- 10 Eylül 2011
- 5.618
- 22.541
- 598
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Kısa biri uzun birini isteyemez mi? Uzun birini isteyebilme ruhsatı için asgari boy miktarı nedirHadi siz uzun olsanız anlayacağım, kendimden kısa istemiyorum diye.
Siz kısa, o kısa , daha ne.
Ay ne güldüm sanaaa Allah ayırmasınben de 1.57 yim.uzun da kocam var.sassy nin yakasını bırak da az da benle uğraş.bak vallahi kızmammmmm sanaaaaa
Şimdi şöyle oluyor kadiin 155 ile 160 arası ise erkek en fazla 170 , kadın 160 ile 165 ise erkek 175 böyle gidiyor . Bir de uzun boylu erkekler iğrenç insanlar oluyor. Kısa kadınlar yaşı da 35 üstü ise karşılarına çıkan ilk erkekle evlenmeleri gerekiyor konuyu böyle anladım :)Kısa biri uzun birini isteyemez mi? Uzun birini isteyebilme ruhsatı için asgari boy miktarı nedir
Şimdi şöyle oluyor kadiin 155 ile 160 arası ise erkek en fazla 170 , kadın 160 ile 165 ise erkek 175 böyle gidiyor . Bir de uzun boylu erkekler iğrenç insanlar oluyor. Kısa kadınlar yaşı da 35 üstü ise karşılarına çıkan ilk erkekle evlenmeleri gerekiyor konuyu böyle anladım :)
Kısa ve atarlıyız kısalar atarlı da mı olamaz onu da mı yakıştıramadınız jskdkrltlArkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular
Evet evet anladım evlenmezlerse de sonra birini bulamıyorum diye burda konu açıyorlarmış..Şimdi şöyle oluyor kadiin 155 ile 160 arası ise erkek en fazla 170 , kadın 160 ile 165 ise erkek 175 böyle gidiyor . Bir de uzun boylu erkekler iğrenç insanlar oluyor. Kısa kadınlar yaşı da 35 üstü ise karşılarına çıkan ilk erkekle evlenmeleri gerekiyor konuyu böyle anladım :)
atar gider yapmıyor ki kısalar.tam tersi kendimizle barışığız güzel buluyoruz kendimizi donanımlıyızzz mutluyuzzzz.yani hayat da herşeye ulaşmışız kendi kendimizle bile dalga geçecek halee gelmişizz bu yüzdennnnArkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular
ben de 1.57 yim.uzun da kocam var.sassy nin yakasını bırak da az da benle uğraş.bak vallahi kızmammmmm sanaaaaa
Arkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular
Beni minyon hayal eden var mı ki, en azından hayal eden? Biriniz de beni hayal edin ya.
Arkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular
Boyun dışında övüneceğin bir şey yok sanırım, üzüldüm senin adınaArkadaşlar konuda atar gider yapanların hepsi kısa boylular
At gibi değil miyim ben şimdi yani1.70 boy uzun degil sevgili uyeler.
1.70 boy ortalama bir boy.Ne kisa ne uzun.Ara boy.Uzgunum uzun degilsiniz 1.70 ler
Uzgunum canim.Pony olabilirsin bak ama at gibim malesef.At gibi değil miyim ben şimdi yani
Aa Gangsta... Ben şimdi kulağa sapık gibi geleceğim ama yorumlarını sevdiğim için gözümde canlandırmıştım seniGeçen ifşalandım zaten, görmeyen kalmasın yazim bari Gangsta.
Uzgunum canim.Pony olabilirsin bak ama at gibim malesef.
1.70 pony ise minyon arkadaşlara başarılar diliyorumUzgunum canim.Pony olabilirsin bak ama at gibim malesef.
biz hobbit mişizzz baksana.nefes almamız bile gereksiz bulunuyor.bir de cüretimize bak uzun kocalar bulmuşuzzzz
yaa 170 boy 50 uzeri kılodayım. Ben dıyormuyum hıc mukemmelım bu ne boy konusuyda yaaa uzadı gıttısayfalarcaaaa amma yazışmışsınızzzz.çekilin yahuuuuu en uzun kadın da benimm en güzel kadın da benimmm her şeyi hakeden kadın da benimmmmmm.dağılabilirizzzzzz
varrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.Boyun dışında övüneceğin bir şey yok sanırım, üzüldüm senin adına
Evli erkek fantezilerini de unutmayalımvarrr olmaz mi bazen de bazi konularda ortaya cikip “ben sevistim, siz geri kafalisiniz sevismediniz, hahahah ben sevistim” yaziyor. o ozelligi var bir de ovunmeyi sevdigi.
ben zaten banlanacagim o yuzden yazdim ama lutfen kimse bana uymasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?