kisa boy takintisi.37 yaş:(((

Ben 1.57 yim.
Eskiden cok sorun ederdim.
Ama smdi alistim.
" minyon tipler yasini gostermiyor' diyenler cok var.
Evet dogrudur.
Ama buda seni yaniltmasin asla.
bazen gerckten oyle kadinlar varki, arkalarindan " pilic gibi" diyorum.
Sonra yuzlerini donuyorlar ve aslinda alaa yasini gosteriyor. Galiba " minyon tipler yasini gostermez" sozune aldanmislarlar.
Yani su an benim boyuma yapicak biseyim varmi?
Yok.
Ama yuzumu bakimla cok daha genc gosterebilirim.
Sen elinde olmayan boy komplexine takilicagina yuz bakimina yonel, bu elindedir.
Ayrica fit olmakta onemli.

çok da kısa değil, benim anacığım da seninle aynı boy, hala fıstık gibi.

170 im...okudukça ağlayasım geldi anormalmişim diye

Insanlarin ne kdar buyuk dertleri var allah korusun bunu sorun etmeyin. Kafaya takilacak birsey degil bende 1.60im hic takmadim allah saglikla sinamasin saglikli olmak en buyuk nimet bence

Şu kısa boy yaş göstermeme orantınıza bayıldım kızlar.
Benim boyum da 173 ama asıl yaşımdan 8-9 yaş ufak dururum.
Kimse de gerçek yaşıma inanmaz.
O tamamen genetik bir şey.
Boyunuzun avantajı da var dezavantajı da.
Biz de uzun boylu olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz.
Önemli olan şükretmek.Sağlıklı olduğumuz için.

Benim de boyum aynı uzunlukta sizinle. Sadece şükrediyorum, sağlıklıyım, düşünebiliyorum, seviyorum, seviliyorum. Allahım sağlık ve sıhhat versin sevdiklerimize ve herkese.

Sizi de anlıyorum, bazen elimizde olmadan bazı şeyleri kafamızda büyütüyoruz. Ama minyon insanlar çok sempatik olurlar. :)
Kısa boylu olmak eksiklik değildir velevki öyle bile olsa eminim sizinde başka başka bir sürü artınız vardır.
Sağlık olsun gerisi Allahın izniyle olur. :)

Biraz da konu sahibine destek olmak ve bu konuyu kafasına takmaması için söylenmiş sözlerdir arkadaşların sözleri. :)
Yoksa uzun boylu olmanın avantajları vardır tabii mesela ben 155 boya sahip biri olarak; üst raflar için hep uzun boylu insanlardan yardım isterim.
En nihayetinde sağlık olsun, katılıyorum. :)

boyum 155 sanıyodum 154 müş geçen ölçtük :)
ben mutluyum ya
bi tek mutfak tezgahı ve dolapları bana yüksek geliyor
bazı pencerelerin koluna yetişemiyorum

ama dolmuşlarda falan kafam hiç tavana çarpmaz
uzun boylu arkadaşların eğilerek geçtiği yerlerde eğilmek nedir bilmem

Boyu 1.50
Kilosu 39 olan bir kadın taniyorum. Ondaki özgüven kimsede yok. Uzaktan hayraniyim nedense:)

Saka gibi! Bu yasta bunu dert edinmissiniz!
Ergenlerin sorunlari degilmiydi bu!
Sukredin..hayatta ne acilar,ne hastaliklar var.
Ya gozleriniz olmasaydi!
Allah baska dert vermesin ne diyim.
Ayrica boyuniz cokta kisa degil.
O boyda olan erkekler napsin
En azindan kadinlar topukluyla kurtariyor.

Ben 170 boyundayim ama boyu 155-160 olup da gerek vücut yapısıyla gerek güzelliğiyle benden ustun birçok kız arkadaşım var. Bence Türkiye standartlarinda gayet normal bir boy. Vücut yapısı önemli bence. Yani sporla çok güzel bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Hem topuklu ayakkabı diye bir şey var. Bence takmayin bu boy meselesini kafaniza.

Allahu ackbarrr ! 198 mi dediniz. İyiymis :))

Herkes çok üstünüze gelmiş ama olabilir arada böyle takıntılar yakın zamanda atlatırsınız.. Herşey boyla olmuyor :))
Her ne kadar boyum 167 olsada ben kendımı bazen kısa bazen uzun hıssedıyorum

Topuklu ayakkabı denen bir şey var giyerseniz 10 cmlik 1.65 olursunuz daha ne istiyorsunuz. Daha kötü durumda olan insanlar var bencillik ediyorsunuz.

Yere yakın olandan korkcan .Çok fena oluyor geneli .Birde boyu uzun erkekler bayılıyor

Bu yaşta pat diye dert etmis degilim tabi.GENCLIK yillarimdan beri komplekstir bende :) .yaşimdan memnunum boyumdan degilim aslinda ama,burdaki yorumlardan yaş kompleksine de girmeme az kaldi :) Allah tabikide baska dert vermesin ben sadece bi takintimi dile getirip rahatlamak istedim.

cücelik ve develik kalıtımsal bozukluktur. 150 santimin altındaki yetişkinler cüce kabul edilir. siz 155'siniz, yani cüce müce değilsiniz. kendinize eziyet etmeyin. etrafta bir sürü 160 boyunda türk kadını var, sizden sadece beş santim uzunlar. onlar hayatlarına mutlu mesut devam ediyorken siz niye takıntı yapıyorsunuz? 140 boyunda da olabilirdiniz. bacaksız kolsuz da doğabilirdiniz. hayata engelli başlayan ve sağlıklı doğan akranlarının aksine engelleri yıkmak için iki kat fazladan çalışmak zorunda kalan nice insanı düşünün.. sağlıklısınız, gençsiniz, hayattasınız.. şükretmeniz için çok sebep var. allah'ın gücüne gider bunca kahırlı söz.....

ayrıca bir sürü dalyan gibi adam kısa boylu kadınlara bayılıyor. çoğunun ağzından da duymuşumdur özellikle kısa boylu kadınları beğendiklerini.. göze daha genç, çocuksu, sevimli geldiklerinden olsa gerek.

giyim kuşam hileleriyle de daha uzun görünebilirsiniz. topuklu ayakkabı giyersiniz, saçları biraz daha kabarık yaparsınız, pantolon ve ayakkabınızın aynı renk olması da daha uzun gösterir, fazla kiloluysanız kilo verirsiniz, o da daha uzun ince gösterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…