ağdacıdan randevu aldım, kıllarımı temizleticem de tövbe tövbe. her sorduğunda bunu söylersen bir noktadan sonra bıkacaktır.
Yok canim yarinki güne kv ve bende katiliyoruz. O benim güne gelip gelemeyecegimi sordu bende hayir anne isim var diyince. Sormaya basladi neden gelemiyorsun,ne isin var. Ayyy sinir bozucu heee yani isim var gayet acik ve net olmali bana göre ama gelde anlat...Canim Gitmeme sebebin gayet acik net Gününüz varmis hani bir bahanede degil niye soruyor bunun üzerine anlamadim bende hic sevmem israrla sormasini israrci olursada duruma göre hareket ederim ama illa herseferinde detayli aciklama yapmana gerek yok kisa net birseyler de gec..
Canim konuyu tekrar düzenledim cünkü dogru düzgün anlatamadim yazida. Yarinki gün kv ile benim beraber gittgimiz gün. Oda sordu geliyormusun diye, bende gelemicem diyince öyle üsteledi. Ama bu yarina özel bir davranisi degildir yani genelde öyle kendisi. Misafiri gelir gel der, bende gelemem anne isim var diyince baslar yine ayni tiyatro. Eskiden söylerdim bu isim var diye ama artik söylemek istemiyorum. Neden söyliyimki yani ne gececek eline benim o saatte baska bir yerde oldugumu ögrenince?Ne var ki.. işim var yerine günüm var derdim ben olsam
Ahhh ahhhhh niye biliyormusun cünkü bu seferde amannn o atistirsin biseyler zaten 2-3 saat, gitsin babasinla yapsin kahvaltisini demeye baslicak. Cok sever herseyi burnunu sokmayi kendisi!! Huyunu bildigim icin tavrim bu ..E açık açık söyleyin niye yalan söylüyosunuz ki? eşim izinli ailecek vakit geçirmek istiyoruz derdim ben olsam..
Tamam cnm düzenleme yapmissin simdi oldu söyle acik net kocamla vakit gecirecegiz disari felan cikicagiz de istemiyorum de.. Niye israr ederler anlamiyorum insani illa bir bahane bulmaya zorluyorlar..Yok canim yarinki güne kv ve bende katiliyoruz. O benim güne gelip gelemeyecegimi sordu bende hayir anne isim var diyince. Sormaya basladi neden gelemiyorsun,ne isin var. Ayyy sinir bozucu heee yani isim var gayet acik ve net olmali bana göre ama gelde anlat...
Benim ki de aynı bu tip. Plan yaptık anne biz kusura bakma gelemicem diyip kapatıyorum tlfnu. zor oldu epey bi zaman aldı ama artık o kadar üstelemiyo. işim var diyince baştan savmaya çalıştığını anladıkları için daha çok üstüne geliyolar..Ahhh ahhhhh niye biliyormusun cünkü bu seferde amannn o atistirsin biseyler zaten 2-3 saat, gitsin babasinla yapsin kahvaltisini demeye baslicak. Cok sever herseyi burnunu sokmayi kendisi!! Huyunu bildigim icin tavrim bu ..
Hemen akıl veriyorlar sanki biz soruyoruzda benim kv de öyle gina geliyo insana sanırsın onla evlenmissin töbe töbeAhhh ahhhhh niye biliyormusun cünkü bu seferde amannn o atistirsin biseyler zaten 2-3 saat, gitsin babasinla yapsin kahvaltisini demeye baslicak. Cok sever herseyi burnunu sokmayi kendisi!! Huyunu bildigim icin tavrim bu ..
Ha ben kvniz sizi çağırdı fakat gününüz olduğu için gidemeyeceksiniz anladımCanim konuyu tekrar düzenledim cünkü dogru düzgün anlatamadim yazida. Yarinki gün kv ile benim beraber gittgimiz gün. Oda sordu geliyormusun diye, bende gelemicem diyince öyle üsteledi. Ama bu yarina özel bir davranisi degildir yani genelde öyle kendisi. Misafiri gelir gel der, bende gelemem anne isim var diyince baslar yine ayni tiyatro. Eskiden söylerdim bu isim var diye ama artik söylemek istemiyorum. Neden söyliyimki yani ne gececek eline benim o saatte baska bir yerde oldugumu ögrenince?
Aynen aslinda öyle yapmak gerek. Benim kv whatsappten yazdi hala cvp vermedim. Ne desemki..Benim ki de aynı bu tip. Plan yaptık anne biz kusura bakma gelemicem diyip kapatıyorum tlfnu. zor oldu epey bi zaman aldı ama artık o kadar üstelemiyo. işim var diyince baştan savmaya çalıştığını anladıkları için daha çok üstüne geliyolar..
Yok canim yarinki güne kv ve bende katiliyoruz. O benim güne gelip gelemeyecegimi sordu bende hayir anne isim var diyince. Sormaya basladi neden gelemiyorsun,ne isin var. Ayyy sinir bozucu heee yani isim var gayet acik ve net olmali bana göre ama gelde anlat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?