Kısa Filmler.. (Paylaşım Alanı)

For The Birds

Ana Tür : Animasyon
Alt Türler : Animasyon Kısa Film Aile
Yönetmenler : Ralph Eggleston
Yapım : ABD
Süresi : 0sa.3dk.

Pixarın kısa filmi. Ayrıca Monster Inc filminin başındada izleme fırsatı bulmuştuk. çok eğlenceli

Buyrun

[youtube]yJzQiemCIuY[/youtube]

Happy Tree Friends ( Mini Dizi)

Kızlar bu seri inanılmaz bir şey . Siz bunların sevimli durduğuna bakmayın " Happy Tree Friends " serisindeki vahşet inanın hiç bir filmde yok uyarayım dedim :)

UYARI: Şiddet Unsurları İçerir

Blind Date

[youtube]dLLNKpJrHro[/youtube]

Eyes Cold Lemonade

[youtube]165VjNKRNdw[/youtube]

We're Scrooged

[youtube]7AFawTBn7MY[/youtube]

Out On a Limb

[youtube]RO7Q1tMGE7g[/youtube]

Something Fishy

[youtube]aKSXdMSt0PQ[/youtube]

Valentine's Smoochie

[youtube]EZ9my4AZ2C4[/youtube]

Eye Candy

[youtube]nmXL6-F3vZQ[/youtube]

Kızlar daha var ama şimdilik bu kadar yeter sanırım :)

The Cat with Hands | Elleri Olan Kedi yi izledim Malice saol tavsiye için .çok gzl bir atmosferi ve hikayesi var amanın çok başarılı . sonundaki sözlere adamın ses tonuna bittim.

Dün gece uyurken
garip bir rüya gördüm.
Bir rüya ki uzak arkadaşları
yakınlaştıran.
Terkettiğim insanların
yüzlerini gördüm.
Ve neşe dolu bir yürekle uyandım.

beğendiğine sevindimm opuyorumnanaktan sen de çok güzel filmler eklemişsin for the birds çok tatlı bir animasyon gerçekten, happy tree friendsin de tüm bölümlerini izlememiştim çok iyi oldu :lepi:

ya ben altyazı oluşturdum senkronize de ettim, ama buraya ekleyemem ki bu şekilde video ayrı sub. dosyası ayrı.. neyse biraz daha araştırıcam bakalım altyazı ve videoyu bir arada tutan bir program arıycam

ya ben altyazı oluşturdum senkronize de ettim, ama buraya ekleyemem ki bu şekilde video ayrı sub. dosyası ayrı.. neyse biraz daha araştırıcam bakalım altyazı ve videoyu bir arada tutan bir program arıycam

öyle miiiii. inan çok mutlu oldu. sen altyazıyı yükle . linkini koyarsın. videoları indirip altyazıyı içine atarız seyrederken .

Partly Cloudy | Parçalı Bulutlu (2009)

Ana Tür : Animasyon
Alt Türler : Animasyon Kısa Film Komedi Aile Fantastik
Yönetmenler : Peter Sohn
Yapım : ABD
Süresi : 0sa.6dk.

Konusu:

Peter Sohn tarafından yönetilen "Partly Cloudy/Parçalı Bulutlu" isimli Pixar'ın kısa animasyon filminde Gus adında bir bulut ve Peck adında bir leylek ile bebekler arasındaki trajikomik ilişki anlatılıyor...

Buyrun

[youtube]O0JdaUiPmQU[/youtube]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…