Kiskanc biri ile iliski yururmu

Sizede cok gecmis olsun cok uzuldum.
Bu adam mı çok olgun ve iyi biri? Çocuğunu böyle bir deliyle nasıl ortak bir hayata sokacaksın?
Ilk basta oyleydi hatta daha kisa zamana kadar
Kesinlikle piskolojik tedaviye ihtiyaci olan biri. Normal bir kıskançlik degil bu. Görüşmemek en doğru karar görünüyor.
Kesinlikle haklisiniz ama bunu anlayacak gibi degildi

Kuzum ben kiskanc erkek severim hatta kiskanmayan beni soka ugratir fakat bu bana bile fazla geldi ,bosver ikinci evliligini soyyle guzeel kadin ruhundan anlayan biriyle yap ne gerek var boylesine

Kuzum ben kiskanc erkek severim hatta kiskanmayan beni soka ugratir fakat bu bana bile fazla geldi ,bosver ikinci evliligini soyyle guzeel kadin ruhundan anlayan biriyle yap ne gerek var boylesine
Evet tabii hersey dozunda saglikli ve iyi
Tesekkur ederim

Haklisiniz tabii
Birde küfür var işin içinde,ne cesaret hangi hakla böyle bşi yapabiliyor ki.
Lütfen sizi kandırmaya filan çalışırsa ne olur kabul etmeyin yakmayın kendinizi bu adam için.
Şimdi her yolu denemeye bile kalkabilir ikna edebilmek için.

Cok sagolun. Evet kufur etmesi zaten en kabul edilemez olaniydi. Uzuldum ama sukurde ettim evlenmeden gormus oldum.

Cok sagolun. Bende oyle dusundum. Yoksa evlenince gorseydim cok daha zor kurtulurdum. Keske boyle olmasaydi ama bastan bozulmasi cok daha iyi tabii.
Sagolun tekrar
Kesinlikle iyiki en başta göstermiş bu yönünü,yoksa ileride olsaydı üzülen siz olurdunuz bu sefer.
Rica edrim ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere..

Bir kere hata yapmissin. Bir daha yapma. Kiskanclik hastaliktir. Uzak durun bu adam hayati zindan eder..

Kesinlikle iyiki en başta göstermiş bu yönünü,yoksa ileride olsaydı üzülen siz olurdunuz bu sefer.
Rica edrim ne demek yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere..
Oyle malesef. Hayat iste insanlar tuhaf. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin. Amin.
Sagolun tekrar. Iyi gunler dilerim.

Bı kere boşanma yaşamasın. Ve kızın var. Bu adam sorun olabilir. Bitirmekle iyi yapmışsın. Allah gönlüne göre versin

Hayatınızı karartmak istemiyorsanız sakın barışmayın .Buadamdan koca olmaz şimdiden böyleyse evlenince neler yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…