Kış Masalı (ATV)

esmer masuma aşık omasada sevecektir çünkü o nefrette etse ali muratı seviyor anneside ne oyuncu kadınya hastalık numarası yapıyor gelini çıkınca keyifle yatmasıda çok gıcıktı ne donuk bir insan olanlardan hiç etkilenmiyor robot gibi hayret ettim bebeğin hediyenin olmadığını söylemesi sürpriz oldu ama bebek erkekya gitmesin diye yaptı başına taç takacaklarya erkek olunca hediyede çok gaddarmış kendi çocuğunu kaybetti esmeri anlamıyor hiç acımadı vermem dedi durdu oda duygusuz senin iki çocuğun var o kız ne yapsın yazık bu dizi bitmesin izlemeye devam ediyoruz

bence evlenmeye götürüyor olabilir....

valla kaynana süper oyuncu.sevdiği adama bile yani kudret babaya yalan söledi.ölüm numarası ne kadın yahu..hediye evet çok bencil.evlat duygusu tatmış ama esmeri anlamıyor.evet sanırım erkek oluşundan.ama sonuçta babaları ali murat olunca bakmak istedi.yanlız inşallah bebeğe ilerde bişey yapmasa..
inşallah canım dizi bitmez ama reytinler güzel gidiyor..inanki reytinlere hiç bakmazdım bu dizi sayesinde reytinglere bakar oldum .çok severek izliyoruz bu diziyi inşallah bitmez

Son düzenleme:

irna ablam saolasınnŞenizŞenizamin cümlemizin:Saruboceq:
evet bu bölümde masum söylemişti bursa bugün çok güzel diye esmere ..
ablacım şiddetle tavsiye ederim bu diziyi bundan sonra kaçırma çok güzel bir dizi izle..
evet ablam,inan onları görmek çok büyük mutluluk ve şanstı bizim için.çünkü çok severek izlediğim dizi,ve oyuncular süper..

sıla55 bir kere sevdi ama evlenebilir bence intikam almak için masumada yazık karşılıksız seviyor
bu arada ali muratın atı da çok güzel bir at konu dışı ama

marimar tarzı bişimi bu..izlemiyorum ama reklamlarından öyle böyle bir kanaate vardım

sıla55 bir kere sevdi ama evlenebilir bence intikam almak için masumada yazık karşılıksız seviyor
bu arada ali muratın atı da çok güzel bir at konu dışı ama

atıka evet sanırım olabilir bu ihtimalde
ama sanki bu dizinin sonu mutlu sonla bitçek ali muratla esmer kavuşçak gibi,yani, bu biz istiyoruz tabi..

bu arada o atıda yakından gördük biz.at muhteşem bişey ..

ilk bölümünden beri izliyorum, ilk bölümün hatirina izlemeye devam ediyorum..
esmerin ses tonu hosuma gitmiyor..

bende bu dizinin müziğine bayılıyorum tatlım..harika..

anaaaaaaaa evlenmisler
ve anaaaaaaaaaaaa bebek masum ve esmerin ortasinda yatiyooooooooorrr
herhalde hediye ali murattan intikamini almak icin bebegi gitti esmere verdi esmerde masumla evlendi... ali murat iyice cildiricakkkkk kafamçokkarıştı

Kizlar bunu ben yaptim nasil olmus????
Ilk forum imzam :))))

çok güzel olmuş akşamki bölüm çok güzeldi esmerde güzel oldu zaten güzeldi sadece saçlar vede kıyafetler değişti varmı masum gibi adamlar ya nerde masum süper:lepi:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…