Kısıtlama ve kıskançlık

Normal değil.

Su andaki durumunuzda hicbir erkegin sizinle beraber olmamasi gerekir. Yargilamak adina söylemiyorum. Ne yasadiginizi da bilmiyorum, ama sizinle bu sartlarda normal saglikli bir iliski mümkün degil. Arkadaslarin tedavi ol önerisine katiliyorum.

Hiç kimse durduk yere böyle bir tavır içerisine girmez. Önceki ilişkilerinizde neler yaşadınız merak ettim.
Güveninizi yıpratan ilişkiler yaşamış olabilirsiniz ama şunu söyleyeyim bir şey karıştırıyorsa er ya da geç karşınıza çıkıyor. Böyle hem siz yıpranıyorsunuz hem karşıdaki kişi. Eziyetin bir çeşit türü bu da.
Yani karşim; ya manit işlerine girmicen ya da güvenmeyi öğrencen.

Bi anlatsam destan olur, yine bana hak verirsiniz... Evet, sevgili işlerine girmeme kararı aldım. Er ya da geç karşıma çıkıyor fakat çıkana kadar da ben mahvolmuş oluyorum. Bizim süreler ütopik, 5 ya da 10 yıl sonra ortaya çıkıyor

Elbette normal değil hem kendinize hem karşıdakine hayatı dar ediyorsunuz rica ediyorum tedavi olun

Kimse senin guvenini kzanmak zorunda degil akli olan senjn gibi biryile iliskide olmaz bunlri kabul ediyosa aklinda sorun vardir zaten

Daha önce aldatıldıysanız bu sizde travma yaratmış.

paranoya bu gerçeken senide ilişkini de tüketir aldatta mı seni şüphe kaynağın ne bununla ilgili yardımda al yapma kendine bunu

Kimse senin guvenini kzanmak zorunda degil akli olan senjn gibi biryile iliskide olmaz bunlri kabul ediyosa aklinda sorun vardir zaten

Söz konusu herif bu. Bana daha tanışmamızın 10. Gününden prezervatif, kanalların açık mı muhabbeti yapan bu herif. Güvenilir bir adam profili çizmediği için böyle kısıtlamalar yaptım. Şimdi de düşünceniz aynı mı? Böyle şeyler kişiden kişiye değişir çünkü.

Güvenmeden nasıl ilişki yaşanır bilmiyorum birde neden bukadar aldatılma korkunuz var önce bunların üzerinde durmanız gerek
sürekli çoban gibi adamı güderseniz adam koyun olur ilişki buna evrilir ki öyle olmuş
Yaş faktörü, yaşanmışlıklarda önemli 20 li yaşlarda bunları kaldırabilirsiniz ama 30 lara geldiğinizde çok yorulmuş yıpranmış hatta paranoyak bile olmuş olabilirsiniz
Sürekli birini napıyo nerde kimle konuşuyo kime baktı? Böyle yaşamak çok zor olmalı
Bana yapılmasını asla istemeyeceğim ve yapanlada devam edemeyeceğim bir durum

Söz konusu herif bu. Adam (pardon adam dedim) sizce cidden koyun mu olmuş?

Tamam çok mu aşıksın seviyorsun o da memnunsa devam edicek,memnun değilsen kimseyi düzeltemezsin yapan insan her türlü yapar hatta bukadar kısıtlamaya rağmen yapmak daha çok hoşuna gider
Kendi bileceğin iş birgün yorulucaksın böyle sadece kendine zarar veriyorsun,onun hoşuna gidiyor belliki onu kaybetmekten deli gibi korktuğunu algılıyor çok değerli hissettiriyorsun sonu; ne yaparsam yapayım bu kız beni bırakmaza gelir

Psikolojin iyi değil git bı doktora görün. Burdan ben bile bunaldım bu tavrından yada kimsenin başını yakıp sevgili olma

Seviyorum çok ama bitti artık... Haklısın, umursamaz görünmem gerekiyor

Birlikte olmak zorunda degilsiniz ayrilirsiniz sizi baglayan biseymi var boyle sacma sapan iliski olmaz siz kisitlayarak aldatilmaya engel olamazsiniz

Ben de doğrusunu soruyorum, kadının dediğini anladım, teyit etmenize gerek yoktu. Siz "normal insanlar" olarak ilişkilerinizde 1. Günden de mi güvenirsiniz?
İlk günden güvenmeye başlayacaksınız davranışlarıyla sizin güveniniz artacak size karşı güveninizi zedeleyecek davranışları olursa da ayrılacaksınız ama bu demek değildir ki adamı takip etmek kimle yazışıyorsun diye mesaj atmak ekran görüntüsü istemek bunlar doğru değil güveniniz çok zedelenmiş bu güven sorununuzu çözene kadar hayatınıza kimseyi sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…