Kıskanç sevgili

karamell_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
15
0
36
Diğer
herkese merhabalar...benim sıkıntım sevgilimle.çok kıskanç ne yapıcamı şaşırdım artık.bazen ayrılma noktasına geliyorum tahammülüm kalmıyor.şöyle bi sıralayım kıskançlıklarını ya akıl werin bana bunlar normal şeyler mi?
*kardeşlerimi kıskanıyor sarılmasınlar sana öpmesinler diyor.
*yazın kısa kollu şeyler giyme,dar giyme topuklu ayakkabı giyme....
*erkek kuaföre gitme bayan olsun
*makyaj yapma
*saçlarını benimle buluşmayacağın zamanlarda düzleştirme
*facebook açma
*okulda hiç bi erkekle konşma
*erkek bebek sevme
*.................. sanatçıyı dinleme
*dolmuşta otobüste yanına erkek oturusa kalk
*gittiğin geldiğin yeri bana bildir(yurrtan çıktım,durağa geldim.otosüse bindim vs)
*kız arkadaşalarında fazla zaman geçirme
*erkek hocaların yanına tek gitme
*arkadaşlarınla yemeğe gittiğinde kasiyer erkekse parayı arkadaşlarına ver onlar ödesin

zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi düzelme yok.başka şehirlerdeyiz ben üniversite okuyorum bunların etkisi olabilir mi bilmiyorum.
bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.nişanlanacaktık çeşitli nedenlerle nişanlanamadık.seviyorum ama bu kıskançlığı beni çok yoruyor.tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum.evlendikten sonra düzelir mi sizce?yoksa evliliğe gitmeden bitmeli mi

yuh diyorum
kardeşlerinle öpüşme
yok bebek sevme
sanatçıyı dinleme
bunlar biraz panorayakça düşünceler gibi kıskançlıkla ilgisi yok
bu adamla dr gitmeden evlenme
kendini yakarsın söyliyim
evlilik aşkla yürümüyor sadece
sonra mahkemede alırsın soluğu abla tavsiyesi

Benim sözlümü tarif etmişsin
Kesinlikle fazlası var eksiği yok

Ama ben yine bi şekilde altından girip üstünden cıkarak kendi istediğimi yaptırıyorum
Tabi bi iki gün biraz tavırlı oluyo ama sonradan alışıyo
Hatta artık beraber alıyoruz topuklu ayakkabılarımı elbiselerimi(tabi cok nadir)
Sen şuan yanında değilsin ondan senin icin daha zor oluyodur istedklerini kabul ettirebilmek
ama uzaklık ortadan kalkınca sende halledebilirsin eminim

Bazen gercekten cok yorucu oluyo gercekten bunalıyorum kavga cıkartıyorum
Tamam diyo artık hicbiseyine karısmicam diyo ama bikac gün sonra yine aynı

Ama cok seviyorum ve kıskanclığı haric herseyiyle okadar mükemmel geliyoki gözüme bunada katlanırım diyorum
Ya o eskisi kadar abartmıyo artık yada ben alıstım ondan bana öle geliyo bilmiyorum ama
biraz daha yumusatabilirsin canım uzaklık ortadan kalkınca

Allah kolaylık versin

şu an sevdiğin için gerçekleri görmek istemiyorsun
bazen böyle şeyler hanımların hoşuna gidebiliyo demekki beni seviyo sevmese kıskanmaz gibilerden
ama kıskançlığında bir ölçüsü var
kardeşlerinle sevgini paylaşman bebekleri sevmen
beğendiğin sanatçıyı dinlemen hatta konserine gidebilmen
hayat böyle güzelki
bu dünyada en çok çatışmalar özgürlük için çıkmadımı
evliliktede birbirini bunaltmadan bir hayat sürdürmen gerekir
evlilikte bir zaman sonra aşk yerini sorumluluklra ortak yaşamın getirdiklerine bırakır yerini
ozaman özgürlük aramaya başlarsın
fazla sıkmak i,nsanı bunaltır hasta bile eder
kesinlikle panorayakça kıskançlıklar bunlar

aynı şekilde benim sewgilimde öle kıskançlığı dışında çok ii.herşey yolunda tek sorun kıskançlık o da en büyük sorun.aynen o da karışmıcam diyo en fazla 2 gün geçiyo tekrar eskiye dönüyo.bu yüzden ayrılığın eşiğine geldik şuan ne yapıcam bilmiyorum

çok abartıyı farkındayım.kavgalarımz da hep bu yüzden çıkıyo
offff ne yapıcam çıkamıyorum işin içinden

Yakında " öl "de der..
Gidişat onu gösteriyor :97:

hic gülücem yoktu piskopat sanicaklar beni
saka bi yana

bu durum anormal durumuda gecmis üzgünüm bu durumda senin adina bi sevindigim iyikide nisanlanmamissiniz
Acil hemde cok Acil bi sekilde bittir bu eziyeti

Eğer yazdıklarınızda bir mubalağa yoksa çok abartı ve abartı kıskançlıklar asla düzelmez..

sosyal hayatınız olmayacakmı
ben 16 yaşından beri rachid taha ya hayrandım
konser vericekti çeşmede
ben eşime dedimki ben ölmeden görmek istiyorum bizde gidelim diye
gittik en önden izledim 1 -2 saniye elini tuttum
allah razı olsun eşimden
ortak paylaşım birbirinin fikirlerine saygı duymak çok önemli
ufak tefek şeyler düzelebilir mazur görülür
ama yazdıkların cidden fazla arkadaşım yazık olmasın sana
böyle insanla hayat geçmez

böyle bir insanla bir ömür geçer mi yaa??
şimdi böyleye evlendikten sonra daha kötü olur.
karışmaya hakkım var gibisinden.
sevgilin normal değil canım.
hiç düzelmez demeyeceğim ama kısa bir sürede düzelmesini bekleme.
Allah sabır versin sana.

diğer kıskançlıklarını biraz olsun algılayabiliyorum da, kardeşlerinin sarılıp öpmesine karışması ve erkek bebek sevmeni kıskanmasını aklım almadı valla..

sevdiğim bir şarkıcının (ki adamın sesini begenıyorum tipyle bi bağlantım yok) arabada giderken şarkısını dinliyorduk... harika söylüyor dedim biraz da poh pohladım sarkıcıyı... arabayı sağa çekip Cd yi kırmıştı... gelip geçiyor bazı seyler.. katlanabilirsen ne ala...

bu kıskançlık bazı kızların hoşuna gidiyo...
ama abartı erkek bebek sana ne yapabilir ki yada kardeşlerin?
kız arkadaşlarından bile kıskanıo...
ben hep bu tür kıskanç erkekler hakkında tek bişey düşünürüm içi kötü demekki...
sana yapma dediği şeyleri başkasına karşı düşünebiliyo demekii...
bi kızla normal arkadaşlıkta kuramıyo demekki bu uzar gider... ama bu hastalıklı bi ruh düzelir diye bekleme!

ben bu kıskançlık yüzünden dayak yedim düzelir diye bekliyodum ... bana elini kaldırcağını düşünmezdim bile ama o son oldu zaten nefret ettim sonra ve böyle kıskanç erkeklerdende nefret ediyorum! kıskanılmak tamam bi yere kadar güzelde fazlası hastalık!

İlk başta hoşa gider.Aman da beni ne kadar güzel sahipleniyor,bana deli oluyor denir.Sonra ufak ufak sıkmaya başlar,en sonunda bir bakarsın tahammül edemiyorsun.Bu son raddeye geldiğinde zaten karşındaki işi zorbalığa vurmuş olur.Hakaretler,kavgalar,cezalar başlar.
Yazdıkların maalesef kötü belirtiler.Düzelir belki ama çok uzun bir süreç gerekir.Bu süreçte en güzel yıllarını heba etmene değmez.

Erkek arkadaşın dar bir çevrede olabilir.Çoğunlukla erkek muhabbetlerinde bulunuyordur.
Erkek erkeğe iken açık giyenler hakkında uygunsuz konuşulur.Göstermek için giyinmiş,baksana nasıl açmış,yollu bu derler.Veya işte ne bileyim,dolmuşa bindim yanımdaki karı bana yaslandı gibi iğrenç muhabbetler döner.Bunu duyan erkek ona göre tavır geliştirir.
Kız arkadaşlarla aynı ortamlarda bulunsaydı bazı şeyleri daha rahat görmüş olurdu.Adamın çevresini ve yetişme tarzını değiştiremeyeceğine göre,bakış açısını da kolay kolay değiştiremezsin.Tamamen kültür ve yaşam tarzı farkından kaynaklanıyor.
Kıssadan hisse,bu çocuk sana uygun değil maalesef.

canım herşeyin fazlası zarar..
dozunda olduğu sürece kıskanılmak güzel şey ama ayarı kaçtığı zaman da o ilişki senin için zulüm haline gelir.şimdi kaldırabiliyorsun,idare ediyorsun,çevreni kısıtlıyorsun tamam ama hep böyle süremez ki.okulun bittiğinde ne olucak çalışmayacakmısın ? iş hayatında da sana erkeklere yaklaşma diyecek napıcaksın o zaman ? sosyal hayatta erkeklerle mutlaka sohbetlerin,iş görüşmelerin olacak muhtemelen bunlar düşünülünce eğer evlenirseniz seni çalıştırmaz erkek arkadaşın.buna da mı kabul diyeceksin ? ne için okuyosun sen ...
bunları çok iyi düşün ölç biç tart son karar senin ama bu şekilde hayat sürmez

ohaaa diyecegim...
ya kendisi abartıyor kıskanclıgı yada sana güvenmiyor...

canım yazdıklarını okuyunca aklıma çok yakın bir arkadaşım ve sevgilisi geldi:97:
çocuk manyağın tekiydi resmen bir psikopat. kızın burnundan getirirdi hep kızda garip seviyorum aşığım diye her dediğini kabul ederdi..biz ne kadar ona gerçeği söylesek de bizi hiç dinlemezdi..
yalnız şöyle birşey vardı çocuk kızdan sürekli seninde yazdığın gibi şeyleri isterdi ama sıra kendisine gelince kılını kıpırdatmazdı kızlarla gezer tozar vs..sonra çocuk yalanlar söylemeye başladı kıza...biz arkadaşımızı sürekli korumaya yol göstermeye çalıştık ama bizi hiç dinlemedi kendi bildiğini okudu ve yine olan oldu..
bu tür insanlar şimdi neyse evlendikten sonra da o olacaktır ve şuan olanlar hiç gibi görünecektir buna eminim...bir anlık sinir uğruna gözlerini kör eder ve herşeyi yaparlar.
kıskançlık insanın hoşuna gider ama fazlası abartıdır.
evlenince düşünsene seni dışarı bile çıkarmak istemeyecektir yanlız..çalıştırmayacaktır ve sürekli seni takip etmek isteyecektir..
nice insanlar tanıyorum ailesine bile gidemiyor nedeni ise ailesine gider benim hakkımda doldururlar boşatırlar vs...
zaten boşanmaların, eş öldürmelerin nedeni çoğunlukla kıskançlık değil mi
onu seviyorsun diye ona kabullenmek zorunda değilsin her dediğine itaat etmek zorunda da değilsin ilerisini düşün ...kendini düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…