- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
canim dogramana gerek yok aslinda..mesela maydonozu atiyorum börek yapacagim zaman posetiyle cikariyorum,zaten kaskati oluyor,ufalaniyor..gerisinide yine koyuyorum hemen..a.s.ben de bol bol dereotu doğrayıp attım buzluğa şutarafagitti
canim icine maydonoz girebilen her türlü seye koyuyorum ben,cokta güzel oluyora.s.arkadaşım ben buzluğa attığım maydonozu sadece makarna , börek içi hazırlama,sarma dolma içi hazırlama aşamasında kullanıyorum.sen başka nerelerde kullanıyorsun.
canim dogramana gerek yok aslinda..mesela maydonozu atiyorum börek yapacagim zaman posetiyle cikariyorum,zaten kaskati oluyor,ufalaniyor..gerisinide yine koyuyorum hemen..a.s.
Selam,
Bende yazdıklarınızdan oldukça faydalanıcam bu hafta. Böğürtleni nasıl saklarım diye araştırırken forumu buldum. Ayrıca yazayım, başka bir yerde okudum, böğürtlenlerin dirilerini seçip bir tepsiye tek tek yerleştirerek yarım saat dondurup ondan sonra poşetlersek koyarsak daha iyi oluyormuş.
Bir şey sormak istiyorum, patlıcanı hiç közleyip atmamıştım. ÇIkarınca karnıyarık yapılabiliyor mu? Neler yapılabilir közlenmiş patlıcandan? Bir de kaynatıp kavanozladığımız domatesleri, dondurucu kısmında mı yoksa buzdolabının alt kısmında raflarda mı tutmalı? Dondurucuya attığımız gıdaları dondurma kaplarına ezilmeyecek şekilde koymak mı yoksa hep buzdolabı poşeti kullanmak mı iyidir?
arkadaşlar patlıcanı biberi fırında közleme işni nasıl yapıyorsunuz.ben 1 kez denedim çok uzun sürüyor ya sinir geldi.biberlerinde zarı kolay soyulmuyor.ben patlıcanları ocakta alevin üstünde közlüyorum çok çabuk oluyor.biberleride haşlıyorum,hem kabuğu kolay soyuluyor hem daha etli kalıyor
evet ben bunu pazarda da gÖrdÜm ama pazardakİler ne kadar dayanıklıdır bİlmedİĞİm İÇİn almadım?
anladım canım bende pazardan alayım o zaman. Ben kartalda oturuyorum.burda kİ bÜtÜn pazarlarda var...
al bence de, çok pratik alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?