Kisa boylu mu ne?

hicbi kadin icinde bu kadar kadin dusmanligi beslemez, kabak gibi erkeksin cok belli oluyor. neyse.
konu disi yorum yapiyosunuz zaten. kadin uzun erkek istiyor, isteyebilir. herkesin begendigi tip farklidir. ki kadinlar genelde korunma ihtiyaci icgudusunden dolayi uzun erkeklere daha cok meyilliler, bilimle kanitlanmis bi sey bu. git arastir. konuyu da alakasiz seylerle (yas ne alaka erkekler ne alaka) mesgul etme .

ayrica 24 gibi evlenen hatunlar nerde evlilik yasi zaten 30a dayanmis ne anlatiyorsun 2021den selamlar 1980de yasiyor gibisin.

Evet bir iki kere yazdın nedir bu yani sanane soyadımdan bundan sonra bende sana 157 Hobbit diye hitap edeceğim haberin olsun
isiltilibalon uzun erkekler daha minyon daha kadinsi kizlardan hoslaniyor ve uzun erkekleri bitiriyor diye mi kisalara bu öfken? kisalarin erkek bulma havuzu daha genis diye mi?
hobbit falan ayip yani ama komik gurur duyarim cunku minyon genc gosterir. at gibi demelerinden hoslanmazdim.
konuyu mesgul etme kisisel meselelerinle.

Konuyu biraz erken açmışsın bence. Önce bir görseydin arkadaşı ondan sonra olur mu olmaz mı diye karar verirdin. Yaza kadar meraktan ölmektense sor gitsin boyu kaçmış:)

Minyon kadınları öveceğim diye minyon olmayanlara laf etmeye gerek var mı gerçekten?
İkinizin yaptığı da aynı yere çıkıyor çünkü.

Minyon kadınları öveceğim diye minyon olmayanlara laf etmeye gerek var mı gerçekten?
İkinizin yaptığı da aynı yere çıkıyor çünkü.
pardon hizimi alamadim... ben de kisa degilim ki 164 varimdir. minyon degilim yani ama hanimin kisisel mevzusundan burdaki kisalara sallamasini yanlis buldum o yuzden. ki gercekler bunlar...
neyse konuyu dagitmicam gidiyorum, sonra ban yiyorum.
Konu sahibi kusura bakmayin. Umarim gonlunuze ve gozunuze gore olan biriyle mutlu olursunuz.

Cok tesekkur ederim.

Yaa hiç sormayın.

Ben de diyorum neden kadınsı değilim, boyum uzunmuş ya benim, tüm kabahat ondaymış
yav her seyi ustunuze alinip olay cikarmak zorunda misiniz? orda kadin kisalara salliyor kimse bi sey demiyor ben pardon yaziyorum hala uzatiyosunuz atttt gibi uzatiyosunuz olaylari aaa. bisi demiyim de beni de ayaginizin altina almayin simdi. forevermorrenk

Olay mı

Gayet gülüp eğleniyorduk hâlbuki.

Sizin mesajınızı uzatmadım farkındaysanız.

Kendi aramızda da istediğimizi yazarız, sizden icazet mi alacaktık?

Az sakin olun bence, bu kadar çabuk alevlenip sonra banlaniyorum diye sizlanmayın.

Ne demek kimse bisey demiyor. Biz birşey diyorduk işte ama sirf karsilik vermek icin uzun insanlara laf atmaya gerek gormemiştik. Tüy diktiniz.

icazet almaniz gereken yer kadinlar klubu konu kurallari olmasin kuzum, eģil de bi oku istersen kurallari.

aynen cok sizlaniyorum iceri gidip yemek yaptim ben de dusundugunuz kadar takmiyorum, ben de eglendim gelen komik tepkilerine guldum gectim. rica ediyorum siz de ben de konuyu dagitmayalim, cevap atmayin lutfen. iyi forumlaaaaar

CiRiLLA Yahu asagilamak icin yazmadim ben de uzunum, gordugum seyi yazdim, benim gozumden minyonlar daha tatli duruyor aa.

Boy denildiğinde neden hemen karşısına başka özellikler koyuluyor "Zeki olsun da aman akıllı olsun da aman şununu olsun da boy olmasa da olur" falan. Hem zeki hem uzun olsun ne var yani :)

"Boy devede de var, çeken eşek" lafına fazla takılı kalıyorsunuz uzun boylulara hakarete dönüyor olay artık.
Tr standartlarında uzun kadınım, yanımda da uzun erkek istedim, uzunuyla da evlendim, boy da bir kriterdi benim için. Nolmuş?

Sarıldığımda bağrıma evlat basar gibi erkek arkadaş istemedim. :))
Benden kısa boylu-aynı boy erkek arkadaşım da oldu vaktinde 2-3 tane, komplekslilerdi. Biri ayakkabılarıma karışmaya çalıştı, babet giy, yanımda topuklu giyme diye; sana mı soracağım?! :)

Kıza da uzun çekici geliyor, uzun istiyormuş; "Artık bulamam kimseyi" diye önüne gelenle sevgili mi olsun? Alla alla.

Ben zaten gidiciyim ama seni de yanımda götüreceğim muhtemelen

Afiyet olsun, hazmin kolay olsun inşallah.

Enini yazmayı unutmuşsun tirsi. Boyunu yazmış ama kilonu eş geçmişsin kıyamam.
Sende de varmış baya ego yani, arkadaşa bilenmeden önce boyunla beraber kilonu da yazsaydın da biz de senin adına karar verseydik mükemmel zayıf erkekleri hakediyor musun diye.
Adamlara üzüldüm şimdi bak, senden zayıf olan adamlar mükemmel kadın profili ile cinsellik yaşayamadığı için hakikaten çok üzücü buldum durumu :)
İnşallah eninden de kilo verir de mükemmel erkek profilinle daha rahat seks yaparsın, amin.
Elle tutulur bir boyun var evet ama elle tutulur kilonu da deseydin keşke agsvavvs

Son düzenleme:
Yaa hiç sormayın.

Ben de diyorum neden kadınsı değilim, boyum uzunmuş ya benim, tüm kabahat ondaymış

Yaban boy versene, merak ettim. Ülen niye benim hayalimde minyon kadın olarak canlandın acaba?
Yanlış anlamayın üyeleri öyle hayal etmiyorum ahajdha işte yorumlar konular, aklımda bi karakter canlanıyor fizik-yüz de canlanıyor filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…