Kısırlaştırma

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
kedim bugün kısırlaştırma ameliyatı oldu. uyandıktan sonra kendini etrafa atmaya başladı ve çok hırçın davranışlar sergiliyor. Korkum dikişini yırtması. Deneyimli olanlarınıza soruyorum, bu dikiş çabucak açılabilecek bir dikiş midir, ne gibi önlemler alabiliriz? şimdilik ona yaklaşmıyoruz ki sinirlenmesin, başka neler yapmalıyız bu süreçte kızıma. acıkcası onu bu şekilde görmek korkuyla harmanlı bir üzüntü veriyor bana.

bizde kısırlaştırdığımızda cok hırcınlasmisti sonra normale dönüyorlar ama simdiki aklımız olsa kısırlaştırmazdık öldü ve ne yavrusu kaldı nede ona ait bisey :/

benim köpeğimde kısırlaştırdık. çok hırçınlaştı korkma hiç birşey olmuyor dikişlerine canım o narkozun etkisiyle öyle yapıyor düzelir 2 güne

bizde kısırlaştırdığımızda cok hırcınlasmisti sonra normale dönüyorlar ama simdiki aklımız olsa kısırlaştırmazdık öldü ve ne yavrusu kaldı nede ona ait bisey :/
Hanımefendi bunu daha önce de söylemiştiniz acınızı tahayyül edebiliyorum fakat bunu neden şimdi söylüyorsunuz ben şuanda oldukça üzüntülüyüm bebeğimi o şekilde gördüğüm için ama siz böyle söyleyince daha kötü oluyorum lütfen hatırlatmayalım böyle günlerde böyle deneyimleri.

Normal davranışları,narkozdan çıkıyor ve canı acıyor.Hiçbir şey yapmanıza gerek yok,bu süreci yaşayacak ve 2 güne de geçiyor.Geçmiş olsun.

Sonra normale dönüyorlar merak etme. Arkadaşımın kedisi resmen saldırmıştı bize. :)

benim köpeğimde kısırlaştırdık. çok hırçınlaştı korkma hiç birşey olmuyor dikişlerine canım o narkozun etkisiyle öyle yapıyor düzelir 2 güne
Kendisini etrafa çarpıyor ve doğru düzgün yürüyemiyor. inşallah dikişine bişey olmaz, pazartesi veteriner kontrolüne gidicez inşallah güzelce atlatırız.

Kendisini etrafa çarpıyor ve doğru düzgün yürüyemiyor. inşallah dikişine bişey olmaz, pazartesi veteriner kontrolüne gidicez inşallah güzelce atlatırız.
ama cnm ilk gün o canı acıdığı için öyle yapmıyor o şuan narkozun etkisinde o yüzden öyle yapıyor. hatta yarın düzelir benim köpeğimde aynı yapmıştı

ama cnm ilk gün o canı acıdığı için öyle yapmıyor o şuan narkozun etkisinde o yüzden öyle yapıyor. hatta yarın düzelir benim köpeğimde aynı yapmıştı
Anlıyorum, doktorumuz da söylemişti bunların olabileceğini zaten normalde de hareketli bir kedi olunca böyle oldu, dikişini patlatmasın da bu tavırları sorun değil.

o zaman şöyle düzeltin konunuzu 'KÖTÜ DENEYİMLERİNİZİ HATIRLATMAYINIZ' . art fesat bir niyetle yazmadığım bariz açık ortada neyse kusura bakmayın...
Ayrıca nerde hatırlatmıştım orayı cidden hatırlayamadim.

Davranışları daha sonra normale donuyor. Ama kesınlıkle dikişlerini yalamasına izin verme. Benımki nerdeyse dikişlerini açmıştı . Kafasına kafalık taktım bır sure Allah'a şükür atlattık öyle..

biz de bahçede baktığımız kedimizi kısırlaştırmıştık, anestezinin etkisiyle sağa sola çarpıyordu, yürüyemiyordu kıyamam ona kendimizce barikat yapmıştık bi yere gitmesin diye:) hiç korkmayın dikişlerine bişey olmaz. bir iki güne kendisine gelicek. kesilen tüyleri de uzuycak zamanla. kedişinizle size sağlıklı mutlu uzun seneler dilerim

Art niyetle söylediniz demiyorum zaten öyle şey geçmedi aklımdan sadece ne yapabilirim kedime bu durumdayken bunu öğrenmeye çalışıyorum, kedinizin ölümüne çok üzüldüm onlar da ailemizden birisi oluyorlar.

Bu arada amelıyattan hemen sonra mı verdiler ?
Benım kedım amelıyatta sonra 5 6 saat veterınerde kaldı. Eve getirdiğimde çok sersemdı uyuyordu sureklı kucagımda yavrucağım O gunlerı hiç hatırlamak ıstemıyorum su içmeye gidiyordu yasak olduğu için içirttimiyodum ama nasıl ağlıyodum Ertesı gun taş gibiydi

Bugünde kedili konular günü heralde

Aklımı okudun bugün kedi günü.
Biri bi konu yazıyo gerisin geri herkesin aklına o konuyla alakalı konu acmak geliyo.
Birgün doktor günü
Birgün patron
Bla bla
Herneyse kedi günümüz kutlu olsun

Kız kedi mi erkek kedi mi? Kız kedilerin kısırlaştırma ameliyatları daha zor olur nasıl ayaklanabildi hemen.

O sersem halde bir de tuvaletini kuma yapmak istiyorlar sürüne sürüne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…