- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi selinpretty
-
Ben yanlış olmuş orda hakikaten:)160 ben topukluyla 167 miss falan yazinca dedim ne oluyoryanlislik olmus sanirim
Kilo verirsen manken gibi olursun ama al sana avantaj
Ben 6 cm uzadım ergenlik sonrası ki annem 175 babam 180 boyuö 17014 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
1.70 çok uzun değil neden daha kısa olmak daha mutlu eder seni ? Merak ettim:)
maşallah size . 180 bayan çok nadir . kıskandım boyunuzu170e varabilcegini sanmiyorum.
Ama 1.55 kalmazsin diye dusunuyorum
Ben evvelden ezelden uzun boyluydum. 8. Sinifa baslarken regl oldum o siralar 170in uzerindeydim. Lise2de 1.78dim en son. Simdi de 180 falanim.
Sen de 160a kadar cikabilirsin diye dusunuyorum.
Fıstık diyorum çünkü aynı klanın üyesiyiz ("small but mighty" klanı), sana güzelleme yapmayacağım kısa olmanın avantajları hakkında, içini de karartmayacağım. Bence ne yap biliyor musun? Bol bol spor, özellikle pilates, yoga gibi esneme hareketlerinin yoğun olduğu egzersizler işe yarıyor (Yogiler beni duymasın, yogaya egzersiz diyorum!). Bir de boyun ve kollarını, göğüs etrafını çalıştıracak ezgzersizler çok işe yarar. Kısa boylu kadınlarda, kollar, boyun ince ve uzun olduğunda, olduklarından daha uzun görünürler. Voleybol çok işe yarar bak bu konuda.14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
tatlım bodur tavuk her zaman piliçtir.bildiğim kadarıyla adetten sonra boy fazla uzamıyor.Minnoş minnoş kalacağım yani başka çaresi yok
Adet olman boyunun uzamasına engel değil. 18 yaşına kadar daha uzarsın fakat bunun için kalsiyum alman şart süt peynir va ve mutlaka ya yüzeceksin yada basketbol oynayacaksın.Bunları yaparsan boyun 1.65 i bile geçer.14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
benim 172 cm ben senin yaşındayken 159 dum yanlış hatırlamıyorsam seninde uzar ya sıkıntı etme ama en fazla 162 olursun yukarıdaki yorumunda dedği gibi basketbol oyna yada bir yerlere asıl kuzenim yapmıştı işe yaramıştı buarada annem 152 babam 176 teyzelerimde hep kısa sadece halalrım biraz uzun onlara cektim sanırım ve şu yaşıma kadar ağızma süt ürünleri almış değilim 40 yılda bir sütlü kahve içerim okadar oda fayda veriyormu bilmembu biraz genetik bir durum ancak sporla biraz zorlarsan işe yarayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?