kimi insan olanak olmadığı için okuyamıyolar okuyanlar okudu diye 6 ay yapma lüksüne sahip olmamalılar.. resmen eşiitsizlik bu ikiside insan değil mi?
ayrıca madem böyle bişey var okumayanlar genelde çalışanlar oluyo onlarda işlerini
bırakmasınlar sonuçta ilk okul okuyanın iş bulması daha zor demi saçma ya
bana mı okudu okuyan bizim sevgilerimizinde canı can değil mi umarım çıkar!!
çok merak ediyorumcanım acaba sevgilin lisans mezunu olsaydı ozaman da böylemi düşünecektin?
senin sevgilin okumasaydı sen böyle mi düşünecektin?
aa canım olurmu hiç sizinkiler 15 yapıyorsa lisans mezunlarıda 15 yapacak.iyi oluyo onlara,inşallah lisans mezunları daha çok yapar sizden:))))))sonuçta benim için mi okuyor,değil mi canım :)))))
eşitlik olmalı belki evet amabu şekilde değil..
15 ay yapanlarında ömründen birçok şey gidiyo...
çok uzun bir zaman..
bence eşitlik yapacaklarsa uzun dönemi kısaltsınlar =)
aa canım olurmu hiç sizinkiler 15 yapıyorsa lisans mezunlarıda 15 yapacak.iyi oluyo onlara,inşallah lisans mezunları daha çok yapar sizden:))))))sonuçta benim için mi okuyor,değil mi canım :)))))
senin sevgilin okumasaydı sen böyle mi düşünecektin?
aynı şeyi eşimde söylüyor inşallah çıkmaz.köklü bir değişiklik olduğu için, hemen değişmez gibi geliyor.daha süre bile belirtilmemiş.sonra belli olacakmış,kısa dönem kalkacak ama ne zaman işte.meclis bi yaz tatiline girseydi
canım siz ne zaman düşünüyorsunuz,ne zaman gidecek
önce ben sordum..
yine böyle düşünecektim evet..
çünkü yıllarını okumaya vermiş bir insanın birde bukadar uzun süre askerlik yapması bence haksızlık !!!
diğerlerine de acıyorumve üzülüyorum..
15 ay ya onlarda ana evladı..
keşke kısa dönemi uzatacaklarına uzun dönemi kısaltıp eşitlik sağlansa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?