- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi Summer-girl
-
hicbi kadin icinde bu kadar kadin dusmanligi beslemez, kabak gibi erkeksin cok belli oluyor. neyse.istisnalar kaideyi bozmaz ben de 1-2 kişi gösterebilirim bu şekilde ama genel olarak yok böyle bir durum gayet iyi biliyorsunuz kendinizi kandırmayın.
bunun erkek olmakla alakasını çözemedim yani kadınlar farklı düşünemez mi?
isiltilibalon uzun erkekler daha minyon daha kadinsi kizlardan hoslaniyor ve uzun erkekleri bitiriyor diye mi kisalara bu öfken? kisalarin erkek bulma havuzu daha genis diye mi?Evet bir iki kere yazdın nedir bu yani sanane soyadımdan bundan sonra bende sana 157 Hobbit diye hitap edeceğim haberin olsun
Minyon kadınları öveceğim diye minyon olmayanlara laf etmeye gerek var mı gerçekten?isiltilibalon uzun erkekler daha minyon daha kadinsi kizlardan hoslaniyor ve uzun erkekleri bitiriyor diye mi kisalara bu öfken? kisalarin erkek bulma havuzu daha genis diye mi?
hobbit falan ayip yani ama komik gurur duyarim cunku minyon genc gosterir. at gibi demelerinden hoslanmazdim.
konuyu mesgul etme kisisel meselelerinle.
pardon hizimi alamadim... ben de kisa degilim ki 164 varimdir. minyon degilim yani ama hanimin kisisel mevzusundan burdaki kisalara sallamasini yanlis buldum o yuzden. ki gercekler bunlar...Minyon kadınları öveceğim diye minyon olmayanlara laf etmeye gerek var mı gerçekten?
İkinizin yaptığı da aynı yere çıkıyor çünkü.
Minyon kadınları öveceğim diye minyon olmayanlara laf etmeye gerek var mı gerçekten?
İkinizin yaptığı da aynı yere çıkıyor çünkü.
Neyse biz uzun boylu onlar da at gibi ve kadinsi olmadigimizi ogrenmis olduk
Yaa hiç sormayın.Neyse biz uzun boylu onlar da at gibi ve kadinsi olmadigimizi ogrenmis olduk
Yaa hiç sormayın.
Ben de diyorum neden kadınsı değilim, boyum uzunmuş ya benim, tüm kabahat ondaymış
pardon hizimi alamadim... ben de kisa degilim ki 164 varimdir. minyon degilim yani ama hanimin kisisel mevzusundan burdaki kisalara sallamasini yanlis buldum o yuzden. ki gercekler bunlar...
neyse konuyu dagitmicam gidiyorum, sonra ban yiyorum.
Konu sahibi kusura bakmayin. Umarim gonlunuze ve gozunuze gore olan biriyle mutlu olursunuz.
yav her seyi ustunuze alinip olay cikarmak zorunda misiniz? orda kadin kisalara salliyor kimse bi sey demiyor ben pardon yaziyorum hala uzatiyosunuz atttt gibi uzatiyosunuz olaylari aaa. bisi demiyim de beni de ayaginizin altina almayin simdi.Yaa hiç sormayın.
Ben de diyorum neden kadınsı değilim, boyum uzunmuş ya benim, tüm kabahat ondaymış
Olay mıyav her seyi ustunuze alinip olay cikarmak zorunda misiniz? orda kadin kisalara salliyor kimse bi sey demiyor ben pardon yaziyorum hala uzatiyosunuz atttt gibi uzatiyosunuz olaylari aaa. bisi demiyim de beni de ayaginizin altina almayin simdi.forevermorrenk
yav her seyi ustunuze alinip olay cikarmak zorunda misiniz? orda kadin kisalara salliyor kimse bi sey demiyor ben pardon yaziyorum hala uzatiyosunuz atttt gibi uzatiyosunuz olaylari aaa. bisi demiyim de beni de ayaginizin altina almayin simdi.forevermorrenk
icazet almaniz gereken yer kadinlar klubu konu kurallari olmasin kuzum, eģil de bi oku istersen kurallari.Olay mı
Gayet gülüp eğleniyorduk hâlbuki.
Sizin mesajınızı uzatmadım farkındaysanız.
Kendi aramızda da istediğimizi yazarız, sizden icazet mi alacaktık?
Az sakin olun bence, bu kadar çabuk alevlenip sonra banlaniyorum diye sizlanmayın.
Ben zaten gidiciyim ama seni de yanımda götüreceğim muhtemelenicazet almaniz gereken yer kadinlar klubu konu kurallari olmasin kuzum, eģil de bi oku istersen kurallari.
aynen cok sizlaniyorum iceri gidip yemek yaptim ben de dusundugunuz kadar takmiyorum, ben de eglendim gelen komik tepkilerine guldum gectim. rica ediyorum siz de ben de konuyu dagitmayalim, cevap atmayin lutfen. iyi forumlaaaaar
Enini yazmayı unutmuşsun tirsi. Boyunu yazmış ama kilonu eş geçmişsin kıyamam.Siz mükemmel olmadığınız için bence mükemmel beklemeyin zira 180 bir erkek olsam 170 altındaki kadınlara bakmazdım :) 170 boyum var bugüne kadar 170 olan erkeklerle çok konuştum ettim keşke sizdeki ego bendede olsaydı en azından elle tutulur bir boyum var
Yaa hiç sormayın.
aha sen de yandin simdi gelicek “pardoooaaannn neden bana oyle hitap ediyosunuuaazzz” diyeEnini yazmayı unutmuşsun tirsi.
İfhebfbhwraha sen de yandin simdi gelicek “pardoooaaannn neden bana oyle hitap ediyosunuuaazzz” diyebi de sikayet edicek hajsshsjshsjshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?