- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
Bu konuda en az senin kadar başarılı olurum merak etme.
Evet hakaretin oldu. Adabı muaşeret li cümlen pek tabi bir hakaret . Bunun sana yakışanından bir cevabını da aldın zaten. Anlama konusuna gelince sorduğum soruyu anlamayıp ilişkime yorum yapın olarak anlıyorsan senin söylediklerini anlamamam benim için daha hayırlı. Size de hayatta bol saygılı olmayı diliyorum. Başarabilirseniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
bu kadar uğraşacağına bikini yerine mayo giysen sorun daha çabuk ve yorucu masraflı olmadan hallolmaz mı?
geçen hafta ordaydım.hiç bir allahın kulu yok cidden. biz doğal güzelliğine yandık gittik oraya ama sıkıldık 3 günde döndük geri. gittiğimiz yer tam assos kadırga koyu. orada bir sürü pansiyon var mümkünse klimalı tercih edin. bizimki klimalı değildi piştik. gecelik iki kişi 100 tl idi. assosa gelince, antik bir kent. her yer tarihi eser kaynıyor. ama nedendir hiç kimse yok. akşamları biraz sıkıcı oluyor. ama romantik oluyor gece yıldızları izlersiniz çekirdek alıp gezersiniz tarihe ilginiz varsa sıkılmazsınız. başbaşa kalmak için güzel bir yer.
seni de fazladan alıntılamışım canım
ayrıca bir önceki yorumun için teşekkür ederim
konu sahibesi maşallah
sevgilisine gelince kuzu ama
burda bizlere kurt kesiliyor
Mayoyla bu sorun çözülmez çünkü kıskanç erkekler genelde popoyu sorun eder kendilerine. Şort giyerse belki çözüm olabilir. Benim nişanlımda aynı böyle sanki popom altından yapılmışilk denize gittiğmizde tutturdu bana şort giyceksin diye her yazı çeşmede ipli bikinilerler geçirip bu yaştan sonra bikini üstüne şort giymek çok saçma olurdu aslaaaa şort giymedim ama uluorta yerde değilde iskelenin ucunda güneşlendim sahile kadar belimde havluyla gidip denize bikşniyle girip yine çıkınca hayvuyla örttüm belimi :) oda rahatsız olmadı bende rahatsız olmadım. Gerçekten istanbula yakın bazı yerler bikiniyle ortalıkta salınmayı kaldırmıyo :)
canın fıstığı
sende mi aldın cevabını
baksana konu sahibesi bugün hepimize
ağız payı dağıtıyor
ne tuhaf dimi
sevgilisi yanında ki kuzu
bize burda aslan kesilmiş
ehh ne diyelim
daha da yeni üye
başta her dediğine evet diyip sonra burda
çekemiyorum artık diye sızlananları görmemiş olmalı
bir sonraki konusunu iple çekiyorum
Ben hiç o tarafta deniz girmedim egedeyim, bizim plajlarda da mayolu çok azdır (yaşlı ilerlemişler ve çok kilolular giyiyor mayoyu daha çok), genelde bikini giyer herkes o yüzden alışıktır insanlar bikinili vücutlara... tabiii herkesin yaşam tarzı saygı duyuyorum.
Hala yanlış alıntılıyorsun.
Evet canım bana değer verdiği için bir dediğimi iki etmediği için , iyi kötü her günümde yanımda olduğu için ve en önemlisi çok sevdiğim için kuzuyum ona . 2 ayrı insanın beraber olabilmesi için tavizler vermesi gerekir ve bu sadece o 2 kişiyi ilgilendirir. Karşılıklı verdiğimiz tavizlerden mutluyuz ancakkkkk birileri saygısızlık yaparsa âlâsını yaparım ve gerekirse kurt kesilirim bunu bilmen lazım.
Cowgirl nickli arkadaşıma söylediğim hiç bişey yok yanlış alıntılardan dolayı karışıklık olmuş . Telefondan giriyorum ve isimleri tutmak zor oluyor. Ancak sana söyleyeceğim taviz vermeye pek heveslisin tatile de gitme diye yorum yaparsan yol al diye karşılığını alırsın.
Konusunda eleştiri aldı diye bu kadar cırlayanları hiç anlamıyorum
Hayır sevgilisine kesemediği ahkamı burdaki üyelere mi kesiyor ?
Çok komik..
sen söyledin ya
yol aldım bende
mune yakında müdahale eder merak etme
eleştiri ye açık olmadan konu açma
ben eleştirdim
ama sen hadiszleştin
senin edebine laf etmedim
ama benim susma nedenim kendi edebim
yoksa her sözüne verilcek cevap bilirim
senin ilmin kadar mürekkep yalamışlığım var
endişe etme
yeni üyesin diye
üstelemedim ama
hadsizliğin diz boyu
sen söyledin ya
yol aldım bende
mune yakında müdahale eder merak etme
eleştiri ye açık olmadan konu açma
ben eleştirdim
ama sen hadiszleştin
senin edebine laf etmedim
ama benim susma nedenim kendi edebim
yoksa her sözüne verilcek cevap bilirim
senin ilmin kadar mürekkep yalamışlığım var
endişe etme
yeni üyesin diye
üstelemedim ama
hadsizliğin diz boyu
Güzelim yaptığın yoruma verdiğim cevaba cevap bULamayıp ortalığı karıştırma derdin neden? Hayırdır?
Bence şükret seninki tenha demiş benimki kimse olmazsa diyor. :105:
Tabii böyle bir şeyin mümkün olmadığını o da biliyor, herkesin dediği gibi en rahatı kalabalık çünkü göze batmıyorsun, o kadar insanın işi yok bana mı bakacak Allah aşkına öyle şeyler mi kaldı... Diyorum ben de sizin gibi ama nafile çevremdekiler deniz için plan yapınca o kadar kötü hissediyorum ki
Acaba denizin dibi kumlumu yoksa taşlımı birde derinliği nasıl birdenmi derin oluyor
Cevap yazarsan çok sevinirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?