• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançık ve arabada sinir krizi

Ben de tam bunlari yazacaktim, bosanmis bir kadinla evlenmeyi kaldiramayacksa evlenmeseymis. Yani evlenirken gozu kor muydu? Siz bir yere gitmeyin, o bir psikiyatra gitsin bence.

Beyin keyfi yerinde bu arada, begenmedigi eski kocanizin parasini yiyip onunla beraber aldiginiz evde oturuyor. Pastaneden giysiden kiskanclik yapacagina , kimin parasiyla alinan evde oturdugunu bir dusunsun bence, Bunlarin hepsi tiyatro konu sahibesi, bence siz attan inip esege binmissiniz. Cocuklarini muhtac etmeyen, her gelirinizi karsiladigi gibi kocanizi da besleyen adami birakip bu adami mi aldiniz?

Attan inip eşeğe binmek konusuna katılmıyorum .Eski eşim beni iki kez affetti,yıllarca psikolojik şiddet gösterdi sevgisiz ve ilgisizdi Bu nafakayı da gönlünden koparak vermiyor .İcra davası sonucunda alıyorum .Nafaka vermemek için kendisini sigostasız bile gösterdi.Şimdi yurt dışında yaşıyor ve çalışıyor ve mecburi düzenli nafaka ödüyor .Ancak şimdiki eşim şanslı çunku nafaka alamadığım dönemlerde o yoktu .

Ne güzel açıklamışssın hazır değilim ikinci bir boşanmaya derken :( üstüne bişey söyleyemiyorum haklısın çünki allah yardımcın olsun ama benim kanaatım kendini zorluyor kıskanç görünmek için gururlu ya zoruna gidiyorya o sebeplede evi sattırcak . Ya adam gibi otursun seni mutlu etsin yada hazır olduğunda boşa . Bu ne ayıp bişey ya herkesin bir mazisi vardır elbetteki kaldıkı seninki resmi ve legal bir birliktelik.kendini üzme krize filanda girme hatta : Aaaa evet burdada oturmuştuk burdada yemiş içmiştik de inan bana kendi kesicek.sinir oldum

Aynen yazdığınız gibi para konusunda sesi çıkmıyor ama saçma sapan konularda ahkam kesiyor .Hatta kendisi nafaka ödemediği halde nafaka gecikince çocukları göstermeyeceğim önce görevlerini yapsın diycek kadar da ukala ve hadsiz...Kime kimin çocuklarını göstermiyor ?

aynen yazdığınız gibi para konusunda sesi çıkmıyor ama saçma sapan konularda ahkam kesiyor .hatta kendisi nafaka ödemediği halde nafaka gecikince çocukları göstermeyeceğim önce görevlerini yapsın diycek kadar da ukala ve hadsiz...kime kimin çocuklarını göstermiyor ?

pessssssssss :(

hani o adamı döveceğim falan diyormuş ya, yahu dövmeyi düşündüğü adamın aldığı evi satıp yarısıyla memlekette ev alıp, kalanıyla iş kurmayı düşünecek kadar da geniş maşallah...

hani o adamı döveceğim falan diyormuş ya, yahu dövmeyi düşündüğü adamın aldığı evi satıp yarısıyla memlekette ev alıp, kalanıyla iş kurmayı düşünecek kadar da geniş maşallah...

Aynen ..Maalesef aynen öyle hayalleri var .Vardı .

Ahh ahh milletvekillerinin dogru duzgun turkce konusamadigi bir ulkede psikiyatristle psikolog ayrimini bilmeyen bir avukat gormekte hic sasirtici olmadi :) uni mezunu olmak cok ayri birsey kulturlu olmak kendini yetistirmek ayri birsey :) bu sekilde yazdiginda burdaki kendini yetistirmis uni mezunu olmayan arkadaslarimiza haksizlik ediyosun :)

konuş canım konuş komik oluyorrr :)))

Eski eşimi bir kez gördü ve çok takık .Öldürmek istediğini her fırsatta söylüyor .Onun eski eşi biz evlenirken ben arayıp çok rahatsız etti ama eski eşim hem öyle bir şey yapmadı hem de tek derdi çocukları görmek .Buna rağmen ben anlayıişla karşılıyorum o deliriyor .Aslında benim takıntı yapmam gerekirken yapan o anlamıyorum derdi ne .Bunu ona hep söylüyorum bak ben dert etmiyorum seninle mutlu olmak istiyorum eskilerden bize ne sen de öyle yap ...Bırak onlar da evlensin mutlu olsun diyorum ama o hala öldürmek ,dövmekten bahsediyor .Eski eşimi arayıp telefonda küfürler etti şuraya gel erkeksen seni geberticem vs vs daha neler ..

canim onceden de demissin. Esinin kendine olan guven problemi var. Eski esinin maddi durumu cok iyi diye muhtemelen kendini daha kucuk goruyor. Yoksa sana dokundu bilmemne tiris viris yani. Tobe tobe. Sen sanki malsin.

Aynen yazdığınız gibi para konusunda sesi çıkmıyor ama saçma sapan konularda ahkam kesiyor .Hatta kendisi nafaka ödemediği halde nafaka gecikince çocukları göstermeyeceğim önce görevlerini yapsın diycek kadar da ukala ve hadsiz...Kime kimin çocuklarını göstermiyor ?

canim benim, simdi bunlari da okudum. Aman allahim dedim. Birde evini satip kendine is kurucakmis beyefendi. Sakin bir kurusunu bile yedirme. Pek gozum tutmadi senin bu esini kusura bakma olur mu. Dikkatli ol, cocuklarina iyi sahip cik.

Canim ben genelde insanin kisiligi ne olursa olsun empati kurarak karsimdakina uyum saglamaya calisan biriyim, misal ben cok hassas ve sicakkanli,karsimdaki sogukkanli bir kisilige sahipse ondan fazla sicakkanlilik beklemem, benimle ayni konulara ayni reaksiyon verecegini beklemem.kusuruma bakma esim cok seviyor, kiskaniyor, defalarca özur diliyor, yalvariyor diyorsun sen aglarkende o cips yiyor, böyle bi kisilik yok.yaptiklari birbirini tutmuyor.ben yerinde olsam ne kadar sevirsem seveyim o adam degerini gözümde yitirir, onun bana duydugu sevgiden ve onun kisiliginden süphe duyarim.ben aglarken o cips yedigi anda havalanir gider "sen ne ikiyüzlü bir insansin"demekten kendimi sakliyamam.Bir insan sevdigi aglarken nasil rahat rahat yemek yiyebilir? anlamis degilim.

Canim cok cok özür dilerim tabiiki ben ne esini nede seni tanimiyorum, iliskinizle ilgili birsey diyemem.senin yazdiklarini okudugumda aklima birsey takildi adamin evi yoktu acaba adam senden birsekilde faydalanmak mi niyeti? yinede cok özür dilerim kimsenin günahina almak istemem ESTAGFRUALLAH

Son düzenleme:
Canim ben genelde insanin kisiligi ne olursa olsun empati kurarak karsimdakina uyum saglamaya calisan biriyim, misal ben cok hassas ve sicakkanli,karsimdaki sogukkanli bir kisilige sahipse ondan fazla sicakkanlilik beklemem, benimle ayni konulara ayni reaksiyon verecegini beklemem.kusuruma bakma esim cok seviyor, kiskaniyor, defalarca özur diliyor, yalvariyor diyorsun sen aglarkende o cips yiyor, böyle bi kisilik yok.yaptiklari birbirini tutmuyor.ben yerinde olsam ne kadar sevirsem seveyim o adam degerini gözümde yitirir, onun bana duydugu sevgiden ve onun kisiliginden süphe duyarim.ben aglarken o cips yedigi anda havalanir gider "sen ne ikiyüzlü bir insansin"demekten kendimi sakliyamam.Bir insan sevdigi aglarken nasil rahat rahat yemek yiyebilir? anlamis degilim.

Canim cok cok özür dilerim tabiiki ben ne esini nede seni tanimiyorum, iliskinizle ilgili birsey diyemem.senin yazdiklarini okudugumda aklima birsey takildi adamin evi yoktu acaba adam senden birsekilde faydalanmak mi niyeti? yinede cok özür dilerim kimsenin günahina almak istemem ESTAGFRUALLAH

Ben de artık beni sevdiğine inamıyorum önceden inanırdım .Bu son olaydan sonra tek kelime konuşmadım onunla zaten hemen seyahaeti vardı çıktı .Cuma gecesine kdar da yok .
Boşanırken eşiyle beraber aldıkları evi onlara bıraktığını söylüyor doğru mu diye araştırmadım gerek duymadım .Biz tanışdığımızda o kirada tek oturuyordu evi çocukların okuluna çok uzaktı ve dediğim gibi de acele ediyordu bir şekilde ailem de onay verince o bana taşındı daha doğrusu eşyaları yeniledi .Çocuklara oda takımı aldı vs ama kendine ait evi yok .Bu demek değil ki sokakta ..İyi bir maaşı ve şirket arabası var ,işi gereği sık arabayla seyahat ediyor .Yani biz evlenmesek de o maaşı ile rahatca kira verip yaşayabilir yani aç,susuz sokakta kalmıiş da bana sığınmıiş değil zaten benim sorunum da bu değil .

canim benim, simdi bunlari da okudum. Aman allahim dedim. Birde evini satip kendine is kurucakmis beyefendi. Sakin bir kurusunu bile yedirme. Pek gozum tutmadi senin bu esini kusura bakma olur mu. Dikkatli ol, cocuklarina iyi sahip cik.

Teşekkür ederim asla evi satıp ta ona iş kurmayı falan duşunmuyorum .Çocukların babalarına vermedim bu evin yarısını bile ki ona yedirmem mumkun değil .Ama maalesef ki o bunu teklif etti.

Bu konu acıldıgında ben cezalıydım ama hep okudum
öncelikle bir kaç gün öncesinde 2 cocugunuzla evlendıgınızı bır konu altında yazmıstınız helal olsun demıstım 1 cocuk baska 2 cocuk baska en nıhayetınde
ama demekkı ısler cok yolunda degılmıs

ilk eşinizden neden ayrıldınız dıye sorarım dıye dusunurken yazınızı gordum oda cok sıze gore degılmıs onu geciyorumda
şuanda evli kaldığınız kişi hiç evlenilecek 1 gün dahi geçirilecek bir kişi değil
baştanmı hata yaptınzı bilmiyorum bende 2. evliliğimi yaptım ben bekar biriyle evlendim benim eşimde kıskançtır ve kısıtlayıcıdır
ben gecmişi elbetet ona anlattım bilmesi gerektiği kadar
sanırım üzerinden 2 sene gecmiştir biz bu konuları hususi olarak açıp konuşmadık konuşmayız o yüzden ben bu tarz şeylerde duymadım tavırda görmedim
yaşadıkalrınızı yaşanacak gibi değil neden boşanmaya hazırım diyorsunuz ne artısı var diye düşünün derim ben ,
Ayrıca cocuklarınız cok uzulmus ama bu adamlda cok mutlu olabıleceklerını dusunmuyorum her ne kadar onlarla sorunu yok desenızde

Back
X