kişiliğimden nefret ediyorum:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
kpss ye hazırlanıyorum.1 ay kaldı stresten bi hal oldum,gülmeyi unuttum.sınavda heycandan tir tir titremek istemiyorum.rahat olmak istiyorum.ne yapmam lazım.herkesin bana güvendiği kadar ben de kendime nasıl güvenebilirim
bütün arkadaşlarım işe girdi sanki ben kalıcakmışım gibi geliyo

Bence şöyle düşünmelisin heyecan stres yaparsan kendinden başkasına etmeyeceksin rahat ol...Önünde başka sınav fırsatların varsa onları düşün hayatın sonu değil...

Zor bi durum biliyorum ama vazgectigin topraklar senindir derler.. Rahat ol.olursa iyi olur ama Olmazsa dünyanın sonu değil ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her şeyin bir zamanı vardır. bütün arkadaşlarını kendinle kıyaslama ve eminim bütünü birden işe girmemiştir. sen işe girenlere bakıyosundur girmeyenlere değil ve hatta hiç okumamış olanları hiç görmüyosundur. biraz kendini rahatlatman lazım. şimdiden bu kadar sıkıntı stres yaparsan zaten kazanamazsın o sınavı. ve herkes sana güveniyorsa insanların sende gördüğü şeyler vardır onların sana baktığı gibi bakmalısın kendine ve onlar sende neye güveniyorsa sende kendinde o şeylere güvenmelisin

şimdiden sınava yönelik bir sürü olumsuz düşünceler kurmuşsun ve şimden kendini olumsuza hazırlıyorsun sınavda bile nasıl heyecanlanıp tir tir titreyeceğini bile planlamışsın. neyi düşünürsen onunla karşılaşma olasılığın çok çok yüksek. daha sınav gelmediki sen hep olumsuzu düşünüyorsun niye olumlu şeyleri düşünmeyi denemiyorsunki. anladığım kadarıyla çok çalışıyorsun işin yüzde ellisi çalışmaksa yüzde ellisi de motivasyondur. motivasyonun çok düşük geldi bana. bu çalışmanı bile çok engeller. rahatlamak ve kendini motive etmen için nefes egzersizleri var. istersen anlatırım sana ya da uzun olur internetten de araştırabilirsin. şu bir ayda daha çok çalış günde 500-600 sorunun altına düşme. 1 ay gece gündüz çok çalışarak ömür boyu rahat etmenin kapılarını aralamış olursun. kendine sürekli şu cümleyi tekrarla "BAŞARACAĞIM KENDİME GÜVENİYOR VE İNANIYORUM" çalıştıktan sonra başarmaman için hiç bir sebep yok kendine tek engel yine sensin sınav veya sınav stresi değil. sınav sitresini kaygıyı sınav anında heyecanlanmayı sen yaratıyorsun ve bunların önüne geçebilirsin sadece olumlu düşünerek. odanda her yere başaracağım yaz. almak istediğin puanı yaz hatta bikaç puan fazlasını. bir ayda sadece soru çöz konu eksikerin hep olacaktır onlara kafayı takma bildiklerini uygularsan onlar sana yeter de artar bile. başarılar ben de sana güveniyorum

Bence sana göre yeteri kadar çalışmamissinki bu kadar heyecan yapıyorsun. Az bilgi ile çok bilgi heyecan yapmaz orta seviye çok heyecan Yapar.bir ay bile olsa çok sıkı çalış derim sınava bir iki ay kala çalıştıklarıyla kazanmış biri olarak söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…