- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
kizlar bende bahceden epeyce sivri biber getirmistim..kalicak diye birazini 1 posete ince kiyip koydum,denemek icin..
kavurup koyan var mi?hangisi daha iyi oluyor?
ben sivri biberi doğrayıp koyuyorum sonra yemeklerde kullanıyorum çözdürmeden atıyorum
tencereye
Ben de aynı sorunu yaşıyorum,biri bize yardım etsin...boshayallersmile
Çiğ doğrayıp mı koyacağız,kavurup mu koyacağız,hafif kurutup mu koyacağız nasılll?
kızlar önce biberlerinizi güzelce yıkayın sonra bi bezle kurutun yemeklik için ince ince doğrayın kızartmalık için ister 2 ye bölün ister tüm koyun
kızartmanıza falan gerek yok
yanlız dolaptan çıkardığınız da hemen tencereye atın yani çözülmesini beklemeyin
yoksa kararırlar
Arkadaşlar elime iki kilo kadar mor erik geçti,kışın komposto yapmak için buzluğa
kaldırmak istiyorum ama nasıl yapayım?
Sadece yıkayıp kurulayıp aynı vişneler gibi bi kaba koyup kaldırsam bişey olmaz değil mi?
hayir vcanim cözulmesini beklersen pilavdan beter olur pisince tecrubeyle sabittir cözdurmeden buzuyla atliyor canim
Elbette bir şey olmaz azul,vişneyi nasıl yapıyorsan aynısını yap..yerimseniben
canikom alete ne gerek var posetin icindeki havayi icine cekiyorsun bitiyor yani nefes cekiyorsunarkadaşlarım dondurucuya konan poşetlerin havalarını aln bir alet varmış kullanan var mı.İşe yarıyor mu acaba
önemli dgil canim ya su kizartma isini biliyormusun bakteri urstiyormus bu dogrumu dogruysa kizartma yapmayacagim sahsenTeşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile5
önemli dgil canim ya su kizartma isini biliyormusun bakteri urstiyormus bu dogrumu dogruysa kizartma yapmayacagim sahsen
canikom alete ne gerek var posetin icindeki havayi icine cekiyorsun bitiyor yani nefes cekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?