Kısıtlama ve kıskançlık

Bunu kondom olayı için mi söylediniz, yoksa o kız arkadaş mevzusundan dolayı mı
Her ikisi için de ne farkeder. Sana tatilim bitene kadar seni engelleyeceğim diyen sonra da küfür eden biri bu. İstemediğin halde ilişkiye zorlamış. Ne saygısı var ne bir şey. Şurda yazdığımıza deymez. Telefonlarını açma. Otur kendi kendine üzülüyor musun ağlıyor musun içiyor musun napıyorsan yap sonra da unut.

İlişkimiz devam etmiyor ama çocuk beni 4-5 gün önce tekrar aradı ve açmadım. Aynı okuldayız, aynı mahallede oturuyoruz. Sadece kafama takıyorum hâlâ, kalbimdeki son umut kırıntısıydı o.

ilişki devam etmiyorsa ne zaman istedin bu ekran görüntüsü ıvır zıvırları.
zaten senin istediklerini yapan biri ya salaktır ya falsosu vardır inandırmak için yapar.
sağlıklı bir insan kendine bu muameleyi yaptırmaz.

e ablacım madem ilişki devam etmiyo bu kadar insan destan yazıp yardımcı olmaya çalışırken bunu niye söylemedin
İlişkimiz fiilen devam etmiyor ama benim içimde devam ediyor, o yüzden kendi hatalarımı da sorgulayarak üzüntümle başa çıkmaya çalışıyorum, en azından onu aramamaya, aramalarına cevap vermemek için gücü sizden alıyorumm, yani ilişkim bunca şeyden sonra devam edemezdi, konuda da okuduğunuz üzere

Ayrılmadan önce istiyordum, ilişkimiz devam ederken. Zaten ayrılalı çok olmadı, 3 haftadır ayrıyız. O zaman falsosu vardı yani.

yani ortada bi ilişki de yokmuş, bunca şeyden sonra devam edemezdi deyip kendi hatalarımı sorguluyorum demen de çelişkili. adam tam ortamcı diye tabir edilen tiplerden eğlencelik biri. devam eden bir şey de tok ne demeye bu kadar dert ettin? bizden aldığın güç üç gün bir hafta bir ay olsun, sonra? ya bu çocuğun oyuncağı olmayı kabulleneceksin ya da kendine değer vereceksin

Haklısın. Karşıma çıkarsa peki? Aynı mahallede, aynı okuldayız. İçimden ona tokat atmak geçiyor

Bir insan defalarca nasıl aldatılır? İlkinde şaşırırsın panik olursun nasıl olur nasıl yapar dersin ama ikinci sevgilinin aldatmasında şıp diye anlarsın neyin ne olduğunu. Sizin seçimlerinizde, dolayısıyla sizde var sorun. Kondomları zorla çöpe attırdığınız adam whatsapp da online olsa ne olmasa ne. Köşedeki marketten eczaneden yeni kondom alır yoluna bakar.
Nasıl kontrol edicem, aldatıp aldatmadığını nasıl bilicem diyerek ilişki yaşanmaz. Güven yavaş yavaş kazanılır. Bir erkek bir kadına değer veriyorsa açık ve net davranır. Ben buyum, çevrem bu, niyetim hislerim bu diye dürüst oynar.

Konudaki erkek zaten fırıldağın önde gideni bir hanzoymuş. Bu ve bunun gibi adamları düzeltmeye çalışmayın. Zaten buna da hakkınız yok size ne, basın tekmeyi gitsin.

Onun yaptıkları daha fazla ama benim de bu şekilde kısıtlamalarım, kıskançlıklarımı yüzüme vurun istedim ki, kendimi daha iyi teselli edebileyim. Neticede bu şekilde olunca ben de ona bir şey yapmış oluyorum. Kendime değer vermeyi seçtim tabii ki.

Mesela eski sevgilim, yani konudaki çocuktan önceki sevgilim, beni ablası gibi gördüğü bi kadınla tanıştıracağını söylemişti. Daha doğrusu biz İzmit'e gezmeye gittiğimizde onun yanına da uğramıştık. Meğerse sonradan ortaya çıktı ki, o kadınla birlikte oluyolarmış. Bunu nasıl ayırt edebilirdim? Ve bundan sonra nasıl ayırt edebilirim ki böyle bi durumu

Hatalarını söylüyoruz, bize çemkiriyorsun ama.
O kadar haksızlık eden adama da toz kondurmuyosun. Nasıl etcez?
Yok, ona toz kondurmak konusunda atış serbest. Çok ağır şeyler söylüyorsunuz bazı zamanlarda, o zaman sinirlenip kendimi korumaya geçiyo olabilirim tabi ve hatalarımı görmek için açtım bu konuyu zaten

Işe yaramaz adamları çekme potansiyeli sezdim biraz. Adam gibi adam bunu yapar mi sevdiğine?

Konudaki sorunuz ise çok kısıtlayıcı ve güvensizlik içeriyor. Cok gurur kırıcı. Eskiden aldatılmış olabilirsiniz. Bunun acısını karşıdan çıkarmayın.

sana küfür eden bu hanzo filmlerdeki gibi bileğinden tutup öpüşmeye mi başlayacak sence? O da sana vurursa napacaksın? Macera arama ayrıldın bitti.
Doğru söylüyorsun, karşıma çıkarsa da görmezden gelip yürümeye devam edeceğim, önemsizmiş gibi, değersizmiş gibi

Nasıl kendime çekiyorum bu adamları, ben de buna hayret ediyorum zaten. Orası benim için de bi muamma

Nasıl kendime çekiyorum bu adamları, ben de buna hayret ediyorum zaten. Orası benim için de bi muamma
Duygusal olarak açlık mi çekiyorsunuz? Sevilme ihtiyacı mi hissediyorsunuz?

Yada babanızla ilişkiniz nasil? Babanızın zıddı mi yoksa ayni özellikte kişileri mi çekiyorsunuz hayatınıza?

Duygusal olarak açlık mi çekiyorsunuz? Sevilme ihtiyacı mi hissediyorsunuz?

Yada babanızla ilişkiniz nasil? Babanızın zıddı mi yoksa ayni özellikte kişileri mi çekiyorsunuz hayatınıza?
Evet, duygusal olarak Somali açlığı çekiyorum ve sevilme ihtiyacım hat safhada. Babamla ilişkimiz şu an iyi ama eskiden iyi değildi. Babamla bu bahsini ettiğim adamların bu yaptıkları arasında aldatma şeklinde bir ortak nokta olduğunu görmedim ama şöyle ki, babamın anneme verdiği değersizlik duygusu, ezme konusunda çok fazla benzerlik var. Yani ne tam olarak babamın benzerleri, ne de tam olarak babamdan farklılar. Benim seçimlerimin bu yönde olması da beni ayriyeten rahatsız ediyor ve kendime düzgün bir çocuğu lâyık görmüyorum; çünkü kendimi kirlenmiş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…