- Konu Sahibi karamell_06
-
bu kadar bile sabredebilmişssen valahi helal sana.. her şey bi yana erkek sineklerden nasıl sakınıyorsun acaba???
Biraz ağır olabilir şimdi söyleyeceklerim, önceden uyarayım. Bu sıraladıklarının birkaç tanesi abartı kıskançlık ama "erkek bebek sevme" ve "kardeşlerini öpme sarılma" ciddi anlamda ancak hastalıklı bir insanın ağzından çıkabilecek cümleler. Öyle ki bu durum "senin sevgini başkalarıyla paylaşamam" durumundan çıkmış, resmen cinsel bi anlam kazanmış (üstüne basa basa erkek bebek demiş, kız olsa sorun yok yani), ki benim kanımı donduran da bu. Bu tarz şeyler söyleyen biriyle bir dakika daha duramazdım ben, ve nasıl bir insanla birlikteymişim nasıl şeyler düşünüyor aklında ne var bu adamın diye kafayı yerdim. Bunun adı kıskançlık değil arkadaşım, bir kez daha söyleyim. Ve durum daha ciddileşmeden kurtul derim bu insandan.
ne kadar saçma düşünüyorsunuz? gerçekten onu başkalarıyla paylaşamayacak kadar seviyor olamaz mı? ha böyle davranıyor die ayrılsın hemen öyle mi? neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz ki?
e tabi ki ayrılsın, ben arkadaşın dediklerini gayet mantıklı buldum, olay kıskançlıktan sevgiyi paylaşamamaktan çıkmış sırf cinsi erkek diye kardeş veya bebek sevilmez mi yuh diyorum, benimde cidden kıskanç sevgilim olmuştu zamanında ama bu kadar cozutuk değildi
ayrıca siz erkek ark kıskançlığı yüzünden ayrılmışsınız daha ne alaka böyle bi yorum yapıyorsunuz ki
konu sahibi arkadaşım kendini azcık seviyorsan mantıklı düşünüp ayrıl derim, şimdi özlersin acı çekersin ama ilerde mutlu günlere sahip olmak için buna katlanman lazım diye düşünüyorum
ne kadar saçma düşünüyorsunuz? gerçekten onu başkalarıyla paylaşamayacak kadar seviyor olamaz mı? ha böyle davranıyor die ayrılsın hemen öyle mi? neden bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?