- 25 Aralık 2019
- 78
- 73
- 3
- 26
- Konu Sahibi pammuk prensess
-
dert edecek kadar takmıyorum aslında ama tanıdığımız herkes seni kıskanıyor diyor halbuki öyle kıskanılacak bir hayatım da yok anlamıyorum insanları neden durduk yere nefret edersin , kıskanırsın ki... artık iftiraya kadar geldi görümcemle arama girmek için atmadığım bir mesajı yetiştirmiş . benim haberim yok mesajdan ... hadi neyse dedim sorun çıkarmaya çalışıyor sus sen dedim kendime bu iftira ikilenirse arayıp bayramlık ağzımı açacağım .kaldı ki bayramda düğünde mesaj arama yok ,nişana bile çağırmamış beni ben onunla ne gibi sohbet içinde olabilirim. kaynıma da hiç kötülük etmedim arkadaş gibi gülüp eğlenirdik ama o da kocamdan kıskanırdı beni .. veee bitmedi babası kıskanç , annesi kıskanç ben ne yapacağım bunlarla . evlatlarıyla evlenmemişim de kuma varmışım gibi davranıyorlar... bıktııııımmmmmm mesafe koydum ama gene benle uğraşıyorlar
yılanın başını şimdiden ezin diyorsunuz yani...Sorun cikarmaya calısıyor sus dedim kendime?
Sorun cikarmaya calısıyorsa alasını cıkarın haddını bilsin isine baksin.
Sans verdikce bıdaha yapsın dedıkce sız, pisliklerinin sıddeti artacak
o zaman açıklayalım ... eltimi gözümle görmedim kıskanç halini falan , kayınvalidem , diğer dünürler , annem ve görümcem diyor senin adın geçince of gene mi ondan bahsediyorsunuz , göz devirmeler vs.Hiç örnek yok konuda kiskandigini nereden çıkardınız? Bir mesaji-olmayan- yetistirmis orasını anladık da, orası bile havada kalmış konunun. Tek anladigim herkes sizi kıskanıyor.
onu anlamıyoum işte ensesine vur lokmasını al derler ya işte onlardanım ben . her dediklerini yaptım , her işlerine koştum niye sevmiyorlar aslında kıskanılan ben değil benden oğluşlarını kıskanıyorlar .... en kötüsü artık son zamanlarda kv oğlunun yanına yakıştırmıyor bunun nedeni de yıllardır çocuğumun olmamasıNeden kıskansınlar? Belki sadece sevmiyorlardır.
kıskanılacak hayatım yok , kimseyle kavga etmem kolay kolay, nispet yapmam dedikodu yapmam herkesle aramda mesafe var şuan her gün tek konuştuğum insan annem sadece ... ben saygıyı öğrenerek büyüdüm tüm arkadaşlarım safsın desede ben büyüklerime saygı duydum hep, kimsenin kalbini kırmadım kırmamaya çalıştım .. bu yüzden çevremde kimseyle sorunum yok ama sebepsiz nefretler çok üzüyor beni birşey yapsam geçer karşıya izlerim kıskançlıklarını ne eğlenceli olur ama yapmadımHerkesi bu kadar kiskanc olarak nitelediginize gore bi donun bakin kendinize, belki sizde vardir bi sorun.
emin olun bende hiç konuşmuyorum o kişiyle bana söz hakkı doğdu sadece birşey söylesem büyüten taraf ben olucamHayatta en son takacağım kişilerin içinde elti olur herhalde, bak ben kv denen kişiyle görüşmüyorum o kadar huzurluyum kii allahım bozmasın
Sende bırak onu bunu kim ne yaptı ne dedi kendine bak emin ol çok huzurlu
ne diyebilirim kiSustukça ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
takmıyorum ama sadece benim hakkımda konuşmaya hakkı yok .... konuşmuyorum da yok gibi birşey ama saçma kıskanması işte kv kp desen arada bir en fazla 5 dakika konuşur geçerim ... ben anlamıyorum niye kötü davranıyorlar benim konum o zatenAy ne çektiniz şu eltilerden be. Benim bi arkadaşım da böyle eltisiyle kafayı bozdu. Neymiş bunun aldığı bebek arabasını beğenip aynı markadan eltisi de almış, yok efendim bu onun bebeğine 2 gram künye takmış, eltisi 1 gram takmış aradaki farkı çıkarması lazımmış. Benim başıma gelse Ay derim ne güzel beğenmiş demek ki almış, kunyeyi tartmak falan zaten aklımın ucundan geçmez. Ay sen de çok safsın diyenler vardır içinden kesin. Hiç de saf değilim ama fesat da değilim.
Sözüm meclisten dışarı ama sırf adı elti diye baştan kuruluyorsunuz ön yargıyla. Bu elti, görümce, kaynana muhabbetleri Bi tek bizde vardır zaten. Sevmek zorunda değilsiniz. Sıkı fiki olmak zorunda hiç değilsiniz. Mecburi bulunduğunuz ortamlarda selamlasir geçersiniz amma takıyorsunuz kafaya
kusura bakmayın açıkladım cevaplardaYani konuları açarken hiç bilmeyen insanlara anlattığınızı unutmasanız keşke.
Eltinizin, kv, kp ,kbiraderinizin vb....sizi nasıl kıskandığını bize örneklerle, zaman ve mekan bildirerek, sebep sonuç ilişkisi kurarak anlatmanız gerekmez mi?
Içerik bize vahiyle mi bildirilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?