Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

ılk kısa film benden qelsin.. Tim Burton sevenlere,

VINCENT

Yönetmen : Tim Burton
Senaryo : Tim Burton
Seslendirme: Vincent Price

ÖZET

Tim Burton imzalı bu kısa metraj animasyonda Vincent Malloy adinda 7 yasindaki bir çocuğun kendini Edgar Allen Poe kitaplarının değişmez kahramanı Vincent Price'la ozdeslestirmesi ve hayali ''karanlık dünyasında'' yaşadıklarını anlatılıyor.Bu kısa filmin bir diğer özelliği de Tim Burton'ın ilk filmi olması.1982 yapımı bu filmin her karesinde Tim Burton'un gümbür gümbür ''ben geliyorum'' dediğini göreceksiniz.Tadını çıkarın.

ızlemek için Buyrunuz :)

[vimeo]3118974[/vimeo]​

ah vincent yaaa :))
sanirim tim burton un ilk yapimiymis ogrenci iken yani :)
cok cok cici birsey bu :)

SAW /Testere

KÜNYE

Yönetmen : James Wan
Senaryo : Leigh Whannell

OYUNCULAR

Leigh Whannell - David
Paul Moder - Cop

Avustralya
2003

ÖZET

David,sıradan bir hastabakıcıdır.Polise başından geçen korkunç kurtuluş hikayesini anlatır.Ünlü Saw (Testere)üçlemesinin,ilham kaynağı olan ilk kısa film.

qerçekten etkileyici bir kısa film.. bana qöre saw a ilham kaynağı olmamış direk uzun metrajlısı olmuş:).. çok başarılı

UYAR: Şiddet ve korku unsurları içerir.

[dailymotion]video/x69zb0_sawdirectorsoriginalshortfilmdvdrip_shortfilms[/dailymotion]​

Fallen Art / Sztuka spadania

Ana Tür : Komedi
Alt Türler : Komedi Animasyon Kısa Film
Yönetmenler : Tomek Baginski
Senaristler : Tomek Baginski
Yapım : Polonya
Süresi : 0sa.6dk.

Ödüle doymayan 5 dk 45 saniyelik Tomek Baginski kısa filmi . baştan sona mükemmel , eleştirisel, komik . mutlaka kaçırmayın

web-site : Platige Image Presents: Fallen Art

[youtube]F7HMz1WKkso[/youtube]​

Son düzenleme:
Balance | Denge (1989)

Ana Tür : Animasyon
Alt Türler : Animasyon Dram Kısa Film
Yönetmenler : Christoph Lauenstein Wolfgang Lauenstein
Yapım : Batı Almanya
Süresi : 0sa.7dk

1989 da en iyi kısa film oskarını almış, gerçekten çok etkileyici

Buyrun;

[youtube]91bNp7HJolE[/youtube]

Son düzenleme:
One Man Band

Ana Tür : Animasyon
Alt Türler : Animasyon Kısa Film Aile Müzik
Yönetmenler : Mark Andrews Andrew Jimenez Senaristler : Andrew Jimenez Mark Andrews
Yapım : ABD Süresi : 0sa.4dk.

Çok eğlenceli , şeker, sıcacık bir kısa film :)

[youtube]ME5DxqpUgoQ[/youtube]

arkadaşlar ben video paylaşmayı bilmiyorum maalesef gamyoncuiremsu "the cat with hands" de benim önerim, bulabilen arkadaşlar buraya da eklerse güzel olur, ben bi baktım ama altyazılı bulamadım hiç bir yerde. izleyin ama tamam mı fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…