Açıklama yapmak zorunda değilsinHanimlarrr kisa bisey sorcam. Biyere giderken,sizi cagiran kvye, ben gelemiyorum diyince. Oda sürekli neden gelemediginizi, ne isiniz oldugunu sorup üsteleyince, ne yapiyorsunuz? Bizim yarin kv ile beraber katildigimiz günümüz var. Bende güne bu sefer gitmiyorum cünkü esim evde izinli güzelce bi kahvalti yapip,ailece vakit gecirmek istiyoruz. Kvde bana sordu iste güne gelcenmi diye, bende gelemicem, isim var dedim. Ne isin var, neden gelemiyorsun diye soruyor. Ben istemiyorum artik o an kimle ne yaptigimi anlatmaya cünkü her seferinde soruyor. Neden sorar onuda anlamam sanki ne isim oldugunu ögrenince ne yapacaksa..
ozaman da niye canın istemiyor niye niye diye kafanı yerNeden bir şeyler uyduruyorsunuz? Ben olsam çünkü canım istemiyor derdim
Hanimlarrr kisa bisey sorcam. Biyere giderken,sizi cagiran kvye, ben gelemiyorum diyince. Oda sürekli neden gelemediginizi, ne isiniz oldugunu sorup üsteleyince, ne yapiyorsunuz? Bizim yarin kv ile beraber katildigimiz günümüz var. Bende güne bu sefer gitmiyorum cünkü esim evde izinli güzelce bi kahvalti yapip,ailece vakit gecirmek istiyoruz. Kvde bana sordu iste güne gelcenmi diye, bende gelemicem, isim var dedim. Ne isin var, neden gelemiyorsun diye soruyor. Ben istemiyorum artik o an kimle ne yaptigimi anlatmaya cünkü her seferinde soruyor. Neden sorar onuda anlamam sanki ne isim oldugunu ögrenince ne yapacaksa..
Kocacımla keyif çatıcaz, aşk yaşıcaz derim ben olsam.Hanimlarrr kisa bisey sorcam. Biyere giderken,sizi cagiran kvye, ben gelemiyorum diyince. Oda sürekli neden gelemediginizi, ne isiniz oldugunu sorup üsteleyince, ne yapiyorsunuz? Bizim yarin kv ile beraber katildigimiz günümüz var. Bende güne bu sefer gitmiyorum cünkü esim evde izinli güzelce bi kahvalti yapip,ailece vakit gecirmek istiyoruz. Kvde bana sordu iste güne gelcenmi diye, bende gelemicem, isim var dedim. Ne isin var, neden gelemiyorsun diye soruyor. Ben istemiyorum artik o an kimle ne yaptigimi anlatmaya cünkü her seferinde soruyor. Neden sorar onuda anlamam sanki ne isim oldugunu ögrenince ne yapacaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?