- Konu Sahibi pammuk prensess
-
sıze bunu soyleyenlere ''neden durduk yere eltımın dedıkodusunu yapıyorsunuz ben kotu bır davranısını gormedım kızın hatta sımdı arayayımda sorayım senın hakkında boyle dıyorlar ne dıyorsun dıyeyım mı ''dersınız hepsının sesı kesılıro zaman açıklayalım ... eltimi gözümle görmedim kıskanç halini falan , kayınvalidem , diğer dünürler , annem ve görümcem diyor senin adın geçince of gene mi ondan bahsediyorsunuz , göz devirmeler vs.
kaynım... yıllardır abim herşeyi önce bana söyler ,attığı adımdan önce benim haberim olur, en çok beni seviyor, en çok benimle konuşuyor diye benimle laf yarışına girmek istedi hep büyüğümdür dedim tartışmadım şimdi uzaktayız şükür.
kv kıskançlığı her kv gibi çoğu bilir zaten ama kp sen karına yediriyorsun paranı bana para göndermiyorsun diye bir seneyi geçkin küsen insan . ona ne alıyorsun da bana para vermiyorsun almadığına yemin et demişliği var.. para göndermeme nedeni zor geçinmemiz .. benim oğlum yakışıklı sen çirkinsin diyen insanlar bunlar malesef
Herkes sizi kıskanıyor.Hatta şimdi biz bile kıskanıyoruzdert edecek kadar takmıyorum aslında ama tanıdığımız herkes seni kıskanıyor diyor halbuki öyle kıskanılacak bir hayatım da yok anlamıyorum insanları neden durduk yere nefret edersin , kıskanırsın ki... artık iftiraya kadar geldi görümcemle arama girmek için atmadığım bir mesajı yetiştirmiş . benim haberim yok mesajdan ... hadi neyse dedim sorun çıkarmaya çalışıyor sus sen dedim kendime bu iftira ikilenirse arayıp bayramlık ağzımı açacağım .kaldı ki bayramda düğünde mesaj arama yok ,nişana bile çağırmamış beni ben onunla ne gibi sohbet içinde olabilirim. kaynıma da hiç kötülük etmedim arkadaş gibi gülüp eğlenirdik ama o da kocamdan kıskanırdı beni .. veee bitmedi babası kıskanç , annesi kıskanç ben ne yapacağım bunlarla . evlatlarıyla evlenmemişim de kuma varmışım gibi davranıyorlar... bıktııııımmmmmm mesafe koydum ama gene benle uğraşıyorlar
olabilir ,gorumcenız belkı yalan soyluyor ne bılıyorsunuz ?
atmadıgınız bır mesajdan bahsedıyormus gorumcenız ?
ayrıca da gorumcenızle kımse aranıza gıremez gorumcenız cok durustmus madem o anda neden mudahale etmemıs de sureklı bırbırınızın arkasından bırbırınızı cekıstırıyorsunuz ?
eltınızın sızı kıskandıgını soyleyen kısılerle oturup neden eltı dedıkodusu yapıyorsunuz ?
sıze onu soyleyenler ona da gıdıp sızı konusmadıklarını mı sanıyorsunuz ?
nısana cagırmak zorunda degıl ?
bayramda dugunde de karsılastıgınızda bayramınızı kutlarsınız ya da selamlasırsınız bıttı gıttı ozellıkle sızı nıye aramasını beklıyorsunuz ? o aramıyorsa sız arayın o zaman ?
kaynınızın sızı kocanızdan kıskandıgını ıddaa etmenızde acayıp absurt kusura bakmayın cok tuhaf yanı
bır ornek yazmamıssınız herkes sızle ugrasıyorda tek bır tek sız mı kusursuz sorunsuz duruyorsunuz bılemedım
yemin edebilirim hakkında kimseyle dedikodu yapmıyorum onlar bana söylüyor birşey demiyorum kimseye birşey demediğim için konu açtım zatensıze bunu soyleyenlere ''neden durduk yere eltımın dedıkodusunu yapıyorsunuz ben kotu bır davranısını gormedım kızın hatta sımdı arayayımda sorayım senın hakkında boyle dıyorlar ne dıyorsun dıyeyım mı ''dersınız hepsının sesı kesılır
burdan bakınca sızde asagı kalmıyorsunuz haberınız olsun
eltınızle aranıza 3289324 tane ınsan sokmussunuz sonra da vay efendım kıskanıyor
dıyorsunuz bırseyını gormedım deyıp sonra da kıskanıyor dıyorsunuz
mılletın agzına laf vermeyın ıkınızde o aılenın gelınısınız bırınızın dıgerınden farkı yok sıze bunu dıyenler ona da gıdıp aynısını dıyor
ah hiç zahmet etmeyinHerkes sizi kıskanıyor.Hatta şimdi biz bile kıskanıyoruz
dedıkodusunu yapmıs oluyorsunuz sızı ne kadar kıskandıklarını neden durduk yere konusuyorlar ? bu konular acılıyor konusuluyor orda sızde varsınız sızı kıskandıgını soyluyorlar hıc sesınız cıkmıyor ustelık kotu bırseyını gormedım demenıze ragmen ?yemin edebilirim hakkında kimseyle dedikodu yapmıyorum onlar bana söylüyor birşey demiyorum kimseye birşey demediğim için konu açtım zaten
kardesler dugune cagırılmaz davet edılmezolabilir ,
söyledim ben onunla konuşmuyorum bir daha şunu dedi bunu dedi derse inanma bana sor dedim .
ilk oldu devamı gelirse yüzüne çekiştircem , görümcem sevmiyor onu o yüzden bana söyledi.
onlar söylüyor şöyle dedi falan diyorlar genel olarak tepkim aman banane oluyor daha da birşey söylenmiyor o konuda dedikoduya girer mi
tabiki söylerler bugün ona yarın bana farkındayım zaten
kardesi abisini de mi çağırmak zorunda değil türklerde böyle olduğunu sanmıyorum ...
bayramda arasın demiyorum aradığımda açmıyor zaten o yüzden artık gerek duymuyorum ama o derece konuşmuyoruz diye örnek verdim sadece...
kaynımın örneğini diğer mesajda verdim zaten ... bence suçluyu yanlış tarafta arıyorsunuz ön yargı sanırım soru tarzınız da çok kaba polis sorgusu gibi by by
Bu saydığınız şeylerin çoğu kıskançlık değil. Ama kötü insanlarmış evet.o zaman açıklayalım ... eltimi gözümle görmedim kıskanç halini falan , kayınvalidem , diğer dünürler , annem ve görümcem diyor senin adın geçince of gene mi ondan bahsediyorsunuz , göz devirmeler vs.
kaynım... yıllardır abim herşeyi önce bana söyler ,attığı adımdan önce benim haberim olur, en çok beni seviyor, en çok benimle konuşuyor diye benimle laf yarışına girmek istedi hep büyüğümdür dedim tartışmadım şimdi uzaktayız şükür.
kv kıskançlığı her kv gibi çoğu bilir zaten ama kp sen karına yediriyorsun paranı bana para göndermiyorsun diye bir seneyi geçkin küsen insan . ona ne alıyorsun da bana para vermiyorsun almadığına yemin et demişliği var.. para göndermeme nedeni zor geçinmemiz .. benim oğlum yakışıklı sen çirkinsin diyen insanlar bunlar malesef
söyleniyor ilgilenmiyorum boşver diyorum ve devam edilmiyordedıkodusunu yapmıs oluyorsunuz sızı ne kadar kıskandıklarını neden durduk yere konusuyorlar ? bu konular acılıyor konusuluyor orda sızde varsınız sızı kıskandıgını soyluyorlar hıc sesınız cıkmıyor ustelık kotu bırseyını gormedım demenıze ragmen ?
orda neden ben kızın kotu bırseyını gormedım benım yanımda boyle seyler konusmayın deyıp konuyu kapatmıyorsunuz ?
konusulmasına sız ızın verıyorsunuz
sız musade tanıdıgınız ıcın sıze gelıp soyluyorlar
konusulmasını ıstemıyorsanız bundan keyıf almıyorsanız konuyu coktan kapatırdınız bu kadar basıt
bızde eltıyız bızde gorumceyız bızede laf goturen getıren oldu hepsının agzına lafı tıktık . eger bunların konusulması hosunuza gıtmıyor olsa bu meseleyı coktan cozerdınız
malesefBu saydığınız şeylerin çoğu kıskançlık değil. Ama kötü insanlarmış evet.
nişandan haberimiz yoktu nişan için giderken iş yerimize geldi hadi gidelim dedi ne izin ne başka birşey kardeşi de yok demiş . kıskanıyor u da şöyle açıklayalım yanlış aktardım özür dilerim beni değil benden kardeşini kıskanıyor ... evet bencillik edip konuşulanları yorumsuz bırakıp kimseyi savunmuyorum ... benim arkamdan göz deviren adım geçince oflayan birini savunmak içimden gelmiyor ... kötü olan ben oldum haydaaaaa ben onun yaptığını yapsaydım aferin kız ez onu derdiniz herhalde ..... kv kp diyeyim de bari beni onun yanında övmesinler bir daha yıllarca çabaladım iyi gelin olabilmek için ama siz beni kimsenin yanında övmeyin sonra birileri kıskanınca kötü olan kişi ben oluyorum diyeyim ... ne dersinizkardesler dugune cagırılmaz davet edılmez
kardes zaten ustune dusenı yapar
kardesının dugunune davet bekleyen kardesı ılk kez goruyorum acıkcası cok garıp
turkıyede zaten davet beklenmez kardessın ustune dusenı zaten yaparsın cunku
aradıgınızda acmamasının sebebı onun hakkında konusulmasına ızın verdıgınız ıcındır
kız mesafelı durmak ıstemekte haklı
mesafe ısteyen eltı gorumce candır.
sız ne yazdıysanız bızde ona gore yorumluyoruz polıs falan degılım ama herkeşşlerrr beniiiyyy kıskanıyyuooo seklınde uslubunuz geregı neyın ne oldugunu az cok goruyoruz dıyelım
hele kaynım benı kardesınden kıskanıyor kısmında bence hepımız baygınlık gecırdık :)
dogru da yanlıs da bakıldıgı zaman ap acık gorulur onyargılı olmam ıcın sızı az cok tanımam lazım burda ne sızı ne eltınızı ne gorumcenızı ne kaynınızı tanımıyorum sızın yazdıklarınıza gore yazıyorum bır suclu aradıgımız yok . hersey zaten ortada
kaldı ki komşum kıskanıyor arkadaşım kıskanıyor da demedim herkes beni kıskanmıyor aile içinde adını kıskançlık sandığım bir duygu var bana karşı dört kişi saydım üçü kocamdan dolayı eltim de benden bahsediğilden dolayı zaten hem evine davet edip hemde aynı alanda k.çını bana dönüp oturmasını da sayarsak bu duygu ya nefret ya kıskançlık kaldıki büyüğüyümkardesler dugune cagırılmaz davet edılmez
kardes zaten ustune dusenı yapar
kardesının dugunune davet bekleyen kardesı ılk kez goruyorum acıkcası cok garıp
turkıyede zaten davet beklenmez kardessın ustune dusenı zaten yaparsın cunku
aradıgınızda acmamasının sebebı onun hakkında konusulmasına ızın verdıgınız ıcındır
kız mesafelı durmak ıstemekte haklı
mesafe ısteyen eltı gorumce candır.
sız ne yazdıysanız bızde ona gore yorumluyoruz polıs falan degılım ama herkeşşlerrr beniiiyyy kıskanıyyuooo seklınde uslubunuz geregı neyın ne oldugunu az cok goruyoruz dıyelım
hele kaynım benı kardesınden kıskanıyor kısmında bence hepımız baygınlık gecırdık :)
dogru da yanlıs da bakıldıgı zaman ap acık gorulur onyargılı olmam ıcın sızı az cok tanımam lazım burda ne sızı ne eltınızı ne gorumcenızı ne kaynınızı tanımıyorum sızın yazdıklarınıza gore yazıyorum bır suclu aradıgımız yok . hersey zaten ortada
benım hıc bır zaman uslubumda aferım kız ez onu gıbı bırsey olamaznişandan haberimiz yoktu nişan için giderken iş yerimize geldi hadi gidelim dedi ne izin ne başka birşey kardeşi de yok demiş . kıskanıyor u da şöyle açıklayalım yanlış aktardım özür dilerim beni değil benden kardeşini kıskanıyor ... evet bencillik edip konuşulanları yorumsuz bırakıp kimseyi savunmuyorum ... benim arkamdan göz deviren adım geçince oflayan birini savunmak içimden gelmiyor ... kötü olan ben oldum haydaaaaa ben onun yaptığını yapsaydım aferin kız ez onu derdiniz herhalde ..... kv kp diyeyim de bari beni onun yanında övmesinler bir daha yıllarca çabaladım iyi gelin olabilmek için ama siz beni kimsenin yanında övmeyin sonra birileri kıskanınca kötü olan kişi ben oluyorum diyeyim ... ne dersiniz
kp oglunu annesinden dahi kıskanıyor düşünün ki çok sevdiği kişi artık başkasıylayani kıskanılıyorum diyorsun
eltiyi anlarım kv hadi onuda anladım kayın peder kayın eee yuhhhh yani
bune be
nickdeki pamukperenses olsa olmaz bu kadarı
arkasını donup oturmasının ayıplıgı yasla alakalı degılkaldı ki komşum kıskanıyor arkadaşım kıskanıyor da demedim herkes beni kıskanmıyor aile içinde adını kıskançlık sandığım bir duygu var bana karşı dört kişi saydım üçü kocamdan dolayı eltim de benden bahsediğilden dolayı zaten hem evine davet edip hemde aynı alanda k.çını bana dönüp oturmasını da sayarsak bu duygu ya nefret ya kıskançlık kaldıki büyüğüyüm
buna hıc gerek yoksöyleniyor ilgilenmiyorum boşver diyorum ve devam edilmiyor
arayıp özür dilicem hakkımda konuşup dedikodu yapıyormuşsun ama ben senden özür dilerim dicem
kimseye kendimi sevdirmek derdinde değilim .. evet doğru arkamdan iyi diyorlar yüzüme surat asıyorlar benim yaptığıma görev gibi bakıyorlar çok kırıldığım oldu ama ses çıkarmadım çünkü yaptıklarını anlayacak insanlar değiller .... ne yaşadığımı ancak ben bilirim iki sene birlikte yaşadık eş başka yerde çalıştı, beş dakikalık yol annemlere iki ayda bir iki saatliğine gittiğimi hatırlıyorum sahip çıkacak kimse yok ses çıkaramadım savunacak kimsem yoktu insanları yargılanamayın hemen sevilen gelin olmak değildi derdim ama beni sevsinler iyi davransınlar istedim .... baştandır söylüyorum onun hakkında kimseyle birleşip dedikodu yapmıyorum yapsaydım buraya değil onlara giderdim sadece iyi olmak istiyorum insanlarla gene söylüyorum tüm insanlık beni kıskanmıyor kıskanma ya da nefret etme sebebi benim eşim benim kıskanılacak hayatım yokbenım hıc bır zaman uslubumda aferım kız ez onu gıbı bırsey olamaz
onların dedıgıne gore goz devırıyor ? onların yorumuna gore dıyorum
sız kotu bırsey gormedım dıyorsunuz kendı bıldıgınızden daha mı dogru gorumcenız kayınvalıdenız dıyorum sıze
ayrıca nısandan aılesınınde mı haberı yoktu , hıc kımse mı sıze bırsey soylemedı
ozaman eltıye kayına degıl asıl kayınvalıdenıze kızmanız gerek bu konuda , cunku buyukler toparlar soyle yapacagız boyle yapacagız dıye.
ıyı gelın olmak ıcın cabalamanızda yanlıs nıye ınsanlar sızı bu kadar sevsın derdındesınız kı
sız gelın olarak ustunuze dusen neyse onu yaparsınız gecer gıder daha ben hıc bır gelıne ıyı gelın dıye madalya takıldıgını gormedım sız cok yaptıkca gorevınız zannederler buna alısırlar beklentıler cogalır
gereksız yanı .
kımse sıze kotu demedı yazdıklarınızdan kotuluk yaptıgınız gorulmuyor tıpkı eltınızın sıze kotu davranısını gormedıgınızı soyledıgınız gıbı.
mılletın maşası olmayın galeyena gelmeyın . agızlarına laf vermeyın . benım yanımda bu tarz seyler konusmayın ben kotu bırseyını gormedım hatta sımdı arayıp sorucam dedıgın seyı neymıs anlayalım karsı tarafıda dınleyeyım ona da soz hakkı doguyor dersınız nasıl susarlar o zaman gorursunuz kımın ne oldugunu
Böyle bir şey yapmayın. Yüz göz olmayın. Size yalan söylüyor olabilirler ağzınızdan laf almak İçin.oyuna gelmeyinsöyleniyor ilgilenmiyorum boşver diyorum ve devam edilmiyor
arayıp özür dilicem hakkımda konuşup dedikodu yapıyormuşsun ama ben senden özür dilerim dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?