- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Hanımefendi bunu daha önce de söylemiştiniz acınızı tahayyül edebiliyorum fakat bunu neden şimdi söylüyorsunuz ben şuanda oldukça üzüntülüyüm bebeğimi o şekilde gördüğüm için ama siz böyle söyleyince daha kötü oluyorum lütfen hatırlatmayalım böyle günlerde böyle deneyimleri.bizde kısırlaştırdığımızda cok hırcınlasmisti sonra normale dönüyorlar ama simdiki aklımız olsa kısırlaştırmazdık öldü ve ne yavrusu kaldı nede ona ait bisey :/
Kendisini etrafa çarpıyor ve doğru düzgün yürüyemiyor. inşallah dikişine bişey olmaz, pazartesi veteriner kontrolüne gidicez inşallah güzelce atlatırız.benim köpeğimde kısırlaştırdık. çok hırçınlaştı korkma hiç birşey olmuyor dikişlerine canım o narkozun etkisiyle öyle yapıyor düzelir 2 güne
ama cnm ilk gün o canı acıdığı için öyle yapmıyor o şuan narkozun etkisinde o yüzden öyle yapıyor. hatta yarın düzelir benim köpeğimde aynı yapmıştıKendisini etrafa çarpıyor ve doğru düzgün yürüyemiyor. inşallah dikişine bişey olmaz, pazartesi veteriner kontrolüne gidicez inşallah güzelce atlatırız.
Her günü kediler günü ilan edelimBugünde kedili konular günü heralde
Anlıyorum, doktorumuz da söylemişti bunların olabileceğini zaten normalde de hareketli bir kedi olunca böyle oldu, dikişini patlatmasın da bu tavırları sorun değil.ama cnm ilk gün o canı acıdığı için öyle yapmıyor o şuan narkozun etkisinde o yüzden öyle yapıyor. hatta yarın düzelir benim köpeğimde aynı yapmıştı
o zaman şöyle düzeltin konunuzu 'KÖTÜ DENEYİMLERİNİZİ HATIRLATMAYINIZ' . art fesat bir niyetle yazmadığım bariz açık ortada neyse kusura bakmayın...Hanımefendi bunu daha önce de söylemiştiniz acınızı tahayyül edebiliyorum fakat bunu neden şimdi söylüyorsunuz ben şuanda oldukça üzüntülüyüm bebeğimi o şekilde gördüğüm için ama siz böyle söyleyince daha kötü oluyorum lütfen hatırlatmayalım böyle günlerde böyle deneyimleri.
Kendisini etrafa çarpıyor ve doğru düzgün yürüyemiyor. inşallah dikişine bişey olmaz, pazartesi veteriner kontrolüne gidicez inşallah güzelce atlatırız.
Art niyetle söylediniz demiyorum zaten öyle şey geçmedi aklımdan sadece ne yapabilirim kedime bu durumdayken bunu öğrenmeye çalışıyorum, kedinizin ölümüne çok üzüldüm onlar da ailemizden birisi oluyorlar.o zaman şöyle düzeltin konunuzu 'KÖTÜ DENEYİMLERİNİZİ HATIRLATMAYINIZ' . art fesat bir niyetle yazmadığım bariz açık ortada neyse kusura bakmayın...
Ayrıca nerde hatırlatmıştım orayı cidden hatırlayamadim.
Bugünde kedili konular günü heralde
Bu arada amelıyattan hemen sonra mı verdiler ?
Benım kedım amelıyatta sonra 5 6 saat veterınerde kaldı. Eve getirdiğimde çok sersemdı uyuyordu sureklı kucagımda yavrucağımO gunlerı hiç hatırlamak ıstemıyorum su içmeye gidiyordu yasak olduğu için içirttimiyodum ama nasıl ağlıyodum Ertesı gun taş gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?