• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançık ve arabada sinir krizi

vanityfairr

No pain no gain
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
1.714
2.585
333
35
Eşimle ikimizinde ikinci evlilikleri ...Ikı cocuğum var aldatıldığım için boşandım ve uç yıl sonra şimdiki eşimle tanışarak evlendik .Mutlu ve güzel bir hayatımız var aslında ya da ben öyle sanıyordum .Eşim çok kıskanç zaman zaman beni çok bunaltsa da tolere ediyordum bir şekilde ancak dün bir siniri krizi geçirdim ve halen iyi değilim .
İlk eşim ilk flörtümdü ve erken yaşta evlendik ben daha üniversitede okuyordum .İlk yıllar mutlu olmuştum ancak aldatıldım ve boşandık .Maddi durumumuz da iyiydi ve işimiz de gereği çok seyahat ettik ,gezdik vs .Benim ilk eşimden önce ve sonra şimdiki eşime kadar bir flörtüm olmadı yani iki erkek ve iki evlilik diyelim.Şimdiki eşim ise çok fazla sayıda ilişkisi olmuş tabiri caizse hiç boş kalmamış .Buna rağmen benim ilk evliliğimi inanılmaz kıskanıyor ,o adam sana dokundu ıonu öldürmek istiyorum ..lafları nerdeyse her gün duyuyorum.
Birlikte bir pastaheneye gitsek daha önce onunla gittin mi bir otele baksak onunla kaldı mı ,eski bir kıyafet bunu o mu aldı ...Dün çocukları babam aldı her cumartesi alır gezdirir biz eşimle başbaşa gezelim diye sağolsun ,eşimle çıktık .Ikı üç saat gördüğü her mekanı sordu kızmaya bunalmaya başladığımı uyardım..Ona daha çok aşıktından başladı ,şu cafe eskiden güzel kahve yapardı lafımda tabi onla oraya giderdin değil miden çıktı daha neler neler ..en son tamamen uyduruyor nişanlıyken feryat figan etmeseydin onunla evlenmezdin dedi ve böyle bir şey yok .Açıkladım tane tane ve dedim ne olursun bak çıktık bir kaç saat başbaşa dolaşacağız ne olur zehir etme ...Kansızlık ve demir eksikliği yaşıyorum ve çok halsizim son günlerde tahlillerim diplerde ..resmen yalvardım ne olur yapma dedim ama devam etti.Ben ağlamaya başladım o bağırmaya başladı ...
Eski eşimle yaşadığım beraber aldığımız evde yaşıyoruz şimdiki eşim evlenince yanıma taşındı çünkü onun evi yok ve şartlar bu evi kiraya verip başka bir ev tutmaya elvermedi ama bunu ikimizde istiyoruz henüz 8 aylık evliyiz .O eşya aldı yeniledi .Herşeyi bilerek ve isteyerek evlendi hatta evlenmeyi isteyen kapımda resmen yatan kendisiydi .Şimdi ise bu evde yaşamanın ona zor geldiğini ve benim hiç çaba göstermediğimi söyledi .Ben mi çaba göstereceğim ne yapayım dedim sen ev buldun da ben mi istemedim ya da sen masrafları karşıladın da hayır mı dedim .Evi satamam satmak istemiyorum zaten tapu babamın üzerine .Beyefendi memnun değilmiş bu evde yaşamaktan ama onun çaba sıfır .Benim yüklü miktar nafaka gelirim var ,kira vermiyoruz çocukların eğitim masraflarını da sağolsun ailem karşılıyor yani maddi olarak ben ve çocuklarım ona yük değiliz .Hatta onun maaşından daha cok benim bu eve getirim var ama bir gün olsa lafını etmedim ancak ev konusunda konuşunca arabada sinir krizi geçirdim hayatımda yapmadığım şeyi yaptım resmen saçımı başımı yoldum ben bile kendime inanamıyorum nasıl bu duruma geldim ben ..
Bütün gece ağlayarak yattım ,eve giridğimiz an özür diledi bir daha konuşmayacakmış bu konularda ama kaç kez özür diledi ve kaç kez aynı şeyleri yaptı ve kaç kez ben ona şans verdim sayısını hatırlamıyorum .
Gece ana mesajlar atmış pişmanım ne olur affet diye ama affedemiyorum .Ben ağlarken o pişmanım yazarken salonda bir yandan da cips yiyordu .Beni o halde gördü ve hala boğaz derdinde inamıyorum onu samimi bulmuyorum .Bugün de çıkalım gezelim diye özür diliyor içten değil .
Düzgün anlatamamış olabilirim kusura bakmayın ne olur ,çok üzgünüm uykusuz ,perişan.
Ne olur yardımcı olun ben nasıl kurtarabilirim bu durumu ,ne yapmalıyım ?

bi psikiyatrise gidin canım belkiherkes onun gibi düşünür ama dillendirmez ev boğmş onu resmn bir de çok ilgi göster sürprizler ap senin onh sevdiğini hissetsn

Geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisinizdir..canım çok zor bi durum ama beterin beteri herzaman vardır sabırlı sakin olmaya çalış..bu krizlerinin bi fayda vermediği eşinin bundan etkilenmediği belli kendini yıpratmamaya çalış..oturup tekrar konuşmaya çalış eski eşinin senin için zerre kadar önemi olmadıgını seni aldatan birini düşünmeyeceğini onu sevsen vazgeçemesen zaten boşanmayacağını şimdiki eşine güvendiğini sevdiğini onunla biçok şeye yeniden inanmaya mutlu olmaya başladıgını tekrar tekrar anlata..ve ikna edersen bi ilişki psikologuna götür

Geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisinizdir..canım çok zor bi durum ama beterin beteri herzaman vardır sabırlı sakin olmaya çalış..bu krizlerinin bi fayda vermediği eşinin bundan etkilenmediği belli kendini yıpratmamaya çalış..oturup tekrar konuşmaya çalış eski eşinin senin için zerre kadar önemi olmadıgını seni aldatan birini düşünmeyeceğini onu sevsen vazgeçemesen zaten boşanmayacağını şimdiki eşine güvendiğini sevdiğini onunla biçok şeye yeniden inanmaya mutlu olmaya başladıgını tekrar tekrar anlata..ve ikna edersen bi ilişki psikologuna götür

Bunları defalarca yaptım,anlattım.Ama anlatamıyorum zaten tükendiğim nokta bu ,ona izah etmekten yoruldum,bunaldım .Anlamış gibi yapıyor ,özür diliyor tamam diyor ama değişen bir şey yok tekrar yapıyor .Tekrar aynı şeyleri konuşuyor.

o zaman neden evlendi ?Ben onun eski eşini sorun etmiyorum.Onun da ilk evliliğinden ıkı kızı var .Bir sürü sevgilisi olmuş hatta facebookdan ordan burdan çıkıp yazarlar .Ben bunları bile sorun etmiyorum o tutup benim nikahlı eski eşimi sorun ediyor yarabbim anlamıyorum .Benim hayatıma başkaları görmüş olsa benimle evlenmezmiş bir de bu kadar çifte standartlı .

Lütfen kendinizi üzmeyin, bu sizinle ilgili bir konu değil çünkü. Eşiniz evliliğin ciddiyetini anlayamamış hala, evleneceğiniz sırada daha önce bir evlilik yaşadığınızı bilmiyormuydu sanki?

Daha önce boşanma cesaretini ögstermiş bir kadın olarak kendinize güven konusunda herhangi bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum bence eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız.

Durduk yere huzursuzluk çıkartmanın ne anlamı var ki :20:?

Lütfen kendinizi üzmeyin, bu sizinle ilgili bir konu değil çünkü. Eşiniz evliliğin ciddiyetini anlayamamış hala, evleneceğiniz sırada daha önce bir evlilik yaşadığınızı bilmiyormuydu sanki?

Daha önce boşanma cesaretini ögstermiş bir kadın olarak kendinize güven konusunda herhangi bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum bence eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız.

Durduk yere huzursuzluk çıkartmanın ne anlamı var ki :20:?

Herşeyi bilerek geldi .Evlenmeyi isteyen hatta evlenmezsek biter ben yapamam ayrılırım diyen oydu .Bu eve de isteyerek geldi .Şimdi ise ona zor geliyormuş .

İnanamıyorum konu sahibi sinir krizi geçirmiş ve hala eşine süprizler yap diye öneride bulunanlar var. Canım zaten yetişkin bir şekilde davransa, çocuk gibi banane istemiyorum bu evi diyip de bu konuda bir adım atmaktan aciz olmasa sen bu noktaya gelmezdin. Erkek dediğinin biraz ayakları yere basacak. Sen zaten bir kere aldatılıp boşanmışsın, geri kalan ömrünü de bu adamla geçirmek istiyor musun? Seni sinir krizlerine sokacak kadar halden anlamayan, sen ağlarken cips yiyen bir adamın çocuklarına rol model olmasını istiyor musun? Çocuklarına mutlu huzurlu bir anne mi olmak istiyorsun, 3. bir çocuk gibi davranan birinin kıskançlıklarından sinirli ve agresif olmuş bir anne gibi mi?
Eşin kesinlikle yardım almalı. Hadi tek olsan neyse ne de çocuklarını da düşünmen lazım.

Son düzenleme:
eşinizin hiç kendine güveni yok bence, sizin hiçbir suçunuz yok. Daha çok yıpranırsınız onunla bu şekilde. psikiyatriste gitmesi için zorlayın onu

İnanamıyorum konu sahibi sinir krizi geçirmiş ve hala eşine süprizler yap diye öneride bulunanlar var. Canım zaten yetişkin bir şekilde davransa, çocuk gibi banane istemiyorum bu evi diyip de bu konuda bir adım atmaktan aciz olmasa sen bu noktaya gelmezdin. Erkek dediğinin biraz ayakları yere basacak. Sen zaten bir kere aldatılıp boşanmışsın, geri kalan ömrünü de bu adamla geçirmek istiyor musun? Seni sinir krizlerine sokacak kadar halden anlamayan, sen ağlarken cips yiyen bir adamın çocuklarına rol model olmasını istiyor musun? Çocuklarına mutlu huzurlu bir anne mi olmak istiyorsun, 3. bir çocuk gibi davranan birinin kıskançlıklarından sinirli ve agresif olmuş bir anne gibi mi?
Eşin kesinlikle yardım almalı. Hadi tek olsan neyse ne de çocuklarını da düşünmen lazım.

Başıma bunları geleceğini biliyordum sanki ah keşke evlenmeseydim .Ailem de çok baskı yaptı iki cocuklusun başında bir adam olsun evinin erkeği olsun diye .Kötü bir insan değil ama beni çok üzüyor .Hep özür diliyor ve diyor ki özür diledim neden uzatıyorsun ...Sanki özür diledi ve her şey bitti sanki bir düğme var herşey başa dönecek .

Canim kuzenim ayni olayi yasiyor hayret ettim konunu okuyunca. Onunda ikinci evliliği esi inanilir gibi degil.. Yilbasi gecesi bile olay cikardi onunla kutladin onceleri sana dokundu vs diye.. hatta kuzenime bakireyken ilk onunla yasadin o adami öldürmek geliyor icimden deyip bagirip ozur diliyormus.. Bir gun boynunda morluk olmus ben fazla sert optum eski kocan da yapar miydi diye bagirmis.. Gecen aksam da kuzenim balkondan bakinirken ki kizi okuldan gelecek diye servise bakiyormus ve senin gozun yollarda eski kocana bakiyorsun diye saldirmis insnilmaz küfür ler etmis o cocuk o adamla sevismenden oldu p.c deyip catali eline batirmis.. simdi kuzenim evden ayrildi dava aciyoruz.. adam binlerce ozur dileyip agloyor ama degismez boylesi.. Cok gecmis olsun dikkatli ol lutfen canim

Daha da ezdirme kndini ne sürprizi ne ilgisi allah aşkına daha da üsteler abartır yüz bulur beni kandırmak için yapıyosun der erkek bu erkek bile bile evlendi bile bile o eve yerleşdi sorunları var o adamın tek çare psikolog...gerçekden ömrünüzü çürütür boş yere bu durumda bi size bi evlatlarınıza olan olur ve o çocukların bir ömür boyu size ihtiyacı var samimyetsiz anlayışsız öz güveni olmayan bi eş😡

Canim kuzenim ayni olayi yasiyor hayret ettim konunu okuyunca. Onunda ikinci evliliği esi inanilir gibi degil.. Yilbasi gecesi bile olay cikardi onunla kutladin onceleri sana dokundu vs diye.. hatta kuzenime bakireyken ilk onunla yasadin o adami öldürmek geliyor icimden deyip bagirip ozur diliyormus.. Bir gun boynunda morluk olmus ben fazla sert optum eski kocan da yapar miydi diye bagirmis.. Gecen aksam da kuzenim balkondan bakinirken ki kizi okuldan gelecek diye servise bakiyormus ve senin gozun yollarda eski kocana bakiyorsun diye saldirmis insnilmaz küfür ler etmis o cocuk o adamla sevismenden oldu p.c deyip catali eline batirmis.. simdi kuzenim evden ayrildi dava aciyoruz.. adam binlerce ozur dileyip agloyor ama degismez boylesi.. Cok gecmis olsun dikkatli ol lutfen canim

Ah cok üzüldm hem kendime hem de kuzeninize ,bu adamların derdi ne anlamıyorum .Her şeyimiz var sevgimiz,çocuklarımız,paramız ama huzur yok nedeni ise eski eşim .Ya adam yurt dışında yaşıyor ve benimle en ufak ilgisi yok ,çocuklara mesaj atar geleceği zaman .

bu takıntı neden oluyor acaba kendine güvensizlikten mi yoksa fazla sevgiden mi

bu takıntı neden oluyor acaba kendine güvensizlikten mi yoksa fazla sevgiden mi

Ona göre beni çok seviyor ama bence bu sevgi değil kendine olan güvensizliği ...Ben eşimi seviyorum ve ona çok da ilgi gösteriyorum.Kolay değil tekrar birisine inanıp ıkı cocukla evlenmek tekrar evlenmeyi düşünmediğim halde .Ama o bunun kıymetini bilemedi .Sahip olduklarımızın değerini bilemedi ona dün de anlattım şükret allaha bak herşeyimiz var bunların kıymetini bilmiyorsun ve neden o adamı takıuyorsun kafana ? O adamdan nefret ediyorum sana yaptıklarını ona ödeteceğim diyor .Ya diyorum adam bana yaptı etti ve boşandık daha ne ne bu nefret ...Sen onu tanımadın bile .Eski karından nefret et ,sana kötülük yapanlardan nefret et illa birisinden etmek zorundaysan diyorum ...Onlar benim umurumda değil diyor e bu adam neden umurunda ?Çünkü sana dokundu .........eeeeeeeeeeee diyorum ya yater sen kaç kişiye dokundun asıl benim sorun etmem lazım ....sen kadınsın ben erkek cevabı bu ...yani tutarlı amantıklı hiç bir şey yok ki ona yardımcı olayım.

Sakin evinizi satip baska ev almayiniz. Amacini bilemezsiniz. Ya da yine babanizin uzerine alabilirsiniz. O kadar hazmedemeyen adam ilk esinizin ne evinde oturur ne de parasina tenezzul eder. Celiskilerle dolu. Ayrica imam nikahli mi yasiyorsunuz hala ilk esiniz nafaka odedigine gore.

Canim nafaka aldigina gore aranizda resmi nikah yok mu. Yada cocuk nafakai mi aliyorsun.
Ev konusu sorun olur. Boyle bir kiskanc adam o evde duramaz. Tabiki satma evini bir erkek icin.
Ama onu gerceklerle yuzlestirmelisin belki.
Eski kocamla gezdim tozdum kahve de ictim hatta iki cocuk yaptim daha neyin pesindesin de ona. Neyin kiskancligi bu ya, evlenirken cocuklarini gormedi mi leylek mi getirdi onlari, bunu nasil kabullendi o zaman.
bence doktora gitmesi laxim kocanin. Kaldiramayacaksa bekar bir kiz alsaydi. Hos, bekar kiz alsa o kizin da gezdigi tozdugu adamlar olacakti gecmiste.psikolojik sorunlu insan ya sinir oldum, bir kaina bunu yapmaya hakki yok.
Keske kendi sacini yolavagina, onunkini yolsaydin. Senin bu sekilde uzulmen onu mutlu etmistir cunku senden gecmisin ocunu almak istiyor. Sen agladikca, uzuldukce daha fazlasini yapacak

Ne manyaklar var ya, krolukta son nokta, zihniyete bak ya

Cok gecmis olsun, umarim simdi iyisinizdir..

Evliliginiz yeni sayilir. Belki zamanla oturur?

Bir de sunu sormak isterim, evlenmeden once bu tur hareketleri var miydi? Yani yine benzer kiskancliklar var miydi yoksa evlendikten sonra mi ortaya cikti? Bunun cevabini baska bisey icin soruyorum aslinda sizin durumunuz icin degil

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

Ortada bir dengesizlik var başta şartları kabul edip sonra mızmızlanan bir insana sırf birşeyler düzelecek diye güvenip elinizdeki maldan mülkten olmayın derim. Evi satmayın riske girmeyin krediye imza atan siz olmayın. Kırılmışsınız haklısınız. Bir şans vermek sizin elinizde ama sonucuna dayanabilecek misiniz? Mümkünse bir psikolog ne bileyim aile danışmanı falan deneyin

Back
X