- 14 Haziran 2019
- 672
- 773
- 103
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Apla sayfalarca övündüğüne göre 186 187 falansındır herhalde. 170 falansan üzülürüm. Ben 170e 46 (evet artık 46) kiloyum. Senin boyun kilon?Olsun sizde oda yok
Önemli olan beyin bebeğim Allah bazılarına boy verip gerisini koyverebiliyorApla sayfalarca övündüğüne göre 186 187 falansındır herhalde. 170 falansan üzülürüm. Ben 170e 46 (evet artık 46) kiloyum. Senin boyun kilon?
Ayrıca önemli olan boy değil, orantı diye biliyorum.
Aa bu ablayı şimdi hatırladım. Önce arkadaşım konusu diye açmıştı sonra kendi konusu olduğu ortaya çıkmıştı o değil mi?varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.
ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin
Yaa orası öyle tabi, önemli olan boy değil işlevÖnemli olan beyin bebeğim Allah bazılarına boy verip gerisini koyverebiliyorsen kilo mu aldın ayrıca? 43 tün sanki
Boyu 1.70 kilosu da 92den 63e düşmüşApla sayfalarca övündüğüne göre 186 187 falansındır herhalde. 170 falansan üzülürüm. Ben 170e 46 (evet artık 46) kiloyum. Senin boyun kilon?
Ayrıca önemli olan boy değil, orantı diye biliyorum.
Bende bu kadar övünce Kendall Jenner'ın TR versiyonu falan sandım kafjjahdhsBoyu 1.70 kilosu da 92den 63e düşmüşÖyle bir ego var ki sanırsın Kendall Jenner, kendini dev aynasında görüyor
koca var çocuk var geçinecek para var sağlığıma da kavuştummm kısa boyumla musmutluyummmmm.sen de neler var pekiiii?Herşey?
Ben erkekte uzun boy sevmem ya...yani uzaktan severim de yanımda sevmem
1 kere deneyimledim uzuuunn boylu erkeği adamın yüzünü göremiyordum ayol düz dururken1,75 ideal bence
kısayız güzeliz mutluyuzzzz uzun kocayı da kapmışızzzzzzzzzz tey teyyyyyyyyAy bi kere eşime sinirlenmiş vir vir vir konuşuyordum, ayaktayiz o an. Eşim ileri doğru bakip Cirilla neredesin cirrilla diye seslenmeye başlamişti.Haykirdim o an. O aklima geldi
Bizde bisiklet oturağını çok kaldırdın yok cok indirdinAy bi kere eşime sinirlenmiş vir vir vir konuşuyordum, ayaktayiz o an. Eşim ileri doğru bakip Cirilla neredesin cirrilla diye seslenmeye başlamişti.Haykirdim o an. O aklima geldi
Bizimde baya boy farkimiz var bende isterdim hemen hemen ayni boyda olmayıBizde bisiklet oturağını çok kaldırdın yok cok indirdin
Yok duş başlığı cok yukarda yok aşağıda diye takiliyoruz birbirimize ki düşün boylar
1,65 ve 1,721,85 falan olsaydı hayal dahi edemiyorum
Bizde bisiklet oturağını çok kaldırdın yok cok indirdin
Yok duş başlığı cok yukarda yok aşağıda diye takiliyoruz birbirimize ki düşün boylar
1,65 ve 1,721,85 falan olsaydı hayal dahi edemiyorum
ya ne hakareti sen iyi misin ya? psikolojin iyi mi senin? derdin nedir benimle? yalan konusuyosun bi de alenen, yazdigin ayipti yazdim ne hakareti.. iyi ki bi uzunlara at dedik, bi ben diyorum sanki, bu bi deyim bana degil atalarimiza sallayin o zaman.Özelden hakaret ettin ya onu mu diyorsun?
Canım falan yanmadı ya, gayet eğleniyorum şuan.
Lütfen gözardi et artık.
Ay bi kere eşime sinirlenmiş vir vir vir konuşuyordum, ayaktayiz o an. Eşim ileri doğru bakip Cirilla neredesin cirrilla diye seslenmeye başlamişti.Haykirdim o an. O aklima geldi
Daha fazla muhattap olmak istemiyorum seninle gerçekten. Midem bulandı artık.ya ne hakareti sen iyi misin ya? psikolojin iyi mi senin? derdin nedir benimle? yalan konusuyosun bi de alenen, yazdigin ayipti yazdim ne hakareti.. iyi ki bi uzunlara at dedik, bi ben diyorum sanki, bu bi deyim bana degil atalarimiza sallayin o zaman.
. acidim sadece bana iftira atmasaydin sana yazmayacaktim zaten.
konu sahibi kusura bakma ama inatla laf yetistiriyor. konu disi olmasin, kararini verdin mi bilmiyorum ama ayni boyda cikmamasi icin bence alttan alttan sor. ben cok kilo verdim iste boyuma gore soyle falan sonra sen kac kilosun de sonra hmm boyun kac ki de bence.. iki is arkadasi bile sorabilir bunu birbirine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?