÇOCUNA SAHıP ÇIKAMIYO KARISINI Bı SEVıYO Bı ıTıYO BANA GÖRE TAM ŞEREFSıZ YANLIŞ YERLERDE ıKıLEMDE KALIYO BUDA 333333333333333:tomato:

bu haftaki fragmanı izlemedim acaba neler olacak çok merak ediyorum birde ali muratın kızkardeşi çıktı oda gider masuma aşık olur başka adam yokya dünyada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…