off ne olucaksa olsun artık strese girdim iyice ya
ya kızlar bana kabul edilemeyecekmiş gibi geliyor edilse bile sanki 1yılı filan bulur gibi kabul edilmesi yürürlüğe girmesi
canım benim eşimde öyle söylüyor,biraz zaman alır diyor,inşallah biraz uzar,dua edelim canım ya :Saruboceq:kızlar erkek arkadaşıma söyledim şimdi..
taslağı meclise veriyorlarmış filan dedim
verdikleri taslak sadece tektip askerlik üzerineymiş yani süreyle ilgili birşey henüz gündemde yokmuş
onu sonra kararlaştıracaklarmış önce tek tip askerliğeindirmek istiyorlarmış..
yani budurmda kısa dönemin kalkması baya zaman alıcak gibi..
öyel deme canım , benki evli ve eşi askerde olan bir bayanım sözlerimi kulak arkası etme derim.sen beni güldürdün allahta seni güldürsün inşallah kaydirigubbakcemile2
Bizde bu dertten müzdaribiz ama hiç bekleyemeyeceğim valla bu yaz evlenmeyi düşünüyorum evliyken yapıversin
hele ben azcık doyayım bi sevdiğime
yasa mecliste görüşülüyor sanırım kabul edilecek gibi haberler öyle diyor ama hala kesin bi açıklama yok
benimki de kardeşinle aynı amacı taşıyodu malesef cnm:çok üzgünüm:bu kısa dönem kalkmasına en çok kardeşim üzüldü.üniversiteyi askerlik için okuyomuş beyefendi.
canım içini ferah tut.canım biz mecliste biriyle görüştük,daha öyle bir çalışma yokmuş,basın biraz abartıyor.yakın zamanda bence çıkmaz dua edelim :Saruboceq:biraz da basının abartması var bence işin içinde..
bukadar çabuk kabul edilemez gibme geliyor ya edilmemeli =(
canım içini ferah tut.canım biz mecliste biriyle görüştük,daha öyle bir çalışma yokmuş,basın biraz abartıyor.yakın zamanda bence çıkmaz dua edelim :Saruboceq:
canım bak bir haber buldum haber mayıs ayının ilk haftası yayınlanmış
Vecdi Gönül, böyle bir yasanın çıkması için öncelikle, kanun tasarısı olarak bakanlar kuruluna sunulması gerektiğine de değinerek, şu anda ortada henüz belli bir şeyin olmadığına değindi. Bu konunun sonuçlanması ardından bir açıklama yapacaklarını belirten Vecdi Gönül basında çıkan kısa dönem askerlik kalkıyor, kısa dönem askerlik kalktı tarzında yazılar için şunları söyledi:
“Basında çıkan haberler bizim dışımızdadır. Kendilerine göre haberler yazıyorlar. Şöyle demek lazım, arkadaşlarımız vazifelerini yapmaya çalışıyorlar ama mühim olan, hangi kanunun çıkacağıdır. Buna TBMM karar verir. Dolayısıyla, çalışma yapılıyor, hükümetimiz neyi TBMM’ye teklif edecek, milletvekillerimiz neyi uygun görecekler, bunu zaman içerisinde göreceğiz. Şimdilik çalışmalar teknik seviyededir.”
Diyerek basında çıkan haberlerin gerçeği tam olarak yansıtmadığını ancak, askerlik sisteminin ilerleyen zamanlarda değişeceğine değindi
aynı şeyi eşimde söylüyor inşallah çıkmaz.köklü bir değişiklik olduğu için, hemen değişmez gibi geliyor.daha süre bile belirtilmemiş.sonra belli olacakmış,kısa dönem kalkacak ama ne zaman işte.meclis bi yaz tatiline girseydicanım biraz olsun içim rahatladı yemin ederim..
her saat başı gözümhaberlerde bigelişme varmı acaba onaylandı mı diye içim içimi yiyor..
inşallah dualarımız kabul olur canımya..
bende kime sorsam okadar kolay değil millet ayakalnır filan diyolar ..
galiba basının abartması olduğu doğru :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?