- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Bilmiyorum ama öyle gözlemledimNeden?
Erkegin yakisiklisi uzun boylusu olmaz serserisi olur efendisi olur bir Dilber koçarsalanli ata sözu
Hoşlan hoşlan ama hobi olarak hoşlan şaka şaka olabilir tabi ama sırf boyu yuzunden de iyi birini reddetme bence
Mustafa Sandal’a hayranım, yenilerde Birkan Sokullu inanılmaz ama ben ne alakaysa Daniel Craig’le evliyim.Uyluk kisminin uzun olmasi beni cezbediyor.
Benide omuzun ordaki köprücük kemiği bide iri kaslı basakları hele dar pantalon tovbe tövbe gene abdest kacacakUyluk kisminin uzun olmasi beni cezbediyor.
Ask olsun. Uzun boylu erkeklerden niye hoslanmayayim?
Aaa 1.70 e okeyi diyor kız ondan da mı kisaSosyal ortamda tanışmış olsanız, aldığınız elektrikten boyuna takılmasınız belki ama şu aşamada boyu da önemli olabilir.
Siz 1.70 olsa yeter diyorsunuz zaten ki o boy bir erkek için yine kısa bence.
Laf arasında sormakta bir sorun yok bence.
Ayrıca huy karakter elbette önemli ama insanlarin dış görünüşle ilgili hassas noktalar olabilir. Benim için erkekte saç ve esmer olması önemliydi, öyle kaptım zamanında bir tane
Sosyal ortamda tanışmış olsanız, aldığınız elektrikten boyuna takılmasınız belki ama şu aşamada boyu da önemli olabilir.
Siz 1.70 olsa yeter diyorsunuz zaten ki o boy bir erkek için yine kısa.
Laf arasında sormakta bir sorun yok bence.
Ayrıca huy karakter elbette önemli ama insanlarin dış görünüşle ilgili hassas noktalar olabilir. Benim için erkekte saç ve esmer olması önemliydi, öyle kaptım zamanında bir tane
Hoşlan kız. Benim boyum minnacık senden dahi kisayim ama en kisa sevgilim 180 en uzun 190di ortayi buldum 185i aldim gitti
Aaa 1.70 e okeyi diyor kız ondan da mı kisa
1. 70'e razı şuan, anladığım kadarıyla, öyle yazmıştı yorumlarda.Aaa 1.70 e okeyi diyor kız ondan da mı kisa
Mustafa Sandal’a hayranım, yenilerde Birkan Sokullu inanılmaz ama ben ne alakaysa Daniel Craig’le evliyim.
onun orası öyle tabiiUzak oluşu daha sorun değilmi yaa yazdan yazaa görüşmek
Uzak oluşu daha sorun değilmi yaa yazdan yazaa görüşmek
Yanlız kısalar icinde bir o kadar da yerin dibinde var derlerBoyu onemli su an.
o en büyük sorun ama ömür boyu yazdan yaza gorusceginiz diye bir şey yok sonunda kavuşmak varsaUzak oluşu daha sorun değilmi yaa yazdan yazaa görüşmek
Yanlız kısalar icinde bir o kadar da yerin dibinde var derler
o en büyük sorun ama ömür boyu yazdan yaza gorusceginiz diye bir şey yok sonunda kavuşmak varsa
pandemi de zaten erkek bulmak zor.hele bir de işi düzgünse altında araba ev vs. varsa karaborsa oluyor o erkekler.siz kızlar halaa boy arayışında olunnn.boy karın doyurmuyorrr eyy genç kızlarrrr para ve karekterrrrrr lazımmmmm bir de ailesi önemliiiiYanlız kısalar icinde bir o kadar da yerin dibinde var derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?