kişilik bozukluğum mu var?

Herkese tek tek tesekkur ederim yorumlariniz icin. Evet sanirim benim gbi olan cokk kisi var. Ama dedginiz gbi bu kaygilari kontrol altinda tutabilmek onemli. Ama yasadigimiz ortamda ne kadar mumkun ki.
Ve bence benim gibi kisilerin sayisi oldukca artacak bu sartlar altinda.
Bu aksam kki armuta 6 tl verdim. (Kizima aldim biz yemesekte olur) bu sefer basladim ben bu pahalilikta cocuguma yetebilecek miyim? Egitimini nasil karsilarim? Hooop yine kafa gitti. Sonra toparladim ama dalip dalip kuruyorum iste.

Benimde havalardan nefes alamadigim zamanlar oluyor. Ve haberlerden su sorunlari , hastaliklar , kimyasal atiklar, dunyanin yokolacagi vs... Diyorum ki allahim bu dunyaya cocuk getirilirmi cocugum nefessiz ve susuz mu kalacak bunu hakediyormu... Sanirim bende de var. Veya cagimizin sorunlari oldugu icin boyle dusunyyoruz

Kişilik bozukluğu değil. Aynı düşünceler bende de var. Düşünmemeye çalışıyorum.

Aklıma getirmemeye çalışıyorum, neşeli müzikler dinliyorum, kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Ama aklımda sürekli olumsuz düşünceler. Ben de ne yapacağım bilmiyorum. Sanırım en iyisi psikolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…