Kısırlaştırma

erkek kedimi aylar önce kısırlaştırmıştım,erkeklerde biraz daha kolay oluyor bu operasyon zaten.narkozoun etkisiyle yürüyememiş,kusmuştu, bütün gece kucağımda titreyerek uyumuştu.ertesi güne hiçbir şeyi kalmamıştı.eğer dikişlerini koparmaya çalışıyorsa boyunluk takabilirsiniz belki bir iki günlüğüne.

Dikişlerini yırtmasın diye boyunluk takması lazım, vermedi mi doktorunuz? Benim arkadaşımın kedisi çok yaramazdı 3 kere o boyunluğa rağmen dikişlerini patlattı, mutlaka önlem alın boyunluk takın.

Kız kedi mi erkek kedi mi? Kız kedilerin kısırlaştırma ameliyatları daha zor olur nasıl ayaklanabildi hemen.
Dişi kedim. Doktor da şaşırdı zaten başka kediler de vardı kısırlaştırma için ama bizim kız çok sürmeden kalktı hareketlendi, şimdiyse yatıp uyuyor ben de yaklaşmıyorum bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz

Dikişlerini yırtmasın diye boyunluk takması lazım, vermedi mi doktorunuz? Benim arkadaşımın kedisi çok yaramazdı 3 kere o boyunluğa rağmen dikişlerini patlattı, mutlaka önlem alın boyunluk takın.
Dikişini ellemiyor kızım, ısırmaya başlarsa takıcaz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…