Kıskanç sevgili ile tatil

Aslında bir de şöyle bir şey ve 10-15 kişinin olduğu bir yerde herke birbirine daha çok bakmaz mı, çünkü zaten azlar; hatta insan simaları bile bikaç ay sonra görse tanıyabilir bikaç günlük tatilden sonra... ama çok kalabalık olan yerde kimse kimseyi pek tınlamıyor, her yer insan kaynıyor çünkü... Neyse bu olayın diğer bir boyutuydu, bence mayo giyerek istediğiniz canlı cıvıl cıvıl bir yerde tatil yapmanız daha doğru, Ha gerçi belki de siz o zaman etraftaki bikinililerden rahatsız olup kıskançlık yapabilirsiniz. bu da var

Bu konuda en az senin kadar başarılı olurum merak etme.

canın fıstığı
sende mi aldın cevabını
baksana konu sahibesi bugün hepimize
ağız payı dağıtıyor

ne tuhaf dimi
sevgilisi yanında ki kuzu
bize burda aslan kesilmiş

ehh ne diyelim
daha da yeni üye
başta her dediğine evet diyip sonra burda
çekemiyorum artık diye sızlananları görmemiş olmalı

bir sonraki konusunu iple çekiyorum

Bence şükret seninki tenha demiş benimki kimse olmazsa diyor. :105:
Tabii böyle bir şeyin mümkün olmadığını o da biliyor, herkesin dediği gibi en rahatı kalabalık çünkü göze batmıyorsun, o kadar insanın işi yok bana mı bakacak Allah aşkına öyle şeyler mi kaldı... Diyorum ben de sizin gibi ama nafile çevremdekiler deniz için plan yapınca o kadar kötü hissediyorum ki

Antalyada kekova diye bir belde bar batıkkent diyede geçer orda pansiyonlar olur minik minik zaten 10 odalı falan olduğu için max 20 kişi olur bunlarda genellikle çifttir.Öyle güzelki denizin üstünde pansiyon ve fiyatlar çok makul internetten bakın kekova koylar çok beğenirsiniz ordan bir tane tekne kiralarsınız başbaşa koylarda kimseciklerde yokken tatilinizi yaparsınız canolara binip batıkkente gidip denizin altındaki yerleri incelersiniz hem başbaşa romabtik bir tatil olur hemde sevgilinle sorun yaşamazsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu kadar uğraşacağına bikini yerine mayo giysen sorun daha çabuk ve yorucu masraflı olmadan hallolmaz mı?

Mayoyla bu sorun çözülmez çünkü kıskanç erkekler genelde popoyu sorun eder kendilerine. Şort giyerse belki çözüm olabilir. Benim nişanlımda aynı böyle sanki popom altından yapılmış ilk denize gittiğmizde tutturdu bana şort giyceksin diye her yazı çeşmede ipli bikinilerler geçirip bu yaştan sonra bikini üstüne şort giymek çok saçma olurdu aslaaaa şort giymedim ama uluorta yerde değilde iskelenin ucunda güneşlendim sahile kadar belimde havluyla gidip denize bikşniyle girip yine çıkınca hayvuyla örttüm belimi :) oda rahatsız olmadı bende rahatsız olmadım. Gerçekten istanbula yakın bazı yerler bikiniyle ortalıkta salınmayı kaldırmıyo :)

Acaba denizin dibi kumlumu yoksa taşlımı birde derinliği nasıl birdenmi derin oluyor
Cevap yazarsan çok sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni de fazladan alıntılamışım canım

ayrıca bir önceki yorumun için teşekkür ederim

konu sahibesi maşallah
sevgilisine gelince kuzu ama
burda bizlere kurt kesiliyor

Hala yanlış alıntılıyorsun.
Evet canım bana değer verdiği için bir dediğimi iki etmediği için , iyi kötü her günümde yanımda olduğu için ve en önemlisi çok sevdiğim için kuzuyum ona . 2 ayrı insanın beraber olabilmesi için tavizler vermesi gerekir ve bu sadece o 2 kişiyi ilgilendirir. Karşılıklı verdiğimiz tavizlerden mutluyuz ancakkkkk birileri saygısızlık yaparsa âlâsını yaparım ve gerekirse kurt kesilirim bunu bilmen lazım.

Cowgirl nickli arkadaşıma söylediğim hiç bişey yok yanlış alıntılardan dolayı karışıklık olmuş . Telefondan giriyorum ve isimleri tutmak zor oluyor. Ancak sana söyleyeceğim taviz vermeye pek heveslisin tatile de gitme diye yorum yaparsan yol al diye karşılığını alırsın.

Ben hiç o tarafta deniz girmedim egedeyim, bizim plajlarda da mayolu çok azdır (yaşlı ilerlemişler ve çok kilolular giyiyor mayoyu daha çok), genelde bikini giyer herkes o yüzden alışıktır insanlar bikinili vücutlara... tabiii herkesin yaşam tarzı saygı duyuyorum.

Son düzenleme:
tavsiye edilen plajların da ben öyle 10 15 kişinin kullandığı plajlar olduğunu sanmıyorum. evet Didim Altınkum ya da Çeşme Ilıca gibi çok kalabalık değillerdir ama yine kendilerince kalabalıklardır. 10- 15 hatta 30 kişilik plaj mı olur yavvv

Bak güzel kardeşim. Anlamamakta ısrar ediyorsun hala. Evet belki gün olur size çok kıskanç dayanamıyorum diye başlık açarım o zaman yorum yaparsın bak o ayrı anladın mı? Ama şimdi sana bunu sormuyorum. Ondan bahsediyorum. Evet yeni üyeyim ancak yıllardır kk yı takip ederim üyelik almadan. Neyin nasıl olduğunu bilirim . Herkesi de gördüm. Ha başta her dediğine evet dediğimi berden çıkardın onu bilmiyorum . 2,5 yıldır beraberiz başta değiliz. Bu bir. Karşılıklı evet dediğimiz şeyler var her dediğine değil yapamıcapım bana ağır gelen şeyler olursa hayır da derim bu da 2.

Bende izmirliyim canım ama istanbulda yaşıyoruz :) bize göre normal tabi ama ailesiyle her yaz taile gitmeyen annesi bikini giymeyen erkek çocukları büyünce onlara garip geliyo :) herşey ailede bitiyo ama sonra bizim başımızı ağrıtıyolar 😡

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen söyledin ya
yol aldım bende

mune yakında müdahale eder merak etme
eleştiri ye açık olmadan konu açma
ben eleştirdim
ama sen hadiszleştin
senin edebine laf etmedim
ama benim susma nedenim kendi edebim
yoksa her sözüne verilcek cevap bilirim
senin ilmin kadar mürekkep yalamışlığım var
endişe etme
yeni üyesin diye
üstelemedim ama
hadsizliğin diz boyu

Konusunda eleştiri aldı diye bu kadar cırlayanları hiç anlamıyorum
Hayır sevgilisine kesemediği ahkamı burdaki üyelere mi kesiyor ?
Çok komik..

Güzelim yaptığın yoruma verdiğim cevaba cevap bULamayıp ortalığı karıştırma derdin neden? Hayırdır?

Üstsüzlerin olduğu yerde tatil yapın siz kapalı kalmış olursunuz bir öneminiz kalmaz. siz sevgilinizi kıskanır havayada girmezsiniz sevgilim beni kıskaniyooo diye.deniz de herkes güzeldir canım neyini kıskaniyooo

Edebe laf söyleyen canınfısyıpu mı ne öyle bir üye sana değildi o laf isimler karıştığından oldu. Senin seviyesiz laflarına lafım. Çok heveslisin vs olanlar tekrar tekrar yazmayacağım. Bence de müdahale etmeli. Yeni üyesin diye üstelemefim ne demek alla aşkına kaç yaşındasıb ya yoksa sende eski üyesin diye elini mi öpeyim mürekkep mi yaladın ne yaladıysan boşuna yalamıssın. Saygı duymayı sorulmadığı halde başkasının ilişkine saygısızca yorum yapmanın ne kadar ayıp olduğunu öğrenememissib ah ahh

Güzelim yaptığın yoruma verdiğim cevaba cevap bULamayıp ortalığı karıştırma derdin neden? Hayırdır?

Üslubun kadar hitabında çirkin, bunu herkes görüyor ve konudan çok bu eleştiriliyor
Bende aynısını yaptım, ortalık sayende zaten karışık benim özel bi çaba sarf etmeme gerek yok
Eleştiriye gelemiyorsan arkadaşlarına özel mesaj at fikir sor, bu ne böyle hem konu açarım hemde yorumları beğenmezsem ağzıma geleni sayarım tavrı..

İstediğin yerde bikini giyinemiyosun diye insanlardan mı çıkarıyorsun sinirini

Canım sevgilin ise hemen terket kocan ise hemen boşan. Baksana buradakilerde akıl fikir çok. Kendi sözde mükemmel ilişkilerinde sıfır tavizsiz ilerliyorlar . Öyle şeyler söylüyorlar ki bikini giymeye laf eden ki tek erkek benimki oldu. Türk erkekleri ne değişmiş.

Acaba denizin dibi kumlumu yoksa taşlımı birde derinliği nasıl birdenmi derin oluyor
Cevap yazarsan çok sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birden derin oluyor. yüzmeyi bilmek lazım. yoksa kıyıda alan dar. denizin dibi kumlu ama plajı taşlı. assos taşlarıyla meşhurmuş. rengarek taşlar bulabilirsiniz. biz hatıra diye bi kaç taş topladık çok güzel renkleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…