Kıskanç sevgili

Böyle bir sevgiliden ayrılalı 3 sene oldu, ayrıldım ama o şahsiyet sayesinde bende de psikolojik bozukluklar oldu. Eşim bana kıskançlık yapmadığı halde , bazen bir hareketini,sözünü yanlış anlayıp tartışma haline geçiyorum ve ileriki zamanlarda bana kıskançlık uygulamasın diye dikbaşlılık yapıyorum ve karşımdakine zarar veriyorum. Kesinlikle ve kesinlikle o adamdan ayrıl diyorum, evlenince düzelir diye bir durum yok, sihirli bir değnek mi değecek sanki kafasına, ne değişecek ki o ve huyları değişsin? Evlenip boşanmak şu andaki durumundan daha da zor olur inan...

bu kadar bile sabredebilmişssen valahi helal sana.. her şey bi yana erkek sineklerden nasıl sakınıyorsun acaba???

benım erkek arkadaşımda kıskanç.uzakta yaşıyor sanırım bende onun kadar kıskancım ve sınek konusunu orunce alıntı yapmak ıstedm :) aynı şeyı bende ona soylemıştm az kaldı sıneklerden de kıskanacsın demıstım ama aldığım cevap benım bıraz daa farkına varmamı sağladı . cvp : 'bıtanem erkek sınek ısırmaz .bu konuda senın telaşlanman geerek :) .' sanırım bunu bılıyordur ondan olsa ge erek..

eyvah eyvah vallahi işin zor cnm ben bu kıskançlık deell erkek arkadasının kendine güvensizliğinden kaynaklaıo acilll hemen uzaklaş cnm evlendikten soraaaa çok çekersin çokkk :88:

beni kendi kardeslerimden kiskanan
erkek bebekleri sevmemi istemeyen bir insan
ciddi ruh sorunlari olan bir insandir..
bu sekil kiskanilmak bana hakaret dayak kufur gibi gelirdi

bence sen bütün bunlardan feragat edince masraftan kurtul,o paraları biriktir,kendine bi fanus yap orda yaşa,anca öyle rahat eder sevgilin:44:

Biraz ağır olabilir şimdi söyleyeceklerim, önceden uyarayım. Bu sıraladıklarının birkaç tanesi abartı kıskançlık ama "erkek bebek sevme" ve "kardeşlerini öpme sarılma" ciddi anlamda ancak hastalıklı bir insanın ağzından çıkabilecek cümleler. Öyle ki bu durum "senin sevgini başkalarıyla paylaşamam" durumundan çıkmış, resmen cinsel bi anlam kazanmış (üstüne basa basa erkek bebek demiş, kız olsa sorun yok yani), ki benim kanımı donduran da bu. Bu tarz şeyler söyleyen biriyle bir dakika daha duramazdım ben, ve nasıl bir insanla birlikteymişim nasıl şeyler düşünüyor aklında ne var bu adamın diye kafayı yerdim. Bunun adı kıskançlık değil arkadaşım, bir kez daha söyleyim. Ve durum daha ciddileşmeden kurtul derim bu insandan.

şimdi ya etraflıca konuş ya da bırk gitsin . Çok zorlanırsn ilerde . Hepimizin erkk arkadaşları eşleri kıskanç ama seninki çok abartmış sanki

tam anlattığın gibi bir sevgilim vardı (dı) diyorum çünkü bugün ayrıldık sürekli bana yasaklar koyması ve gözünün sürekli bende olması beni o kadar bunaltı ki anlatamam :S bu durum çok kötü biraz daha ılımlı olmasını istedimse de olmadı ve sonuç ortada umarım sen dayanabilirsin.. mutluluklar

anam bu ne yaa nasıl tahammül ediyosun peki sen buna bunalmıyomusun hiç? sen de artık gözgöre göre devammı ediyosun böyle bir ilişkiye yani ne diyimm...

ne kadar saçma düşünüyorsunuz? gerçekten onu başkalarıyla paylaşamayacak kadar seviyor olamaz mı? ha böyle davranıyor die ayrılsın hemen öyle mi? neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz ki?

ne kadar saçma düşünüyorsunuz? gerçekten onu başkalarıyla paylaşamayacak kadar seviyor olamaz mı? ha böyle davranıyor die ayrılsın hemen öyle mi? neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz ki?

e tabi ki ayrılsın, ben arkadaşın dediklerini gayet mantıklı buldum, olay kıskançlıktan sevgiyi paylaşamamaktan çıkmış sırf cinsi erkek diye kardeş veya bebek sevilmez mi yuh diyorum, benimde cidden kıskanç sevgilim olmuştu zamanında ama bu kadar cozutuk değildi
ayrıca siz erkek ark kıskançlığı yüzünden ayrılmışsınız daha ne alaka böyle bi yorum yapıyorsunuz ki

konu sahibi arkadaşım kendini azcık seviyorsan mantıklı düşünüp ayrıl derim, şimdi özlersin acı çekersin ama ilerde mutlu günlere sahip olmak için buna katlanman lazım diye düşünüyorum

Bu adam hem seni hem kendini tüketir gençliğine yazık ilerde gerçekten çok pişman olursun böyle ruh hastalarıyla zamanını öldürdüğün için... Bu kıskançlıktan öte bir şey..

aylin durak senin icin bu sapiklik normalse
o zaman seninde sevgilin kiz bebekleri sevmesin
kendi kiz kardeslerini sevmesin!
benim gozumde boyle dayatmalari olan bir insan ya
sapiktir ya baska ruh sorunu vardir
ve disarda gordugu her kiza her bebege igrenc duygular icerisindedir!

''Sen bana aitsin ''cümlesi bile hastalıklı yanını gösteriyor..

benim ayrılığımın kıskançlıktan başka nedenleri de vardı sırf kıskanç diye ayrılınmaz sevgiliden. cozutuk, ruh sağlığı bozuk insanları etiketlemek ne kadar kolay ve insanlara bu kadar acımasız davranmak.
konu sahibi arkadaş bence dayanabildiğin kadar dayan gerçekten seviyorsan ve sevildiğini hissediyorsan.. mutluluklar

bir bebekten ve kardeşinden kıskanmasının bir açıklaması yada masum yanı yok bence.

ben bunun sevgiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum,seven insan karşındakini yıpratmaya uğraşmaz yeri geldiğinde onun mutluluğunu düşünüp karakterini törpüler.bu ego tatmin meselesi bence.

benim eski okulum çok varoş tehlikeli bir yerdeydi,başta sevgilim gitme oraya kaydını aldır dedi,saçmaladığının farkına varınca düzeldi,okula gidip gelirken beni arayıp kontrol ediyordu,yeri geldiğinde okuldan aldı..neticede o istiyo diye kaç yıllık emek verip kazandığım okulu bırakacak değildim.

benim sevgilimde aynı kıskançlıklar içinde ama ben çok mutluyum nedense demekki biz ikimiz de cozutuğuzlayığımızı bulmuşuz şükürler olsun

*kardeşlerimi kıskanıyor sarılmasınlar sana öpmesinler diyor.
*saçlarını benimle buluşmayacağın zamanlarda düzleştirme
*erkek bebek sevme
*.................. sanatçıyı dinleme
*kız arkadaşalarında fazla zaman geçirme
*arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde kasiyer erkekse parayı arkadaşlarına ver onlar ödesin

hepsine bir yuh ama özellikle şu maddelere yuhhhh !!! bence sen ona git deki "sevgilim ben şimdi evden çıkıyorum sana haber vereyim dedim bi petshopa gidiyorum orada kendime bir adet tasma alıcam oradaki satıcı erkekse parasını vermeden aldığım tasmayla oradan kaçıcam. ardından gidip nerde bulursam artık kendime at gözlüğü alıcam kimseyi görmeyeyim diye. sonrada yanına gelip tasmamı eline vercem böylece sende çok mutlu olursun"

şaka gibi ben sana söyleyeyim böyleleri düzelmez çünkü bence bu bi hastalık. özgüvensizlik. onun kendine güveni yok ki sana olsun

bu ne ya..kıskançlığı abartmış arkadaş..baştan bu fırsatı vermicektin sen de..ben yönetilmeyi değil yönetmeyi seviyorum mesela y da ortak olcak kararlar ondan hiç karıştırmadım bugüne kadar kendime..dediler kısandılar ama durmayı bildiler..vermeyin baştan bu fırsatı..
kıskançlığı abartanlarda nasıl düşünce var anlamam..çokmu aldatılmış,çokmu şey yaşamış geçmişte de seni bu kadar sıkıyor?ne bileyim çok ilgide boğar insanı değilmi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…