- 20 Ağustos 2011
- 130
- 2
- 66
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
- #1.061
o kadar çok hilal akkaş varki face de..hangisisiniz acaba:))
bence bu gıbı urunlerın satısı ıcın ayrı bır topık olusturulmalı ben bılmedıgım neler dondurucuya atılıo dıye bakınırken son 3 sayfa bır dızı bıber bılmem kac kılo domatesle dolmus tasmıs ...Amacım arkadası elestırmek dııl de yanı konu baska yerlere gıtmıs kım neler atmıs nasıl on ıslemden gecırmıs bunları ogrenmek daha cok ısıme gelırdı dogrusu ..
devam etsek kaldıgımız yerden ?
Kızlar kış için hazırlık yapan varmı yapan varsa neyi nasıl yaptığınızı anlatırmısınız
ben böyle şeylerle uğraşmayı çok seviyorum ama çoğu şeyleri bilmiyorum
yazarsanız sevinirim
bence bu gıbı urunlerın satısı ıcın ayrı bır topık olusturulmalı ben bılmedıgım neler dondurucuya atılıo dıye bakınırken son 3 sayfa bır dızı bıber bılmem kac kılo domatesle dolmus tasmıs ...Amacım arkadası elestırmek dııl de yanı konu baska yerlere gıtmıs kım neler atmıs nasıl on ıslemden gecırmıs bunları ogrenmek daha cok ısıme gelırdı dogrusu ..
bende kış için domatesleri küçük küçük doğradım poşetlere koydum bazılarını bütün olarak koydum yemeklerde yaz domatesi lezzetini bulmak isteyenlere tavsiye ederim
yemeklerde çok güzel oluyo yemeğinde mesela tarhananın içine kışın dolaptan küp doğradığım domateslerden koyuyorum tadı bambaşka oluyo kışın hormonlu tatsız domateslerini kullanmamış oluyrumbende domatesleri kabuklarını soyup,küçük küçük doğrayıp,tencerede azıcık kaynatıp kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatıp ters bi şekilde dolaba koymayı düşünüyordum,,,sizin yaptığınız gibi hiç denemedim,acaba öle nasıl oluyor,tadında değişme olmuyor mu?yani daha kolay gibime geldi de
bende domatesleri kabuklarını soyup,küçük küçük doğrayıp,tencerede azıcık kaynatıp kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatıp ters bi şekilde dolaba koymayı düşünüyordum,,,sizin yaptığınız gibi hiç denemedim,acaba öle nasıl oluyor,tadında değişme olmuyor mu?yani daha kolay gibime geldi de
domatesleri porsiyonluk hazırlıyorum pet bardaklara buzdolabı poşetlerine doğrayıp koyuyorum büyük kolaylık oluyo kullanmak istediğimde.Bende ilk defa domatesleriküçük doğradım kaynattım kavanozlara dolurup ters çevirip soğuttum şimdiye kadar hiç denemedim komşumuz çok methetti fasulyede çorbalarda çok güzel oluyo dedi .acaba sizde mi ilk defa kullanacaksınız benim gibi
tam barbunya ve bamyanın zamanı dolaba koymak için bezelye için geç bi vakit mayıs haziran arası bolca hemde çok ucuza bulunuyogüzel hazırlıklar iyi gidiyo bende bamya attım geçen pazardan aldım bakalım nası bişi olcak aslında böle bezelye barbunya bamya bunların tam zamanını bilerek alıp atmak en güzeli
domatesler o sekılde gerekten cok gusel oluyor deneyınce zaten pısman olmıucaksanız kavonozların tutup tutmadıgını kontrol ettınızmı
tarife göre yaptım kapaklar soğuyunca içe doğru çekti vakumlumladı sanki sizcede doğrumu acaba
domatesleri porsiyonluk hazırlıyorum pet bardaklara buzdolabı poşetlerine doğrayıp koyuyorum büyük kolaylık oluyo kullanmak istediğimde.Bende ilk defa domatesleriküçük doğradım kaynattım kavanozlara dolurup ters çevirip soğuttum şimdiye kadar hiç denemedim komşumuz çok methetti fasulyede çorbalarda çok güzel oluyo dedi .acaba sizde mi ilk defa kullanacaksınız benim gibi
kapakların ustunu tıklat eger tok ses gelıorsa tutmaısır bozlur ama ses gelmıorsa tutmustur kısın afıyetle yersınız vakumlandıysa sorun yok güsel olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?