- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.087
- 333
yazarken ben utanıyorumısevısıp dus almadı mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazarken ben utanıyorumısevısıp dus almadı mı?
duş almadı alsana dememe rağmen ve evet iki gün aynısını giydi
Ya inanmıyorum, nesini soruyorsunuz hala bunun? Sıze saygısı yok kendisine de.yazarken ben utanıyorumevet.
Nasıl yani adam duş almadı mı ilişkiden sonra?duş almadı alsana dememe rağmen ve evet iki gün aynısını giydi
ilişki derken cinsel ilişki yaşamıyoruz ama birlikte yattık uyuduk sarıldık öpüştük yani şimdi tam anlatmak gibi olmasın amaNasıl yani adam duş almadı mı ilişkiden sonra?
Almamıs ve konu sahıbı onun adına utanıyor, o utanmamıs dus almamaya.Nasıl yani adam duş almadı mı ilişkiden sonra?
Vucutlarınız birbirine degdı?ilişki derken cinsel ilişki yaşamıyoruz ama birlikte yattık uyuduk sarıldık öpüştük yani şimdi tam anlatmak gibi olmasın ama
Offff çöpe atın bu adamı direk. Gerçekten saygısız bu adam.ilişki derken cinsel ilişki yaşamıyoruz ama birlikte yattık uyuduk sarıldık öpüştük yani şimdi tam anlatmak gibi olmasın ama
yani tabi, duş alması gerekliydi sabahına.Vucutlarınız birbirine degdı?
ilişki derken cinsel ilişki yaşamıyoruz ama birlikte yattık uyuduk sarıldık öpüştük yani şimdi tam anlatmak gibi olmasın ama
ve duş al neden almıyorsun diye kaç kere dememe rağmen, ki ben demeden alması gerekli.Offff çöpe atın bu adamı direk. Gerçekten saygısız bu adam.
Hayır siz cınsel birleşme olmuyor dediniz yumusatmaya calıstınız mevzu bırlesme degıl demek istedim.yani tabi, duş alması gerekliydi sabahına.
dediğiniz gibi evet.fark etmez ki.
şimdi evet anlatmak gibi olmasında sonuca kendi ulaşmıştır elbet.
Ek olarak Sevıstıkten sonra dus almamıs.Bence baya pis biri. Dişini fircalamayan, bitaraflarini temizlemeyen insan evlenince daha beter olur simdilik disarda gorustugunuz icin temiz kiyafet giyip 2 fis parfum sikiyor ama evlenince ev hali bildigin leş olur onun
Duzelebilir mi hic bilmiyorum, bana boyle seyler duzelmez gibi geliyor sanki.
Valla bence açık açık söyleyin evlenince söylediğinizde çok geç olur.değil mi
içinde bulundugum durum çok üzücü. ona anlatamam da bunu nasıl söylenir bunlar
Hayır siz cınsel birleşme olmuyor dediniz yumusatmaya calıstınız mevzu bırlesme degıl demek istedim.
Tukuruk alısverısı olmus sonuca gidilmiştir ya offf, dus sart yani.
böyle bi durumda olduğum için o kadar üzülüyorum ki, aldatır sevmez anlaşamazsın ayrıl git bırak, ama bu tarz durumlar var ortada ve o buna taktıgımın farkında bile değildir eminimHayır siz cınsel birleşme olmuyor dediniz yumusatmaya calıstınız mevzu bırlesme degıl demek istedim.
Tukuruk alısverısı olmus sonuca gidilmiştir ya offf, dus sart yani.
Şaka mı bu?Bi arkadaş vardı burada sevgilisi yatağa ayskkabıyla giriyordu. Ne yaptı acaba o da syrılmalı mıyım demişti. Belki yardımcı olurdu konu bakımından.