- Konu Sahibi selinpretty
-
Ulen sıpa maşallah ne guzel puan almışsın mis gibi fen lisesinde okuyacaksın,oturmuş boyunu takıyon kafayaYüzüm de güzel değil ki hep sivilce var ve siyah nokta bunlar zamanla geçer deyip kendimi avutuyorum da cidden boy konusuna taktım artık birisi bana boyun kadar konuş dediğinde son raddeye geldi ve artık spora başladım e siz de böyle diyince dedim bıraksam mı ama olmaz yani 1 cm de uzatsam sporla kar. Hayattaki tek iyi olduğum şey derslerim sanırım yep puanım 493 ve fen lisesinde okuyacağım da orada bu boyla ezmezler mi beni
Doktora gidebilirsin canım bu bilgileri doktordan alman daha sağlıklı bir akrabam da öyleydi doktor adet olmaması ve boyunun uzaması için ilaçlar vermişti yanlış hatırlamıyorsam.14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
cnm 1,70 olmazsın baba 1,72 anne 1,55 ken bikaç santım daha uzarsın ancaAynen aynen ama öyle de hiç iyi hissetmiyorum ki kendimi
spor yap spor farkettirirEee ben hiç umutlanıp da spor yapmayayım o zaman 2 hafta önce başlamıştım oysa ki
Ari sutu boy uzatmada yardimci diye duymustum.14 yaşındayım ve 1.55 boyundayım annem de 1.55 babam 1.72 gibi ve de 2 ay önce adet oldum sizce daha ne kadar uzarım böylece kalmak istemiyorum 1.70 olmak isterdim de imkansız sanırım Siz kaç cm uzadınız ergenlikten sonra?
Yok be.. o camur at izi kalsin olur..Oo simdi baslarlar devede de boy var diye, yerimi hazirladim bekliyorum
Keşke degistirebilsek kısa boyluydum diye hiçbir şeyde yeteneğim yok sanıyorlar ne bu ego diye bağırmak istiyorum yüzlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?