Kıskanç kv..!!

Okuyunca midem bulandı hakikaten. Bu kadar korkunç düşünceli bi kadının kayınvalidesi yoktur inşAllah.

Konu sahibi, mevzu heeep erkeklerde bitiyor. Kıskançlığı engelleyemezsiniz. Ama ev meselesinde sizde eşinizi etkileyin. Annesinin söylediklerine sitem ederek değil, kendi tavsiyelerinizi ve ikna kabiliyetinizi kullanarak halledin bu meseleyi.

Soyledim guzel bir dille ama sadece sabir dior ne bir sure verebilior ne de baska bisey..
Yakin zamanda calismaya basliorm aklimdan ayri eve cikmak gecior kenara para atabilicekken neden baska eve cikip kirasini ben odemeyeym seklinde bunun uzerinden gitmeyi dusunuorum..

haspaaammm meziyet sanmis o yonunu.
Ay daha neler neler ben kimin kiziyim iste filancanin kizi derler bana cok akilliyim kimsede yok aklimdan prof'larda yokmus onun akli komik duruma dusuor amma surekli surekli olunca cok can skici...

Eşim asla para biriktirmez. Hep kredi çeker. Faizle öder ama muhakkak öder. O biriken para yıllarınızı alır sizin. Ve de kenardaki paraya hep bi güven duyuluyor. Hemen harcanıyor. Kirada mantıklı değil. 300-500 fazla koyar kredi ödet kendi evinizde yaşarsınız. 2 kişi rahat rahat öder.

Bu kadar korkunc dusunceli benim kaynanam var dipçik gibi 80 yasinda yasina bakma gamsiz ve cok zalimdir..Sen gelde benim kaynananin 25 yildir yaptiklarini anlatayim 5 yillik gelindim bundan 20 sene evvel tuberkuloz hastasi oldum...ikna mi?kimi?kocayi mi?guldurme beni..siz bekarmisiniz?

Evliyim. Bizde işe yarıyor. Bu sorunlarda suçlu olan kocalar. Niye kayınvalideye yükleniyorsunuz ki? En az 45 yaşında adam eşiniz. Evliliğine anne kararlarıyla devam ediyorsa bu onun olgunlaşmamasından kaynaklıdır. Yönetime açık olan yönetilir.

Aman bırakın alsın ne guzel demek ki sizi takdir ediyor. Eşinizi size karşı doldurmadığı sürece sorun yok.

Neyi nereden aldığınızı neden söylüyorsunuz ki? Koca şehirde masa örtüsü satan tek bir dükkan mi var ki gidip buluyor.
Söylüyorsunuz madem niye şikayet ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…