- 28 Kasım 2010
- 42.514
- 141.210
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben iddiasina varim, evliliginiz uzun surmez siz bu kafayi degistirmezseniz. Cunku kv ile olan sorununuzu esinize yansitiyorsunuz. O adam da etten kemikten yani tas degil dimi?Espriye bak offf bu zekalar buralarda harcanıyor...
Oğluşuna kıyamaz ooo...demir ve folik asit ilaçlarımı kullanmazsam böbreklerim çürürmüş beni bile düşünürken ben neden bu kadar art niyetliyim hiç bilmiyorum.
Bu tepkiden olgunluk göruluyor zaten ergen gelin misiniz yaşiniz kac..anca cocuklar boyle sacma sapan dusuncelerle zhnini bunaltr zaten buyuymus vsHıhı çok boşar bekle sen
Bu ne özgüven...........Hıhı çok boşar bekle sen
Ben kapılarında yatmadım gelinleri olayım diye yalvarıp ayılıp bayılmadım o ev olmasada oturacağımız mutlaka bir ev olacaktı eşya alınacaktı bunu düşünecek olan kişi ben değil eşim bunları zaten yapmak zorundaydı ailesi yaptıysa o düşünsün.
konu başlıklarına bakarak diyebilirim ki, eşinin ailesi haksız ama sen eşinle aranı bozmak için uğraşır gibisin.Eşimin bu mantığı son zamanlarda canımı sıkmaya başladı en basit şeylerde bile kısas peşinde çok çocukça değil mi?
Mevzu şu kayınvalidem aşure yollamış bana ben yemem dedim(korkuyorum büyü falan olur diye eşimde bunu biliyor) bende artık senin annenin yaptıklarını yemem dedi.Benim annem bizim iyiliğimizi istedi hep bizi ayırmaya çalışmadı hiç.
Ne iddiasına varsın kız?Ben iddiasina varim, evliliginiz uzun surmez siz bu kafayi degistirmezseniz. Cunku kv ile olan sorununuzu esinize yansitiyorsunuz. O adam da etten kemikten yani tas degil dimi?
Eee annene gitme etme desen sen kötü olacaksın biliyorsun.Kimseye şeytan gözüyle baktığım yok eşime yeme gitme anne bilme diyor muyum benim tek isteğim beni görmemesi
Var canım eşim onu aldatmadığım sürece beni bırakmaz.
Bu ne özgüven...........
Bi bildiğiniz var heral
Ben iddiasina varim, evliliginiz uzun surmez siz bu kafayi degistirmezseniz. Cunku kv ile olan sorununuzu esinize yansitiyorsunuz. O adam da etten kemikten yani tas degil dimi?
Neden aramı bozayım eşimle he deyip geçeceğim artık atmam ama nimet kendi yesin dedim zaten getirme bende getirmem diyekonu başlıklarına bakarak diyebilirim ki, eşinin ailesi haksız ama sen eşinle aranı bozmak için uğraşır gibisin.
eşine he he de geç, kv de den gelen şeyi de çöpe at.
Çünkü ben dürüst biriyim hesaplarım yok
Bırakmaz tabiVar canım eşim onu aldatmadığım sürece beni bırakmaz.
Ben ailemle görüşürken bunu demek haksızlık olur uyanıklık değil yaniEee annene gitme etme desen sen kötü olacaksın biliyorsun.
İşini biliyorsun valla, senden korkulur.
Adami kaciracaksin elindenNe iddiasına varsın kız?
Eşimin bakılmayacak bir tipi yok şükür annesinden dolayı evlenmeyebilir benceBırakmaz tabi
Seni beğenen eşe başka kimse bakmaz çünkü .
Benim için kıstas olur mesela eski eşinin senin gibi biri olması .
Direkt kafadan elerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?