sadece bu sezon ATV nin bitirdiği filmler
Yalancısın sen Nefes
Aile Saadeti
Ey aşk nerdesin
Şimdi ise Kış MasalıŞimdi biz 1 dizi sezonu içinde bu kadar diziyi yayından kaldıran bir kanala nasıl güvenip dizi izleyelim?
.
ya bu kadarda olmaz yuh diorum bu diziyide kaldırdı ya atv bi daa o kanalda dizi mizi izlemem ben ya ya devam etsin su dizi baska bi kanal alsın bari haklarını Bı BU DıZıYı ıZLEMEK ıSTıYORUZ
kızlar resimler netten olduğu için büyük çıktı,küçültme imkanım yok böyle idare edin ..inşallah diziye kavuşuruz ya..valla hergün atv meil atıyom.hatta başka kanlallra atıyom.kışmasıl dizisini siz alın ve sizin kanalda izliyelim diye .artık hayırlısı bakalım.ne olur bilinmez..
atvde pazar aksamlari 8de ask bir hayal oynardi 10da es es...
bugün ask bir hayalden hic ses seda yoktu... onun yerinde 8 de es es oynadi...
yakinda ask bir hayalde biterse hic ama hiiic sasmam
bitmiş, dünkü gazetede atv bir ayda 7 diziyi yayından kaldırdı diyordu...Kış masalını da katmışlardı.Hatta aynı akibet bazı kanal d dizilerine de olabilirmiş.Mesela bir bulut olsam da kalkabilirmiş.
oh be yaşa sen sıla bende hiç izleyen yokmu diyodum bu diziyi valla şimdi ben konu açıcaktım inan senin yazını gördüm bu kadar olur ben fan sitesine girdim ve mail attım bakalım inşallah devam ederler niye kaldırıyolar anlamadım zaten final gibi bi bölüm de değildi bence atv bunu hep yapıyo her dizisi yarım hayret bişey ya abuk sabuk dizileri kaldırsınlar ne güzeldi evet peşini bırakmayalım kızlar nolurr
kizlar ben bu dizinin hastasiyim bitmesin ya offff . Atv yi hep beraber arayalim yogun talep üzerine belki baslatirlar lütfen mail atin arayin canikler