Kısa boylu olmak.

Ben 1:55im
1:55 de yerin altında var
Bu kadar kafana takma tatlım sadece kendini tanı yeteneklerini keşfet ve kendine güven
Pozitif düşüncenin gücünü unutma eminim çok da cici Bi kızsındır. Kendine kendi gözünle bak başkalarıyla değil. Ben aynaya bakar bakar bütün kalbimle inanarak Allahım ne kadar güzelim Nasıl herkes bana aşık olmuyor derdim ki olmuyorlardı ama ben gerçekten güzeldim hala da öyleyim

Ben 6 cm uzadım ergenlik sonrası ki annem 175 babam 180 boyuö 170

1.70 çok uzun değil neden daha kısa olmak daha mutlu eder seni ? Merak ettim:)

Yok yani daha kisa olup da kendiyle barisik olmak anlaminda dedim. Boyu, kiloyu takmamak icin ozguven de lazim. Yani kendimle barisik olmayinca tipimle pek ilgilenemiyorum

maşallah size . 180 bayan çok nadir . kıskandım boyunuzu

Fıstık diyorum çünkü aynı klanın üyesiyiz ("small but mighty" klanı), sana güzelleme yapmayacağım kısa olmanın avantajları hakkında, içini de karartmayacağım. Bence ne yap biliyor musun? Bol bol spor, özellikle pilates, yoga gibi esneme hareketlerinin yoğun olduğu egzersizler işe yarıyor (Yogiler beni duymasın, yogaya egzersiz diyorum!). Bir de boyun ve kollarını, göğüs etrafını çalıştıracak ezgzersizler çok işe yarar. Kısa boylu kadınlarda, kollar, boyun ince ve uzun olduğunda, olduklarından daha uzun görünürler. Voleybol çok işe yarar bak bu konuda.

Öte yandan, oku oku oku, kafanı bunlarla meşgul etme.

Sakin üzülme ergenlik donemimde 160lardaydim sonra birden uzadim suan 175 ...
Aslında ailedede var ailede en kısa 165 .
Boya çok takılma ben topuklu ayakkabı giyemiyorum

Bol bol süt iç yoğurt ye spor yap basketbol yüzmek gibi, boyun ozaman uzar canım

Canim, sen kisa degilsinki, 160 olursun en fazla ve bu Turk standartlari icin gayet normal. Ben de 160im uzun degilim ama bu beni rahatsiz etmiyor :)

Ben de minnosum, 1.60, ama topuklularla giysilerle kendimi oyle bi gosteriyorum ki hayran hayran izlersin Minyon olmanin avantajini evlenince anliycaksin

Adet olman boyunun uzamasına engel değil. 18 yaşına kadar daha uzarsın fakat bunun için kalsiyum alman şart süt peynir va ve mutlaka ya yüzeceksin yada basketbol oynayacaksın.Bunları yaparsan boyun 1.65 i bile geçer.
Düzenli yemek ve uykuda gerek tabi.

benim 172 cm ben senin yaşındayken 159 dum yanlış hatırlamıyorsam seninde uzar ya sıkıntı etme ama en fazla 162 olursun yukarıdaki yorumunda dedği gibi basketbol oyna yada bir yerlere asıl kuzenim yapmıştı işe yaramıştı

Aah Ah bende senin zamanlarında az takılmamıştım boyuma. 11 yaşında oldum ben Reglden sonra 1 cm de mi uzamaz bi insan Arkadaşlarımdan uzayanlarda yok değildi bence burda genetik önemli ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…