- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
Sanırsın ki prenses.. okadar prensessen eğer seçimin prenses gibi yaşatacak adam olmalıydı. Arabası yok adamın ama prenses onu seçmiş. Anne evinde yapsada yapmadım sanıyor işi. Ya onlarda eşinin annesi babası senin annen baban yaşında sana hiZmetmi etsinler? Senin annen geline hizmet etse "bizim gelin şöyle iş yapmaz,böyle bilmemne diye yeni konu açarsın!! İğneyi kendinize batırın önce. Bunlar zorunuza gidebilir ama malesef gerçek"konu sahibesi"
Sanırsın ki prenses.. okadar prensessen eğer seçimin prenses gibi yaşatacak adam olmalıydı. Arabası yok adamın ama prenses onu seçmiş. Anne evinde yapsada yapmadım sanıyor işi. Ya onlarda eşinin annesi babası senin annen baban yaşında sana hiZmetmi etsinler? Senin annen geline hizmet etse "bizim gelin şöyle iş yapmaz,böyle bilmemne diye yeni konu açarsın!! İğneyi kendinize batırın önce. Bunlar zorunuza gidebilir ama malesef gerçek"konu sahibesi"
lütfen daha alakalı şeyler yazın. prenses olsam sizin mantığınızla düşünüp arabası olan brisiyle evlenirdim. demek ki makul bi insanım ki arabasının olmaması beni çokta bağlamamış. ama oğluna bize niye gelmiyosunuz diyebiliyosa e bi zahmet gittiğimizde kıymet versinler. anne evinde iş yapmamak insanı prenses yapıyosa 24 yıl prensesler gibi yaşadım o evde. iş yapmak prenses yapmıyosa iş yapanların vay haline. benim abim yeri geliyo eşimi olduğu yerden alıyo sizce eşim prens mi oluyo bu durumda? annem kv min bana yaptıklarının onda birini gelinine yapsa hepimiz tepkimizi koyarız. annem ne kadar iyi olursa gelini o kadar iyi olur. en basiti ablamın düğününden bir gün önce abimin sevgilisine alışverişe çıktık bak bu kız bizim gelinimiz değildi ama yaptık. iğneyi kendime batıralı çok oldu