Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

googledan buldum bir iki tane o saçma sapan megavideo bik bik onlara tıklıyorum videolar açılmıyo bile eklemiş bırakmışlar öyle :1closedeyes: google'dan nası yapıcaz çok cahilim ya :kedi:

googledan buldum bir iki tane o saçma sapan megavideo bik bik onlara tıklıyorum videolar açılmıyo bile eklemiş bırakmışlar öyle :1closedeyes: google'dan nası yapıcaz çok cahilim ya :kedi:

cnm sen en iyisi youtubeden bul videoları yada dailymotion dan da bulabilirsin. ben sana video ekleme kodlarını veririm

şimdi video linkinin = işaretinden sonraki kısmını [youtube] [/ youtube] kodları arasına yapıştır tatlım :)

yani link buysa http:// www .youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM sen sadece _OBlgSz8sSM kısmını koyacaksın kodların arasına

Son düzenleme:
çok teşkür ettim.. bakalım deniyorum siftahı cat with no hands'le yapıyorum hayde breh;
Kod:
GojP4Fe2OlI
edit: olmuyorr olmuyoorr yapamıyorum ben vazgeçtim eller alsın...

benim verdiğim kodlar çıkmamış ki :) boşluk bıraktım şimdi neyse ben koyayım bari

The Cat with Hands | Elleri Olan Kedi

Ana Tür : Animasyon
Alt Türler : Animasyon Korku Kısa Film Fantastik Gizem
Yönetmenler : Robert Morgan
Senaristler : Robert Morgan
Yapım : ıngiltere
Süresi : 0sa.4dk.

Konusu:

ınsan olmak isteyen bir kedinin fantastik hikayesi.2001 yapımı orjinal konulu bir kısa film.

[youtube]GojP4Fe2OlI[/youtube]

Kısa filmi türkçe altyazılı izlemek istiyorsanız. video dosyasını bilgisayarınıza indirip. verdiğim linkteki TR altyazıyı dosyanın içine atmanız yeterli . ıyi Seyirler.

Kısa Filmin Altyazısı : http://divxplanet.com/sub/s/50912/The-Cat-with-Hands.html

Son düzenleme:
senin koyduğun da bende gözükmüyor :1no2: şimdi bu mesaj yaz'a gelince code ekle diye bişey var
Kod:
 [CODE] çıkıyo basınca, onun arasına koycaz di mi bu = den sonraki kısmı?
edit2: temeeem anladım sanırsam

aslında salad fingers'la ilgili ayrı başlık açmak istiyordum ama o da kısa film sayılır, mm kısa çizgi film serisi diyelim :1rolleyes: binlerce söz söylerdim salad fingersla ama izleyin kendiniz görün diyorum umarım benim kadar etkilenirsiniz.. sesini açıp izleyin ama a.s
[youtube]vKXINEuhBzU[/youtube]

bu serileri hatırlattığın iyi oldu Malice aklıma "Happy Tree Friends" geldi. Yarın onlarıda düzenleyip koyarım. senin önerdiklerin çok gzle benziyor. yarın sakin kafayla izleyip yorumumu yapacağım tatlım. paylaşım için tşk :)

dur daha bitmediii 6 tane daha var heheheh koyuyorum hepsini.. gece uzun hihoyyyt
salad fingers 2
[youtube]ar_bP62GCxQ[/youtube]
salad fingers 3
[youtube]aKRllYOtW8g[/youtube]
salad fingers 4
[youtube]NK9ZDQTqNqs[/youtube]
salad fingers 5
[youtube]jslcgsBHTZM[/youtube]
salad fingers 6
[youtube]EYPuOPTHeI4[/youtube]

ya yok malesef altyazılısı.. belki vardır da ben bilmiyorum ama zaten ingilizce altyazı veriyo basit bi anlatımı var inşallah herkes bişeyler anlar az çok çünkü çok anlamlı bi hikaye gerçekten.. büyük savaştan sonra evlerinin oraya nükleer bomba düşen ve tüm ailesini kaybeden radyoaktif atıklardan vücudu değişmiş yalnız bir şizofren çocuğn hikayesi

evet dediğin gibi basit anlaşılır ilk bölümüne biraz göz attım... Tim burtonun animasyon serisi vardı ama koymadım altyazısı yok diye... çok akıcı bir ingilizceydi şahsen anlamakta zorluk çektim :) ama yinede paylaşayım daha sonra

hanımlar bu arada youtube'dan eklenen videolar eğer bilgisayarınız youtube'a direk girmiyorsa gözükmüyor. bununla ilgili yardım almak isterseniz çok kolay bir yolu var bilmeyenler için yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…