- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Onuda soyledigi oluor erkekler bakimsiz durunca gidermis hep giyinilmek gerekliymis bana bakimsiz mi demeye calisior bilemiorum..bence güzel bir gecelik alın ve şöyle diyin : anne gecelik aldım baksana kumaşına desenine ne kadar güzel haa unutmadan soyleyım arama yani ... mağazasından aldım bi kikirdeyinn ....
Ya simdi bi kere ayip ben yeni hali aldiysam dukkanda bir milyon cesit var gidip aynisini almak nedir yahu.."Anne sizin kendinize ait bir zevkiniz yok mu allah aşkına" diye sorun. Ben de çok sinir olurum aldıklarımı, yaptıklarımı takip edip aynısını yapanı
Insan sınır oluyor gerçekten o kadar çeşit varken neden aynısı diye. Göstermeyin dicem ama o da imkansız illa eve geldiğinde görecek. Bari beğendiklerinizi söylemeyin de sizden önce davranmasınYa simdi bi kere ayip ben yeni hali aldiysam dukkanda bir milyon cesit var gidip aynisini almak nedir yahu..
Cok bilmislik sergiler bide heryerde pencerenin icine koymak icin cicek begenmistim daha ben almadan gitmis almis koymus
Söylemese de kesin bulur çevremde vardı böyle insanlar ordan biliyorumsöyleme nerden aldığını
Ne yapacagini evlenmeden once dusunecektin..anasi yasayan biri ile evlenirsen boyle olur..ben hep derim evlenmek isteyen kiz annesi olmus bir koca ile evlensin diye..senin kuman olmus herşeyinin ortağın kocanin anasi..daha genctir ölmezde bu..Evlendiğimizden beri kv'den tabiri caizse cekiorum
Eşim ilk yıllarımız kadar olmamakla beraber annesinin butun dogrularini dogru yanlislarini yanlis kabul eden biri..
Doldurup uzerime mi salmadi ailemi cagirip esimle birlik olup sikayet mi etmediler neler neler..
Yaklasik 14 ay oluor baba evinden doneli hemen hemen bu kadar zamandir barisigiz kv 'le arada sirada atismalarimiz birbirimize kinayeli laflarimiz oluor gel gelelim o ilk zamanlarin tartismalari bitti simdide kadin ben ne alirsam aynisini almaya basladi hali aldim daha yeni gitti ayni deseninden kendine almis birde cekiniorum oglum esin bisey der demis esimde al bisey demez demis
Yine gecen masa ortusu aldim gidip aynindan hem kendine hem kizina almis bugun esimle markete gittik sorgusuz sualsiz posetleri kurcalamaya basladi tek kelime etmedim
Esim zeytinyagi almis 23 kilo kadar bugun evinde gordum 15 kilo kadarini dolaba koymus iyice sinir olmaya basladim simdi esime bisey demek istemiorum ama nereye varacak bu isin sonu
Hep esimin aklina gitmeye calisior alt ust oturuoruz oglum mutahitten ev almaya ne gerek var keriz parasi onlar diorust kati yaptirin biz otururuz tayin durumumuz var engellemeye calisior iste kira derdiniz yok bak falan bana dukkan acsan ben isletirim sanada yarar falan hep aklina girmeye ugrasior
Ne yapacagimi bilmiorum ayri eve cikalim dedim sabret dior esim sadece ben bu kadinla ne yapacagimi sasirdim hep hin'lik dusunuor
Calmadiysa bile esim vermistir versin ama stok yapar gibi kenara koymak nedir bodrum katinda dursun yok tabi belki anneme veririm die dusunuodur o simdiSaçma bir aile. Sizin zeytinyağını kv mi almış ya da çalmış resmen. Bir an önce başka uzaaak yerlere tayin olup gidin.
60 yasinda benden saglam tay gibi..Ne yapacagini evlenmeden once dusunecektin..anasi yasayan biri ile evlenirsen boyle olur..ben hep derim evlenmek isteyen kiz annesi olmus bir koca ile evlensin diye..senin kuman olmus herşeyinin ortağın kocanin anasi..daha genctir ölmezde bu..
Cok cok hirsli kendi de der benm kitabimda pes etmek yok savasmayi severim die acayip bi kadin kafasinda hep senaryolar var..kaynanadaki hirsa bak. birak yesin kendni. esinle iyi ol sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?