Kisa bir soru

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Hanimlarrr kisa bisey sorcam. Biyere giderken,sizi cagiran kvye, ben gelemiyorum diyince. Oda sürekli neden gelemediginizi, ne isiniz oldugunu sorup üsteleyince, ne yapiyorsunuz? Bizim yarin kv ile beraber katildigimiz günümüz var. Bende güne bu sefer gitmiyorum cünkü esim evde izinli güzelce bi kahvalti yapip,ailece vakit gecirmek istiyoruz. Kvde bana sordu iste güne gelcenmi diye, bende gelemicem, isim var dedim. Ne isin var, neden gelemiyorsun diye soruyor. Ben istemiyorum artik o an kimle ne yaptigimi anlatmaya cünkü her seferinde soruyor. Neden sorar onuda anlamam sanki ne isim oldugunu ögrenince ne yapacaksa..

Son düzenleme:
Canim Gitmeme sebebin gayet acik net Gününüz varmis hani bir bahanede degil niye soruyor bunun üzerine anlamadim bende hic sevmem israrla sormasini israrci olursada duruma göre hareket ederim ama illa herseferinde detayli aciklama yapmana gerek yok kisa net birseyler de gec..

Yok canim yarinki güne kv ve bende katiliyoruz. O benim güne gelip gelemeyecegimi sordu bende hayir anne isim var diyince. Sormaya basladi neden gelemiyorsun,ne isin var. Ayyy sinir bozucu heee yani isim var gayet acik ve net olmali bana göre ama gelde anlat...

Ne var ki.. işim var yerine günüm var derdim ben olsam
Canim konuyu tekrar düzenledim cünkü dogru düzgün anlatamadim yazida. Yarinki gün kv ile benim beraber gittgimiz gün. Oda sordu geliyormusun diye, bende gelemicem diyince öyle üsteledi. Ama bu yarina özel bir davranisi degildir yani genelde öyle kendisi. Misafiri gelir gel der, bende gelemem anne isim var diyince baslar yine ayni tiyatro. Eskiden söylerdim bu isim var diye ama artik söylemek istemiyorum. Neden söyliyimki yani ne gececek eline benim o saatte baska bir yerde oldugumu ögrenince?

E açık açık söyleyin niye yalan söylüyosunuz ki? eşim izinli ailecek vakit geçirmek istiyoruz derdim ben olsam..
Ahhh ahhhhh niye biliyormusun cünkü bu seferde amannn o atistirsin biseyler zaten 2-3 saat, gitsin babasinla yapsin kahvaltisini demeye baslicak. Cok sever herseyi burnunu sokmayi kendisi!! Huyunu bildigim icin tavrim bu ..

Tamam cnm düzenleme yapmissin simdi oldu söyle acik net kocamla vakit gecirecegiz disari felan cikicagiz de istemiyorum de.. Niye israr ederler anlamiyorum insani illa bir bahane bulmaya zorluyorlar..

Benimkide sorar ne işin var hayırdır diye işim var işte derim bende bi daha sorarsa şakayla karışık ben sana soruyommu kız işim var işte diyorum susuo iyi madem diyip gülüo sende böle yap

Ahhh ahhhhh niye biliyormusun cünkü bu seferde amannn o atistirsin biseyler zaten 2-3 saat, gitsin babasinla yapsin kahvaltisini demeye baslicak. Cok sever herseyi burnunu sokmayi kendisi!! Huyunu bildigim icin tavrim bu ..
Benim ki de aynı bu tip. Plan yaptık anne biz kusura bakma gelemicem diyip kapatıyorum tlfnu. zor oldu epey bi zaman aldı ama artık o kadar üstelemiyo. işim var diyince baştan savmaya çalıştığını anladıkları için daha çok üstüne geliyolar..

Hemen akıl veriyorlar sanki biz soruyoruzda benim kv de öyle gina geliyo insana sanırsın onla evlenmissin töbe töbe

Ha ben kvniz sizi çağırdı fakat gününüz olduğu için gidemeyeceksiniz anladım
Yani ben evli değilim çok bi fikrim yok ama ben de sorguyu suali sevmem muhtemelen ben de sinir olurdum
Aslında merak edip sorması o kadar rahatsız edici bi durum değil bence, bizim tahammülümüz yok gibi

Aynen aslinda öyle yapmak gerek. Benim kv whatsappten yazdi hala cvp vermedim. Ne desemki..

Ama bu gün ayda bir olur önceden planlı olur ev sahibi de sorar neden gelmedi diye

Işim var deyince de sorulur ne işin var hasta mısın çoluk çocuk hasta mı

Orada da Kv ye sorarlar

Ayrıca da X izinli evde kalacağız hep birlikte demek bu kadar zor değil

Kv çarşıya gidelim deyince işim var deseniz o zaman da sorar ben sizi anladım işte o zaman cevabınız net olacak benim işim sen git senlik bir iş değil

Bir de kvden bu kadar şikayetçisiniz ama birlikte güne giriyorsunuz

Mesafeyi artırın daha huzurlu olursunuz

aylar yıllar geçsede papağan gibi aynı soruyu soruyorlar. hiç yorulmazlar. sana gınaa gelir.
banada neden niye niçin gibi soru sorunca "canım öyle istiyor" diyorum.

Kişisel yada Özel bir işim var, detay veremem, gelesim yok, Can'ım istemiyor, havamda değilim gibi cümleler kurun... Kaynanalar illa merak eder irdeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…