Şu kısa boy yaş göstermeme orantınıza bayıldım kızlar.
Benim boyum da 173 ama asıl yaşımdan 8-9 yaş ufak dururum.
Kimse de gerçek yaşıma inanmaz.
O tamamen genetik bir şey.
Boyunuzun avantajı da var dezavantajı da.
Biz de uzun boylu olmanın dezavantajlarını yaşıyoruz.
Önemli olan şükretmek.Sağlıklı olduğumuz için.
boyum 155 sanıyodum 154 müş geçen ölçtük :)Kizlar tibben caresi olmayan bir dert.yani şu yuzyildayiz ve neden hala kolay bi caresi yok cidden anlamis degilim.tek care ameliyat onuda hem sadece cucelere yapiyolar hemde olanagim yok...boyum cok kisa resmen yer cucesiyim.coook takinti ediyorum. 155 boy.kendimi cok kisa hissediyorum ne yapsamda aklimdan atamiyorum resmen kompleks yapiyorum(( 155 boyunda olupta memnun olan varmiii?
Ben 170 boyundayim ama boyu 155-160 olup da gerek vücut yapısıyla gerek güzelliğiyle benden ustun birçok kız arkadaşım var. Bence Türkiye standartlarinda gayet normal bir boy. Vücut yapısı önemli bence. Yani sporla çok güzel bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Hem topuklu ayakkabı diye bir şey var. Bence takmayin bu boy meselesini kafaniza.Kizlar tibben caresi olmayan bir dert.yani şu yuzyildayiz ve neden hala kolay bi caresi yok cidden anlamis degilim.tek care ameliyat onuda hem sadece cucelere yapiyolar hemde olanagim yok...boyum cok kisa resmen yer cucesiyim.coook takinti ediyorum. 155 boy.kendimi cok kisa hissediyorum ne yapsamda aklimdan atamiyorum resmen kompleks yapiyorum(( 155 boyunda olupta memnun olan varmiii?
Allahu ackbarrr !Ay ne abarttiniz. Sukredin bence. 155 gayet normal. Kilonuz falan kac ki? Benim dayim 198 yengem de 150ydidusununce komik geliyor ama yengem cok tatli bir insandi. O minyon tipi varya hala gnc kizlara tas cikartir.. Gerci bosandilar yengem baskasiyla evlendi ama sebep boy degildi yani :))
Bu yaşta pat diye dert etmis degilim tabi.GENCLIK yillarimdan beri komplekstir bende :) .yaşimdan memnunum boyumdan degilim aslinda ama,burdaki yorumlardan yaş kompleksine de girmeme az kaldi :) Allah tabikide baska dert vermesin ben sadece bi takintimi dile getirip rahatlamak istedim.Saka gibi! Bu yasta bunu dert edinmissiniz!
Ergenlerin sorunlari degilmiydi bu!
Sukredin..hayatta ne acilar,ne hastaliklar var.
Ya gozleriniz olmasaydi!
Allah baska dert vermesin ne diyim.
Ayrica boyuniz cokta kisa degil.
O boyda olan erkekler napsin
En azindan kadinlar topukluyla kurtariyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?