Kisa boylu mu ne?

Arkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular

Kısa biri uzun birini isteyemez mi? Uzun birini isteyebilme ruhsatı için asgari boy miktarı nedir
Şimdi şöyle oluyor kadiin 155 ile 160 arası ise erkek en fazla 170 , kadın 160 ile 165 ise erkek 175 böyle gidiyor . Bir de uzun boylu erkekler iğrenç insanlar oluyor. Kısa kadınlar yaşı da 35 üstü ise karşılarına çıkan ilk erkekle evlenmeleri gerekiyor konuyu böyle anladım :)

Bravo, guzel ozetlediniz.

Kısa ve atarlıyız kısalar atarlı da mı olamaz onu da mı yakıştıramadınız jskdkrltl
Evet evet anladım evlenmezlerse de sonra birini bulamıyorum diye burda konu açıyorlarmış..

atar gider yapmıyor ki kısalar.tam tersi kendimizle barışığız güzel buluyoruz kendimizi donanımlıyızzz mutluyuzzzz.yani hayat da herşeye ulaşmışız kendi kendimizle bile dalga geçecek halee gelmişizz bu yüzdennnn

ben de 1.57 yim.uzun da kocam var.sassy nin yakasını bırak da az da benle uğraş.bak vallahi kızmammmmm sanaaaaa

Minikk ve öfkeliyiz.

Atar yaptigin için atar yapildi. Kimse durduk yere atarlanmiyor yahuu ne deseydik mesela?
Tamam eşimiz eve gelince boşanalim biz bu boy farkiyla ayri dunyalarin insaniymişiz meger. Balon hanimin emriyle tüm kisa kizlar uzun koca ve sevgililerini bir salsin, asiri çok hakli.

Geçen ifşalandım zaten, görmeyen kalmasın yazim bari Gangsta.
Aa Gangsta... Ben şimdi kulağa sapık gibi geleceğim ama yorumlarını sevdiğim için gözümde canlandırmıştım seni . Hep kafa dengi, şen şakrak arkadaşlarıma benzettim genel olarak. Kısa boylu, zayıf minyondu genelde bu arkadaşlarım, saçlarını koyu kızıla ya da koyu kahverengi tonlarına boyarlar genelde . O tarz birini canlandırmıştım hep

sayfalarcaaaa amma yazışmışsınızzzz.çekilin yahuuuuu en uzun kadın da benimm en güzel kadın da benimmm her şeyi hakeden kadın da benimmmmmm.dağılabilirizzzzzz
yaa 170 boy 50 uzeri kılodayım. Ben dıyormuyum hıc mukemmelım bu ne boy konusuyda yaaa uzadı gıttı

Boyun dışında övüneceğin bir şey yok sanırım, üzüldüm senin adına
varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.

ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin

Evli erkek fantezilerini de unutmayalım

Bende gidiciyim, rahatım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…