Kış Masalı (ATV)

kızlar resimler nasıl konuyor tarif edin ..ben yapınca burda büyük çıkıyor..bugün kış masalı dizisi çekimindeydik..bir kaç resim koycam..

Son düzenleme:
esmerle masum evlenmediler ali murat masumların çiftliğini bastı esmer burda esmer buraya gel esmeri getirin falan bağırıyodu herkes toplandı masumla ali murat kapıştılar bu arada esmerde geldi masumda artık benim karım oda bir kulovalı dedi ali muratı gösterdiler dizi bitti birde esmerin amcası eski eşini tanıyamadı ya orda çok üzüldüm yazık kadın çok üzüldü okadarmı yaşlandım ben dedi ağladı ben hala senin gittiğin gündeyim dedi çok üzücü bir durum

ben çok beğenerek izliyorum bu diziyi
ali murat ın esmer in bakışları çok etkileyici
her ne kadar hoş olmayan bi ilişki içerisinde olsalarda
mekanlarda çok güzel bursa yı daha çok sevmeye başladım

sıla çok güzel fotolar kızın sanırım o da maşAllah çok tatlı :)

tam olarak Bursa'nın neresi orası

kızımla gittik.kış masalı dizi çekimine..
kızım ali muratı yani cemal hünalı görünce.ali murat diye bağırdı..
çekim arası olunca.yanımıza geldi beyzamı sevdi.ve hemen resmini çektim..
set ortamı herkez süperdi..huri,ye hanım çok tatlıydı.
yanlız esmer yoktu.esmerin bugün rolü yokmuş..
zaten olsada onlar başka yerde yapıyorlardı çekimi..
dizi ne olcak diye sordum .kimse ser veriyor sır vermiyordu.izleyin dediler..güzel birgündü..

sıla çok güzel fotolar kızın sanırım o da maşAllah çok tatlı :)

tam olarak Bursa'nın neresi orası

canım evet kızım..

bursa da botanik parkımız var.onun içinde konaklarının olduğu yer..

botanik parkta,terminele çok yakın bir yer..

yarında bademli diye bir yer var,orda esmerin bölümleri çekiliyormuş..

resimler süper çıkmış çok şanslısın ne güzel oyuncuları yakından gördün gitmişken kısa bir röpörtaj yapsaydın bizdende selam söyleseydin fotoların devamını bekleriz bursada çok güzel bir şehir yurdumun heryeri güzel

Şimdi bu Ali Murat Kudret babanın oğlu oluyo dimi Masum'un kız kardeşide Ali murat'a aşık oldu sanırım yani üvey amcasına mı aşık oluyo o kız aboo :1ninca:

ay yakından onları görmek çok güzeldi.set ortamı hepsi çok sıcak ve candanlar.zaten kızım ali murat diye bağırdı.set çalışanları hemen bize baktılar güldüler kızımı çok sevdiler,
çekim arasındada alimurat yani cemal hünal yanımıza geldi.o aradada bende resimleri çektim.annesi azize hanımla konuştuk.huriye hanım hepsi süperlerdi.esmer yoktu,esmer diğer evdeydi.oda bize uzak bir yerdeydi.oraya baş ka zaman gitçez inşallah..
valla hepinizden selam sölemedim ama,çok sevdiğimizi söledim tebrik ettim ali muratı,
diziyi sordum neler olcak diye fakat hiç bieşy sölemediler ..izleyin göreceksiniz dediler..
yanlız..çekimlerde azize hanım biyerlere gidiyordu.bavullar toplanmıştı.
alimurat çok derin düşüncelerdeydi.hep atlara bakıyodu...
bu arada bebişide gördük oda ogün tam 31 günlüktü..çok uslu bir bebekti hiç ağlamadı çekim süresince valla.maşallah 41 kere..

Şimdi bu Ali Murat Kudret babanın oğlu oluyo dimi Masum'un kız kardeşide Ali murat'a aşık oldu sanırım yani üvey amcasına mı aşık oluyo o kız aboo :1ninca:

hemde ne abovvvvvvvv:bbo::bbo:ama bilmeden seviyor..:uhm::uhm:

şu fragmanları erken verselerde görsek..diziyi.bakalım ne olcak..

bu akşam çok heyecanlı az önce fragmanı gördüm.ali murat.esmer ve mahsuma tüfeğini çekmişti..of akşama görücez bakalım..

Cemal Hünal´in oyunculuguna bayiliyorum.....
Annesine bagirdigi sahne nasil muhtesem bir sahneydi öyle ya....

Cemal Hünal´in oyunculuguna bayiliyorum.....
Annesine bagirdigi sahne nasil muhtesem bir sahneydi öyle ya....

evet akşam o sahne süperdi.annesi çokta korktu ali murat onu dövecek diye..

akşamki bölüm yani 8.ci bölüm muhteşemdi.azize hanım yine numara yaptı.1yıllık ömrüm kaldı diye.masum esmeri nereye götürüyor acaba..

ay bende 2 bolumdur ızlıyorum cok guzell

acaba masumla esmer bırbırıne asık olacak mı masum zaten asıkta.

esmer çok kararlı bir kız.masuma aşık olacağını sanmıyorum..

sılaaa kızın çok tatlı ablacım yaa maşallah allah bağışlasın canııımm.
bende diyorum bu güzel hoş manzaralar nerenin.bu bölümde anladım bursa olduğunu.
bire bir görmende çok güzel sanatcıları.
yanlız kacırdım bazı sahnelerini,evdekiler sevmedikleri için zapink yaparak ne anladıysam işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…