- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Hiç sanmıyorum ama inş sadece kıl meselesidir. Ben farklı anladımSanırım kıl tüy meselelerinden bahsediyorsunuz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmıyorum ama inş sadece kıl meselesidir. Ben farklı anladımSanırım kıl tüy meselelerinden bahsediyorsunuz.
ne anladınız :))Hiç sanmıyorum ama inş sadece kıl meselesidir. Ben farklı anladım![]()
Ne gibiHiç sanmıyorum ama inş sadece kıl meselesidir. Ben farklı anladım![]()
Odun ki ne odun.Sokaktan kedi sahipleniyoruz onlar bile şıp diye kumunu temizliğini biliyor her yerlerini yediklerim
Kaç yaşına gelmiş adam. En fazla bir süre için öğretebilirsiniz(!) sonra yine salar. Bence tamamen alışkanlık ve yetişme tarzı bu değişmez.
Hediye konusunda da odunluğunu göstermiş.
Çok çok önemli şeyler özellikle temizlik konusu bu yaştan sonra kimseye bir eşey öğretemzsiniz değilmiş gibi yapar ileride yine normale dönerArkadaşlar nacizane bir sorum ve hayatımdan minik bir kesit paylaşıcam umarım okuyan herkes yorum yapar. Çünkü ikilemdeyim ya devam edicem ya kendi haline bırakıcam.
8 aylık bir ilişkim var yaşlarımız 27 29, ikimiz de çalışan düzgün işi ailesi çevresi olan insanlarız. ona güveniyorum onu seviyorum gelecek düşünebiliyorum fakat düşündüren hususlarım var.
- Yazın doğum günümden 1 gün önce sevgili moduna girdik fakat doğum günümü minik bir pastayla dahi kutlamadı çünkü işlerinin yogunlugundan unutmuş.
- sevgililer günüyle ilgili bir konu açmıştım, ilk özel günümüz oldugu için çiçek göndermesini ( uzak ilişki) beklediğimi fakat göndermeyip hafta sonu yanıma geldiğinde getireceğini ben sitem etmemiş bile olsam aklında oldugunu söyledi, fakat haftasonu yanıma geldiğinde eli boştu, telafi etmesini bekledim etmedi. Ben hediye almıştım ben de vermedim, ama mağazada gezinirken ona yakıştırdığım bi poları aldım ona.
- Veee kilit noktalar ! sigara içiyor bolca kahve içiyor ve bugune kadar 4-5 kez haftasonlarımız birlikte geçmesine rağmen diş fırçasını unuttuğunu söyledi en son ben almıştım tekrar unutur kesin diye aa ben yeni aldım al sen kullan canım diyerek verdim.
- kişisel temizlik olarak temiz kıyafetler, deodorant, parfüm evet mis kokar ama bazı bölge temizlikleri konusunda beni soğuttu. ( açık yazmak istemedim linç yemek de istemiyorum ama )
- ve sonuncusu onu çok beğeniyorum, arzuluyorum ama o nasıl davranması nasıl dokunması öpmesi gerektiğini pek bilmiyor bu öğretilecek bişey zaten değil ama evlenince nasıl olur bu durum diye düşünüyorum.
Bunlar çok önemli faktörler mi yoksa ben mi büyütüyorum ? Onu sevdiğimi ve onun beni sevdiğini düşünerek yorum yapın lütfen amacım ayrılmak değil, soru işaretlerimi cevaplandırmak.
Bu adama hiçbirsey öğretmek için cabalamayin.telafi etmedi bu daha büyük bi sorun.
cinsellik tam anlamıyla yaşamak değil ama tabiki kardeş kardeş uyumak da değil. onu bilmiyor diyelim bölge temizliğinin önemli olmasını bilmek zorunda bu yaşta.
Tuvalet sonrası temizliğini tam yapmıyor ve gerekli bölgeleri iyi yıkamıyor duş alırken gibi. Yani ben öyle anladım.ne anladınız :))
Eğer benim anladığım gibi kıl tüy durumlarıysa söyleyin bence. Kokuyorsun demekten daha kolay epilasyona önem veririm ben demek.değil mi
içinde bulundugum durum çok üzücü. ona anlatamam da bunu nasıl söylenir bunlar
ona inanın yorum yapamıyorum, sadece görünenden bahsediyorum :)Tuvalet sonrası temizliğini tam yapmıyor ve gerekli bölgeleri iyi yıkamıyor duş alırken gibi. Yani ben öyle anladım.
yani inanın şunu düşündüm herhalde normali bu, erkekler bizim gibi ağdaya lazere gitmiyor sonuçta herhalde böyle olması gerekiyor.Bu adama hiçbirsey öğretmek için cabalamayin.
Öğrenemez de zaten, kaç yaşına gelmiş, haftasonunu beraber geçireceksiniz adam öz bakımını yapmaktan aciziçinizin almaması lazım böyle birini.
bu davranışlar ona yol açtı, öncesinde hiç bu duruma girmemiştim. 5 sefer unutması komik, birincide unut tamam ama diş fırçası bu en önemli şeylerden biri ki sevgilinin yanına geliyorsanÇok açık yazmadığınız için yorum yapması zor. Diş fırçasını unutuyor olabilir diyelim ama mutlaka ağız gargarasıyla, diş macunuyla temizliği bi şekil halletmeye çalışıyordur vs vs önyargısız bi inceleyin durumu. Pis ise pistir değişmez ama ufak tefek şeyleri söyleyerek değiştirebilirsiniz
Benim aslında sizde gördüğüm bi karşılaştırma halindesiniz. Bu ilişkilerde yapılan en en büyük yanlış en mutlu ilişkinizde bile mutsuz eder sizi
Anladım, ben 8 ayda bayağı şey görüyorum hhhh aklıma hemen o geldi. Pardon.ona inanın yorum yapamıyorum, sadece görünenden bahsediyorum :)
Hayır aslayani inanın şunu düşündüm herhalde normali bu, erkekler bizim gibi ağdaya lazere gitmiyor sonuçta herhalde böyle olması gerekiyor.