Kıskanç mıyım ??

@Tulparr @honey bunch kızlar yüzleştik , dün gece oldu konuşma malesef kötü bitti , saçma sapan bir sürü konu açtı sanki 15 yaş muhabbeti gibi o kadar kötü geçtiki anlatamam , benim ona nispet yaptığımı falan söyledi , her şey daha kötü oldu yani ... ve malesef kendimi çok az savunabildim yanımızda 2-3 çocukluk arkadaşımız da vardı onlar aslında bana hak verdi hatta benim haklı olduğumu asla nispet vs hissetmedikleri söylediler . Bunları duyunca iyice sinirlendi bizlere hakaret etti , toplanıp beni sıkıştırdınız karaktersizsiniz falan dedi .. kapıyı çekti gitti .. donduk kaldık . Saçma sapan o kadar çok şey söylediki en basiti mesela bizim 2 arabamızın olması bunu bile nispet saymış ben arabamda çok durum yaparım watsaprsn (müzik eşliğinde yol çekme gibi kendimi asla göstermem ) o bunları nispet algılıyormuş mesela kimse öyle düşünmezken o neden öyle düşündü ???
Bence çok iyi olmuş sizin için. Resmen sizi kıskanıyormuş. Kadına bak ya ne değişik insanlar var. Sizde lütfen üzülmeyin bu duruma kendi kaybetti siz baya yapıcı olmaya çalışmışsınız herzamn ama hep siz hep siz olmaz sonucta ananız değil bacınız değil neden bukadar üstünü düşüyorsunuz yapmayın bunu. Kendi iyiliğiniz için yapmayın

Bence çok iyi olmuş sizin için. Resmen sizi kıskanıyormuş. Kadına bak ya ne değişik insanlar var. Sizde lütfen üzülmeyin bu duruma kendi kaybetti siz baya yapıcı olmaya çalışmışsınız herzamn ama hep siz hep siz olmaz sonucta ananız değil bacınız değil neden bukadar üstünü düşüyorsunuz yapmayın bunu. Kendi iyiliğiniz için yapmayın
Bıraktım artık zaten , kardeş gibi görmüştüm , tek çocuk olduğum için galiba ondan bir kardeş hasretim vardı ama şuan bana büyük ders oldu 😒 asla ...

Back