- 4 Mart 2014
- 869
- 458
- 323
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Gönderdinı begendımEşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
En son bayramda gittim bir dilim baklavasını eşim kırılmasın diye yedim evine gidip sofrasına oturduğum yok yaniIki aylık evli imişsiniz bir de
Madem büyü yapmıştır deyip gelen bir kase aşûreyi yemiyorsunuz gitmeyin evine basmayın eşiğinden içeri
Bunu yapmıyor evine gidip sofrasına oturuyor ama gıyabında kadın ile atışıyorsunuz cidden ilginç
Yani girmişsin işteEn son bayramda gittim bir dilim baklavasını eşim kırılmasın diye yedim evine gidip sofrasına oturduğum yok yani
İyiki küs değilsin o sana kaç ayda bir geliyor?Şöyle her ilişkisi mükemmel olan insanlar gibi davrananlarınız yok mu beni çok güldürüyorsunuz.Yani girmişsin işte
Ben Kv ile küs müs değilim ama aynı şehirde 3-4 ayda bir giderim en sık en son bayramın ikinci günü gittim mesela
Bana büyü yaptırmıştır diyecek olsam kapısından girmem
Öyle işimiz gücümüz büyü bizim tövbe yaaaKişi kendinden bilirmiş işi. Benim aklımdan gecmezdi bana büyü yapılacağı.
Bizi ayırmaya kalktilar diyorsunda sürekli kadın anlamış gelininin nasıl biri olduğunu
İyiki küs değilsin o sana kaç ayda bir geliyor?Şöyle her ilişkisi mükemmel olan insanlar gibi davrananlarınız yok mu beni çok güldürüyorsunuz.
Benim eşim de yapıyor okuntulu de yerken büyümü tutmaz adama dersen öyle yapar tabi suç sendeEşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Oğluşuna kıyamaz ooo...demir ve folik asit ilaçlarımı kullanmazsam böbreklerim çürürmüş beni bile düşünürken ben neden bu kadar art niyetliyim hiç bilmiyorum.Büyüyle aranızı bozmak istese bunun tek yolu yemekleri buyulemek degil. Bircok büyü cesidi var. Kaldı ki aranizi bozmak icin illa sana yemek yedirerek buyu yapmasi gerekmiyor farklı şekillerde esinede yapsa olur. Kisacasi kadin buyu yapacak olsa senin yemek yememen buna bir onlem veya çözüm olamaz. Bu neyin tantanası öyleyse?
Eşimle beraber görüşüyorum yalancılıkla falan suçlandım hiç gelemem yeni iftiralara veEn son iki yıl 2 ay 10 gün önce oğlumun doğumgününde geldi ondan önce de bir yıl önce Annemler şehir dışından geldiğinde
Ben hayatım iyi falan demiyorum
Eğer Kv ile derdin varsa bunu onunla çöz eşine ay ben yemem deyip trip yapmak eşinle aranı bozar Kv ile olan sorunu çözmez
Hıhı çok boşar bekle senannesi kocana "ya karını boşa ya da evimden çık" dese anında boşar seni.. büyüye gerek yok, k.validenin kafası biraz çalışsın yeter..
Hıhı çok boşar bekle sen
Espriye bak offf bu zekalar buralarda harcanıyor...ben niye bekleyeyim, o boşayınca seni ben mi alacağımsen 2.5 aylıkken böyle restlere devam et, kk olarak göreceğiz bakalım neler olacak..
Espriye bak offf bu zekalar buralarda harcanıyor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun amin.seviye "snn be slk" kıvamında devam ediyor.. allah k.validenin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?