Kısaca hayatım

Belliki oyle ya da boyle cocuk sahibi olacaksiniz. Lutfen uzun bir sure 2.cocugu yapmayin. Ilk cocuktan sonra egitim, iş bu konulara yonelin. Insanoglu çiğ süt emmiş, en yakinin olarak gorduklerin bazen annen bazen eşin sirf canini yakmak icin zayıf noktandan vurabiliyor. Anne babaniz olmamasini size karsi kullanmak isteyen insanlar olacak, diger konudan gordugum kadariyla bunu ilk yapacak olan kisi kayinvalideniz. Hayat cok acimasiz. Tecrube edindigim seylerden birisi ise cebinde paran ya da ekonomik ozgurlugun varsa kimseye eyvallahin olmuyor. Kimseye eyvallahin yoksa sana seve seve saygi gösteriyorlar. Ancak basini egip, boynunu buktugunde tepene tepene biniyorlar. Lutfen ilk cocugunuzdan sonra bir meslek edinin pastacilik, kuaforluk ne olursa.
Kız,çocuk kısmı nerde yazıyor ben niye göremiyorum?

cocugu yaptin diyelim, evliliğinin devam edeceğine garantin var mi? Aile planlamana karisamam senin bilecegin is, benim demek istedigim artik baskalarina muhtac olmak yerine bir sekilde kendini baska turlu saglama almaya calissan? Ne bileyim bir kurs bir sertifika, bir beceri, zorda kaldiginda sunu yapar kendimi gecindiririm diyecegin bir sey icin cabalasan?

Diger konuda var cocuk istiyomus cadi kaynanasi oglunu fisfiklemis. Belliki konu sahibide doguracak
Eşinin ikizinin bebeği olacakmış. Bunların da eksik kalmaması gerekiyormuş. Bu detayı da ekleyelim lütfen :) Tabi bir de kızımız 19 yaşında henüz.

Eşinin ikizinin bebeği olacakmış. Bunların da eksik kalmaması gerekiyormuş. Bu detayı da ekleyelim lütfen :) Tabi bir de kızımız 19 yaşında henüz.

Konu sahibi cok kucuk, henuz hayatinin iplerini eline alamamis, savrulmus. Umarim kocasiyla arasi iyiyken meslek edinme kismini halleder. Aksi halde cocugu var, gidecek bir yeri yok diye her turlu sacmaligi reva görecekler. Umarim hayatinin iplerini kendi eline alır 🙁

Eğer eşin çok anlayışlı biri ise arasın o sana kadın gösterip "Doğurmazsan oğluma bunu alacam. " diye çemkiren anasını, şöyle bi canına okusun, seni de bi rahat koysunlar. Öyle Bodrum'a kaçmakla olmaz o iş. O anası sizi her yerde bulur, kursağınızda babasının ekmeği varken hiçbir yerde rahat vermez.

Back
X