- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
haspaaammm meziyet sanmis o yonunu.Cok cok hirsli kendi de der benm kitabimda pes etmek yok savasmayi severim die acayip bi kadin kafasinda hep senaryolar var..
Ben böyle edepsiz laf duymadım hayatımda.60 yasinda benden saglam tay gibi..
Evet iki elti gibiyiz nerdeyse..
Bi keresinde demisti bu bana esim hem oglum gibidir hemde kocam lafa bakar misiniz..
Okuyunca midem bulandı hakikaten. Bu kadar korkunç düşünceli bi kadının kayınvalidesi yoktur inşAllah.Ne yapacagini evlenmeden once dusunecektin..anasi yasayan biri ile evlenirsen boyle olur..ben hep derim evlenmek isteyen kiz annesi olmus bir koca ile evlensin diye..senin kuman olmus herşeyinin ortağın kocanin anasi..daha genctir ölmezde bu..
Aynen aşırı rahatsız oldum,yapior edior dior..Kafaya takacak bişey yok,boşverin,alsın yapsın.
** "y" Harfi ile alıp veremediğiniz nedir bunu da merak ettim.
Yapıor diyeceğinize 'yapıyor" deseniz zaman kaybetmezsiniz.
Soyledim guzel bir dille ama sadece sabir dior ne bir sure verebilior ne de baska bisey..Okuyunca midem bulandı hakikaten. Bu kadar korkunç düşünceli bi kadının kayınvalidesi yoktur inşAllah.
Konu sahibi, mevzu heeep erkeklerde bitiyor. Kıskançlığı engelleyemezsiniz. Ama ev meselesinde sizde eşinizi etkileyin. Annesinin söylediklerine sitem ederek değil, kendi tavsiyelerinizi ve ikna kabiliyetinizi kullanarak halledin bu meseleyi.
Ay daha neler neler ben kimin kiziyim iste filancanin kizi derler bana cok akilliyim kimsede yok aklimdan prof'larda yokmus onun akli komik duruma dusuor amma surekli surekli olunca cok can skici...haspaaammm meziyet sanmis o yonunu.
Kafaya takacak bişey yok,boşverin,alsın yapsın.
** "y" Harfi ile alıp veremediğiniz nedir bunu da merak ettim.
Yapıor diyeceğinize 'yapıyor" deseniz zaman kaybetmezsiniz.
Eşim asla para biriktirmez. Hep kredi çeker. Faizle öder ama muhakkak öder. O biriken para yıllarınızı alır sizin. Ve de kenardaki paraya hep bi güven duyuluyor. Hemen harcanıyor. Kirada mantıklı değil. 300-500 fazla koyar kredi ödet kendi evinizde yaşarsınız. 2 kişi rahat rahat öder.Soyledim guzel bir dille ama sadece sabir dior ne bir sure verebilior ne de baska bisey..
Yakin zamanda calismaya basliorm aklimdan ayri eve cikmak gecior kenara para atabilicekken neden baska eve cikip kirasini ben odemeyeym seklinde bunun uzerinden gitmeyi dusunuorum..
Sizdeki algı açıklığına hayret ettiğimi söylemeye geldim sadece
Kadin inkar etmemis..boyle gelmis boyle gider..şansli gelinler var ama istisna sadece60 yasinda benden saglam tay gibi..
Evet iki elti gibiyiz nerdeyse..
Bi keresinde demisti bu bana esim hem oglum gibidir hemde kocam lafa bakar misiniz..
Bu kadar korkunc dusunceli benim kaynanam var dipçik gibi 80 yasinda yasina bakma gamsiz ve cok zalimdir..Sen gelde benim kaynananin 25 yildir yaptiklarini anlatayim 5 yillik gelindim bundan 20 sene evvel tuberkuloz hastasi oldum...ikna mi?kimi?kocayi mi?guldurme beni..siz bekarmisiniz?Okuyunca midem bulandı hakikaten. Bu kadar korkunç düşünceli bi kadının kayınvalidesi yoktur inşAllah.
Konu sahibi, mevzu heeep erkeklerde bitiyor. Kıskançlığı engelleyemezsiniz. Ama ev meselesinde sizde eşinizi etkileyin. Annesinin söylediklerine sitem ederek değil, kendi tavsiyelerinizi ve ikna kabiliyetinizi kullanarak halledin bu meseleyi.
Evliyim. Bizde işe yarıyor. Bu sorunlarda suçlu olan kocalar. Niye kayınvalideye yükleniyorsunuz ki? En az 45 yaşında adam eşiniz. Evliliğine anne kararlarıyla devam ediyorsa bu onun olgunlaşmamasından kaynaklıdır. Yönetime açık olan yönetilir.Bu kadar korkunc dusunceli benim kaynanam var dipçik gibi 80 yasinda yasina bakma gamsiz ve cok zalimdir..Sen gelde benim kaynananin 25 yildir yaptiklarini anlatayim 5 yillik gelindim bundan 20 sene evvel tuberkuloz hastasi oldum...ikna mi?kimi?kocayi mi?guldurme beni..siz bekarmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?