- 27 Ekim 2011
- 707
- 230
- 323
Aslında çözümsüz bir konu, ama kendimi telkin edemiyorum . Ben yanliz yaşıyorum bir de halam var birbirimizden başka kimsemiz yok o da kendi evinde yaşıyor. Annem gibidir aslında.ama bazi durumlar beni inanılmaz dlrahatsi ediyor mesela wcdeyken kapı açık olur niye kapamiyirsun derim alışkınım böyle icerde daralıyorum der, ama ben istemiyorum ayıp ve çok saçma.cok kavga ederiz.veya çok.kilolu biri altını sadece havlu ve uzun birseyle siliyor o bezi geçen bana gelip kaldığında sadece yıkamış elde ve yatağımın kenarına asmis kurusun diye o elde yıkamaya bakteriden arınmaz ki.yine tartıştık ve kendini haklı görüyor sende yaslanacaksin diyor seni de görecez diyor kendi evinde de banyoda çoğu zaman karşılaşırım o bezlerle ben görmek zOrunda değilim ya.bezler de yani kirli çıkmaya lekeler anlayın işte.daha dün tartıştık bıliyorum yaşlı ama ben o bezleri görmek zorunda değilim diye düşünüyorum,.Bir de çoğu zaman o bezleri elledikten sonra ellerini yikadigini düşünmüyorum, sadece suya tutuyor ellerini. Ve bütün bunların asıl sebebi de obezite sorunu olması o konu da AP ayrı bir konu başlığı aslında. Kendisini seviyorum ama bu durumlardan dolayı ve kendini haklı görmesinden dolayı zorlanıyorum.sizce ben mi haksızım.tahamulsuzmuyum görme diyor bana