- 22 Ocak 2008
- 6.708
- 1.703
- 373
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
aklıma gelmişken,yumurtanın sarısını ve beyazını ayırdığınızda beyazını atmayın,küçük bir kaba koyup dondurucuya koyun.kullanacağınız zaman çabucak eriyor.tavsiye ederim
birde aklima gelmisken hazir mevsimindeyken bol bol maydonoz attim dolaba..
cok pratik oluyor kisinda yazinda..dograma derdinden kurtuluyorum en azindan
natertua cezeryelerin çözdürülmesi nasıl oluyor tadında değişiklik oluyor mu
birde aklima gelmisken hazir mevsimindeyken bol bol maydonoz attim dolaba..
cok pratik oluyor kisinda yazinda..dograma derdinden kurtuluyorum en azindan
ben de salatalıkları rendeliyorum.bir cacıklık olacak şekilde poşatlere koyuyorum.
aynı lezzeti veriyor.hem de çok pratik oluyor.
iyiki böyle bir paylaşım alanı açılmış.
deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.
çok değişik güzel fikirler var.aklıma gelirse yine yzarım.
ayyy daha neler öğrencem yaaa.. bişey olmuyomu salatalıklara allah allah... hemen denicem tatlım saol...
ben ilk defa kk da duydum salatalığı.. deneyeceğim. çok merak ettim.ben de salatalıkları rendeliyorum.bir cacıklık olacak şekilde poşatlere koyuyorum.
aynı lezzeti veriyor.hem de çok pratik oluyor.
iyiki böyle bir paylaşım alanı açılmış.
deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.
çok değişik güzel fikirler var.aklıma gelirse yine yzarım.
canım az yağ ile patlıcanı kavur 5-6 dk sarartınca , soğut,poşetle.. ben öyle yapıyorum.karnıyarığı bile kızartmam.Patlıcanı kızartma harici nasıl saklıyorsunuz. Ben közleyip kaldırdım ama yemek için de bir miktar atmak istiyorum çiğ olarak ama oluyor mu bilmiyorum
canım elma kararmıyor mu?havuç veya elma rendesi ve petibör büsküvi ile yapılan küçük top cezeryeler oluyor ya onları da atıyorum.hem sigara böreği hem de en az bir çeşit tatlım daha olmuş oluyor.bir misafir gelince çok yorulmuyorum,bu gibi ilavelerle ikramım bazen 4-5 çeşit oluyor.
ben bilmiyorum hiç konserve işini.. bir de ona girelim detaylı olarak da öğreneyim ben de..buzluk bittiyse konservelere başlamak lazım aklımda türlü konservesi var yapacağım bakalım nasıl olacak
ayyy daha neler öğrencem yaaa.. bişey olmuyomu salatalıklara allah allah... hemen denicem tatlım saol...
salatalık rendeleyip koyduktan sonra çözdürüp mü kullanacağız?sulanmaz mı o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?