Benim de amcam albay o da bize öyle söylemişti...:1shok: Yürürlüğe girmeden bi şey belli olmaz zaten..Hep böyledir her kafadan bi ses çıkar...:1hug:kaydirigubbakcemile3
benımkide artıksırf bu yuzden yasa yururluge gırmeden once agustosa gıdecek... Dügünümüzden bir buçuk ay sonra şimdiden okdar zor gelıyokı bide 12 ay olsa napardım bılemıyom...
aynen canım..benimkide öyle..yükseklisans yapıyro aynı zamamda çaışıyor amatecilini kaldırttı .. sırf bu yüzden ağustosda gitmeyiplanlıyor ki nisanda gidicekti..
son haberlere göre az önce izledimkızlar taslak hazırlanmış ve meclisesunulucakmış..
inşallah meclis kabul etmez ve taslağı geri gönderir..:Saruboceq:
canım tarih belli değil daha.kasımda da çıkabilir erkende çıkabilir,yada seneye belli değil tarih.ama kafama takılan kasımda gittile mesela ocaktada yasa çıktı.kasımdakileri etkiler mi?
kızlar dün gece meclise sunulmuş tasarı geçerse ağustosuda etkiliycek büyük ihtimal, hatta bana yetiştirmeye çalışıyoar gibi geliyo. ağustos alımları haziran 25 te bitiyor o zamana kadar netleşecek
canım bugün izledim haberleri..tasarı hazırlanmış..meclise sunmaya hazırlanıyorlarmış..
canım bende zaten bugünün gazetesinden copy paste yaptım,
şöyle yazıyor;
önce bakanlık ve kurumların görüşünün alınması gerekiyor diyor.sonrada görüşler doğrultusunda son haliyle başbakanlığa gönderiliyor ve bakanlar kurulu kabul ederse yasa tasarısı olarak Meclise sevk edilir diyor.daha başbakanlığa gitmemiş ki
hoş daha gitmemiş bile olsa hızlandırıp çıkartabilirlersenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?